Çok oldu ama geliştirici mi 6 için geliştirirken onu kullanmıyor. 6.1 kullanıyor ki vardır bir bildiğiHocam Google camera 7 çıkmış sanırım
Ben de aynı gösteriyor. Ayarlarını mı değiştirdiniz?root yapmadan kod tuşlama ile camera api2 yi açtım. 6.1 Oreo ve Pie Google Camera Apk (28.09.19) sürümünü kurdum. Harika çalışıyor.
Kamera (fotoğraf modunda) sanki portre modundaymış gibi kare gösteriyor. Stock kamerada tam ekran gösteriyor fotoğraf çekerken.
Yani arka kamerayı full ekran göstermiyor.
Bunun sebebi nedir?
Hayır değiştirmedim. Kullanıcı verilerini temizledim baştan kurdum olmasdı. Arka kamera fotoğraf modunda hep kare. Arka kamera portre özelliğide çalışmıyor. Ayna modunu da bulamadım. Modül kurmadan çalıştırdım acaba bunda olabilir mi?Ben de aynı gösteriyor. Ayarlarını mı değiştirdiniz?
Portre modunda insan çekiyor musunuz? İnsan çekmezsiniz çalışmaz.Hayır değiştirmedim. Kullanıcı verilerini temizledim baştan kurdum olmasdı. Arka kamera fotoğraf modunda hep kare. Arka kamera portre özelliğide çalışmıyor. Ayna modunu da bulamadım. Modül kurmadan çalıştırdım acaba bunda olabilir mi?
Edit: çözdüm şimdi tam ekran gösteriyor. Ayarıların içinden kamerayı16:9 yaptım.
Portre modu hala sorunlu. Arka kamera portre çekmiyor.
Edit 2: 16:9 maksimum 9 megapiksel gösteriyor.
Nesne çekiyorum. Kedi denedim o olmaz mı Stock kamera nesnede çekebiliyor. Birde ayna modunu nasıl değiştirebilirim.Portre modunda insan çekiyor musunuz? İnsan çekmezsiniz çalışmaz.