Sıcak Fırsat 17,90 TL-Baseus Cafule Special Edition Hızlı Şarj Data USB Kablosu, Type-C, 5A, 1M, Gri, Siyah

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Yorumlarda hızlı şarj etmediği söylenmiş? Bende poco f2 pro var almak istiyorum kullanan var mı?
Hocam ben 18W ile denedim son gaz şarj etti,yorumlarda 30W için charge turbo logosu çıkmıyor demişler,hız olarak sorun olmaz bence.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Teşekkürler hocam paylaşımınız için, sudan ucuza geldi, kargo bedava olunca :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Hocam ben 18W ile denedim son gaz şarj etti,yorumlarda 30W için charge turbo logosu çıkmıyor demişler,hız olarak sorun olmaz bence.
Şuanda kullandığım orijinal şarj kablosu görevi görmesini bekliyorum da ondan emin olamadım yoksa fiyat süper hemen alacağım ama 33watt şarj cihazındaki kablo gibi olmalı diye düşünüyorum

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Şuanda kullandığım orijinal şarj kablosu görevi görmesini bekliyorum da ondan emin olamadım yoksa fiyat süper hemen alacağım ama 33watt şarj cihazındaki kablo gibi olmalı diye düşünüyorum
Hocam 50 küsür lira olmuş.. Ben aldığım için öyle yazıyor belki de bilemiyorum.. Benimde ihtiyacım yok ancak 17.90 çok iyi fiyat.. Kenarda dursun :D isterseniz bakın fiyat sizde ne kadar yazıyor.

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Hocam 50 küsür lira olmuş.. Ben aldığım için öyle yazıyor belki de bilemiyorum.. Benimde ihtiyacım yok ancak 17.90 çok iyi fiyat.. Kenarda dursun :D isterseniz bakın fiyat sizde ne kadar yazıyor.
Siyah 60tl kırmızı 30tl fiyat tekrar yükselmiş. 33watt ta test eden olursa ben de düşünce birdaha alırım

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Hocam şuan baktımda fiyat 30 küsur gözüküyor. Kaçırdıkmı yoksa :(

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Fiyat yine düşmüş

Hocam kaçırmayın yine düşmüş :D

Haber verdiğiniz için teşekkürler clap~~

Aslında 29.90 olduğunda bir tane almıştım ama fiyatı düşerse bir hatta bir kaç tane daha almayı planlıyorum. Ama yine kaçırmışım. 50₺ olmuş tekrar. Eğer yine düşerse etiketlerseniz sevinirim arkadaşlar :)

Yorumlarda hızlı şarj etmediği söylenmiş? Bende poco f2 pro var almak istiyorum kullanan var mı?

Mi9'da 27W şarj cihazıyla kullanıyorum turbo charge yazıyor ve son derece hızlı şarj ediyor. Mi 8 SE ve Mi Note 2'de de 18W şarj aletiyle test ettim ve her ikisinde hızlı şarj hem yazdı hem oldu.

Üst Alt