- Adım
- Mesut
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 1
Rica ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şimdiye kadar yola çıkması gerekmez miydi ?
Rica ederim.
İndirim günleri olduğu için biraz gecikmiş olabilir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şimdiye kadar yola çıkması gerekmez miydi ?
Amazon bana şaka yapıyor sanırım, verilen gönderi kodunu girince başkasına gönderilen kod çıkıyor ?İndirim günleri olduğu için biraz gecikmiş olabilir.
Müşteri hizmetlerini arayın,ya da canlı desteğe bağlanın çok yardımcı oluyorlar endişeniz olmasın.Amazon bana şaka yapıyor sanırım, verilen gönderi kodunu girince başkasına gönderilen kod çıkıyor ?
İlk kez amazondan bir şeyler aldım (ilk alışveriş kargo ücretsiz olunca) o yüzden buradan sormak istedim önce.
AKŞAMA doğru kargo takip nosu girilir hocam endişe etmeyinAmazon bana şaka yapıyor sanırım, verilen gönderi kodunu girince başkasına gönderilen kod çıkıyor ?
İlk kez amazondan bir şeyler aldım (ilk alışveriş kargo ücretsiz olunca) o yüzden buradan sormak istedim önce.
Sırf MNG'yle gelmesin diye Prime alıyorum hocam.Prime üyelikle almanız daha iyi olur birdahakine,ilk ay ücretsiz.Amazon bana şaka yapıyor sanırım, verilen gönderi kodunu girince başkasına gönderilen kod çıkıyor ?
Aynı gün teslimat dimi kargonun adı, yanlış hatırlamıyorsam prime üyeliği olanlara bu kargo ile geliyor.. Bende çok sevdim, umarım hep böyle devam ederler.Sırf MNG'yle gelmesin diye Prime alıyorum hocam.Prime üyelikle almanız daha iyi olur birdahakine,ilk ay ücretsiz.