- Adım
- görkem
- Cihazım
- xiaomi mi 6
- Konular
- 15
Maalesef olmadı hocamAlttaki modülü kaldırıp denermisiniz?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef olmadı hocamAlttaki modülü kaldırıp denermisiniz?
Benim telefonda üstteki modul yok sadece alttaki var sorun yok kullanıyorum.Maalesef olmadı hocam
Bu da işe yaramadı çok garip Bi şekildeBenim telefonda üstteki modul yok sadece alttaki var sorun yok kullanıyorum.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Tamam kullanamıyorsunuz gcami da neden kullanamıyorsunuz biraz açıklar mısınız? Ne hatası veriyor? Benim paylaştığım apkyı denediniz mi?Bu da işe yaramadı çok garip Bi şekilde
Onu da denedim konudakinide denedim hocam. Gcama girer girmez durduruldu diyip hata veriyor yani giremiyorum bile. Girse siyah ekran vs verse o şekilde açıklardımTamam kullanamıyorsunuz gcami da neden kullanamıyorsunuz biraz açıklar mısınız? Ne hatası veriyor? Benim paylaştığım apkyı denediniz mi?
Magisk rootun çalıştığına emin misiniz? Bazen kendi kendine devre dışı kalabiliyor. Onun haricinde bu da olmazsa yaptığınız/kurduğunuz herhangi bir şeyden dolayı sıkıntı var.Onu da denedim konudakinide denedim hocam. Gcama girer girmez durduruldu diyip hata veriyor yani giremiyorum bile. Girse siyah ekran vs verse o şekilde açıklardım
Hocam magisk ile ilgili Bi sorun yaşıyorum aslında yeni sürümü hata verip duruyor 17.1 kullanıyorum bununla ilgili olabilir miMagisk rootun çalıştığına emin misiniz? Bazen kendi kendine devre dışı kalabiliyor. Onun haricinde bu da olmazsa yaptığınız/kurduğunuz herhangi bir şeyden dolayı sıkıntı var.
Güncel sürüm kullanmıyorsunuz, kesinlikle güncellemeniz lazım.Hocam magisk ile ilgili Bi sorun yaşıyorum aslında yeni sürümü hata verip duruyor 17.1 kullanıyorum bununla ilgili olabilir miGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir