Sohbet 150 tl civarı kulaklık önerisi

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Olabilir ama 2. aldığım yer çok güvendiğim ve bilinen bir yer orada da hatalı ürün vs. olacağını hiç sanmıyorum dediğim gibi Xiaomi kulaklıklarından uzak duruyorum :) Ama telefonları güzel bak :)
Kulaklık deneyimim hiç olmadı telefon bileklik poverbank deneyimlerim oldu gayet başarılı işler çıkarmışlar :)

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
İkisinden de uzak durun :) Size önerim Bugün elime geçti. Böyle bir kalite yok.

SONY den uzak dur herhangi bir parçası zarar görürse parça bulunmuyor bulsada daha fazla para istiyor arkadaşım almıştı parçayı yapmadılar.

JBL alırsanız pişman olmazsiniz. Sony konusunda diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim

Cevaplar icin tesekkurler bir adet sony ve bir adet de jbl siparis ettim, ikisinide deneyeceğim birisini iade edeceğim.
Bu arada kulakici kulaklik istemiyorum tavsiye icin tesekkurler.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cevaplar icin tesekkurler bir adet sony ve bir adet de jbl siparis ettim, ikisinide deneyeceğim birisini iade edeceğim.
Bu arada kulakici kulaklik istemiyorum tavsiye icin tesekkurler.
Hocam sormak istiyorum, size kullanılmış kulaklık gelse ne düşünürsünüz?

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam insanlarımız bu konuda empati kurmayı bilmiyor nedense. Bilemiyorum niye ama bir türlü kendilerini başkasının yerine koymayı bir de öyle düşünmeyi beceremiyorlar.

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133

Hocam insanlarımız bu konuda empati kurmayı bilmiyor nedense. Bilemiyorum niye ama bir türlü kendilerini başkasının yerine koymayı bir de öyle düşünmeyi beceremiyorlar.

O zaman neden teknoloji marketlerde kulakustu kulakliklar halka açık, denemek müsait?
Neden giyim mağazalarinda deneme kabinleri var?
Nerden biliyorsunuz kullandiginiz bir cihaza ilk dokunanın siz olduğunu?
Belki benim siparis edeceğim kulaklık da değişimden geldi, bilemem bunu..
Benim yaptığım çakallık değil, hakkımdır. Bkz: cayma hakkı...

Kulakiçi kulakliklar zaten paket acildiktan sonra degisimi veya iadesi olmuyor, satıcılar güvenlik ve sağlık önlemini bu şekilde almış zaten..

Butun giyim sitelerinde, teknoloji sitelerinde cayma hakkı vardir. (telefonlardaki durumu zaten benden daha iyi biliyorsunuz hocam)
Ekleme:

Zaten her iade edilicek urun, anlasmali kargo sirketi ile gonderildiğinde kesinlikle iadesi kabul edilmeli diye bir kural yok ki... Binbir testten gecicek. Paketi deforme olmamalı, eger urunde bir sorun olmadigi halde iade edildiyse calisip calismadigi kontrol edilmeli(bozmus olma ihtimaline karsilik), faturasi duruyorsa ve kullanilmamis gibiyse(soyle dusunelim, mağazada bir tshirt denedik ve begenmedik katlayip yerine koyduk).. demem o ki, kabul edilicek diye birsey yok.

Son düzenleme:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
O zaman neden teknoloji marketlerde kulakustu kulakliklar halka açık, denemek müsait?

Kulakiçi kulakliklar zaten paket acildiktan sonra degisimi veya iadesi olmuyor, satıcılar güvenlik ve sağlık önlemini bu şekilde almış zaten..

Butun giyim sitelerinde, teknoloji sitelerinde cayma hakkı vardir. (telefonlardaki durumu zaten benden daha iyi biliyorsunuz hocam)
İnternet üzeri sipariş vermek ile satış mağazasına gidip denemek aynı şeyler değil. Satış mağazaları deneme amaçlı kendileri bir adet çıkarıyorlar ama internet üzeri alışverişte bunu yapmıyorlar sadece satış yapıyorlar deneyin hoşunuza gitmezse iade edin demiyorlar. İade genelde hatalı sorunlu birşey varsa veya dediğiniz gibi giyim ile alakalı beden uymazsa vs kullanılır. Siz birini geri göndereceğinizin bilinciyle alışverişi yapmışsınız zaten.
Öbür türlü almak için alsanız hoşunuza gitmese iade yapsanız anlaşılır ama hali hazırda birini geri iade edeceğiniz sözlerinizle kesinleşmiş durumda.
Demek istediğimiz ve değinmek istediğimiz konu burası iade hakkı falan değil.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

İyi güzel örnekler veriyorsunuz da size tek ve küçük bir soru soracağım sadece. Siz o açık deneme ürününü mü satın alıyorsunuz yoksa arkadan kapalı kutu mu istiyorsunuz? Açık deneme ürününü alıyorsanız size lafım yok elbette.

Telefonlar için ise olay şu şekilde, sim kart takılmış, wifi bağlantısı yapılmış ürün ikincil el durumuna düşmektedir. Yasa gereği bunların iadesi sadece ayıplı ürün olduğunda kabul edilebilir. Her ne kadar bu böyle olsa da müşteri memnuniyetini sağlamak amaçlı iade kabul edildiğine de şahit oldum.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
İnternet üzeri sipariş vermek ile satış mağazasına gidip denemek aynı şeyler değil. Satış mağazaları deneme amaçlı kendileri bir adet çıkarıyorlar ama internet üzeri alışverişte bunu yapmıyorlar sadece satış yapıyorlar deneyin hoşunuza gitmezse iade edin demiyorlar. İade genelde hatalı sorunlu birşey varsa veya dediğiniz gibi giyim ile alakalı beden uymazsa vs kullanılır. Siz birini geri göndereceğinizin bilinciyle alışverişi yapmışsınız zaten.
Öbür türlü almak için alsanız hoşunuza gitmese iade yapsanız anlaşılır ama hali hazırda birini geri iade edeceğiniz sözlerinizle kesinleşmiş durumda.
Demek istediğimiz ve değinmek istediğimiz konu burası iade hakkı falan değil.

Anlaşmali kargo ucretleri hakkinda bilginiz var mı? 1.5 tlye tshirt/gomlek gonderdigim oldu trendyol'a. Bu arada trendyolda bir hafta icerisinde 4 adet iadem oldu. Aynı hesaptan. Sizce 20liralik bir tshirtun dahi iadesinde, 1.5 tl ucret mağazayi batirir mi? Veya ne bileyim, cok fazla iade yaptiniz(iadelerimde ozellikle cayma hakkını sectim), iade hakkiniz doldu gibi bir uyarida almadım.

Şu iki kulakligi denemekden kastım herhalde cok yanlis anlasıldı, spora gidecegim takacağim, terlesem dahi terim belli olmaz iade ederim, hatta 14 gun surem var 13 gun kullanirim, millete kiralarim sonra da iade ederim gibi bir dusuncem oldugu sanildi galiba

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Anlaşmali kargo ucretleri hakkinda bilginiz var mı? 1.5 tlye tshirt/gomlek gonderdigim oldu trendyol'a. Bu arada trendyolda bir hafta icerisinde 4 adet iadem oldu. Aynı hesaptan. Sizce 20liralik bir tshirtun dahi iadesinde, 1.5 tl ucret mağazayi batirir mi? Veya ne bileyim, cok fazla iade yaptiniz(iadelerimde ozellikle cayma hakkını sectim), iade hakkiniz doldu gibi bir uyarida almadım.

Şu iki kulakligi denemekden kastım herhalde cok yanlis anlasıldı, spora gidecegim takacağim, terlesem dahi terim belli olmaz iade ederim, hatta 14 gun surem var 13 gun kullanirim, millete kiralarim sonra da iade ederim gibi bir dusuncem oldugu sanildi galiba
Buradaki sorun sizin ikisini de alayım birini iade ederim demeniz. Sartlanmis olarak sipariş vereceğiniz ve bunu burada bu şekilde yazdığınız için okuyan insanlar rahatsız oldular , şahsen ben öyle oldum kendi adıma konuşayım.
İşin özü burada siz bu iki kulaklıktan birini alsaydiniz ve kalitesini begenmediginiz için iade Edip burada paylassaydiniz kimse size niye iade ediyorsunuz almasaydiniz demezdi zaten çünkü bu sizin doğal hakkınız.
Yine şahsi görüşüm , şimdiye kadar hiç kimsenin internet üzerinden iki ürün alayım birini iade edeyim tarzında bir yaklaşımını duymadım ve görmedim bu nedenledir ki sanırım cümleniz bu kadar dikkat çekti.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Buradaki sorun sizin ikisini de alayım birini iade ederim demeniz. Sartlanmis olarak sipariş vereceğiniz ve bunu burada bu şekilde yazdığınız için okuyan insanlar rahatsız oldular , şahsen ben öyle oldum kendi adıma konuşayım.
İşin özü burada siz bu iki kulaklıktan birini alsaydiniz ve kalitesini begenmediginiz için iade Edip burada paylassaydiniz kimse size niye iade ediyorsunuz almasaydiniz demezdi zaten çünkü bu sizin doğal hakkınız.
Yine şahsi görüşüm , şimdiye kadar hiç kimsenin internet üzerinden iki ürün alayım birini iade edeyim tarzında bir yaklaşımını duymadım ve görmedim bu nedenledir ki sanırım cümleniz bu kadar dikkat çekti.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında olay şu, ben foruma konu actiktan sonra uzun sure cevap gelmedigi icin hepsiburada'daki yorumlara bakarak sony kulakliği siparis ettim. Sabah baktigimda konuya 7-8 cevap gelmiş ve sony kotulenmişti, bende sony'i iptal etmeden jblyide siparis verdim. Jblye de ait kotu yorumlar bulundugu icin hangisinden memnun kalirsam digerini iade ederim dedim ve taşlanıldım :)

Üst Alt