- Adım
- Murat
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 13
Ön kamerada yüz yumuşatma var. Arka kamerada yok diye biliyorum.Ayarlarında var ama kurcalamanız lazım.
Ön kamerada yüz yumuşatma var. Arka kamerada yok diye biliyorum.Ayarlarında var ama kurcalamanız lazım.
Hdr açık şekilde çekince dediğiniz şekilde oluyor. Kapatmak sizin için bir çözüm müdür bilmiyorumhocam bir sorum daha olacak bu google kamerada çektiğim fotoğrafların hatları çok keskin çıkıyor mesela birisini çektiğim zaman yüz hatları tamamen belli olup çirkin duruyor fotoğraf acaba keskinlik ayarını değiştirme imkanımız oluyor mu ?
Merhaba arkadaşlar bugün son sürüm xiaomi.eu romu kurduktan sonra bu sayfaya gelip Google camerayı indirdim modüller aktif olmasına rağmen hiç bir şekilde kamerayı kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çalışmadı hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Miui için) olan modulü kurun hocam
Ben de eu 9.3.3 romu var aynı durumla karşılaşmıştım. Dün bu modulü yükledim kamera sorunsuz çalışıyorÇalışmadı hocam
Anladım hocam akşam her şeyi sıfırlayıp bir daha deneyeyimBen de eu 9.3.3 romu var aynı durumla karşılaşmıştım. Dün bu modulü yükledim kamera sorunsuz çalışıyor
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Arkadaşın size verdiği modülü kurduktan sonra konuda ki apkyı kurduğunuzda kesinlikle çalışması lazım. Doğru modül kurduğunuza emin olun, fotoğrafta kurduğunuz modül miui için değil aosp romlar için.Yardımlarınızı bekliyorum, tüm modülleri apk'ları silip yeniden yükledim ama hala çalışmıyor. Teşekkür ederim