Hocam sormak istiyorum, size kullanılmış kulaklık gelse ne düşünürsünüz?
Hocam insanlarımız bu konuda empati kurmayı bilmiyor nedense. Bilemiyorum niye ama bir türlü kendilerini başkasının yerine koymayı bir de öyle düşünmeyi beceremiyorlar.
O zaman neden teknoloji marketlerde kulakustu kulakliklar halka açık, denemek müsait?
Neden giyim mağazalarinda deneme kabinleri var?
Nerden biliyorsunuz kullandiginiz bir cihaza ilk dokunanın siz olduğunu?
Belki benim siparis edeceğim kulaklık da değişimden geldi, bilemem bunu..
Benim yaptığım çakallık değil, hakkımdır. Bkz: cayma hakkı...
Kulakiçi kulakliklar zaten paket acildiktan sonra degisimi veya iadesi olmuyor, satıcılar güvenlik ve sağlık önlemini bu şekilde almış zaten..
Butun giyim sitelerinde, teknoloji sitelerinde cayma hakkı vardir. (telefonlardaki durumu zaten benden daha iyi biliyorsunuz hocam)
Ekleme:
Zaten her iade edilicek urun, anlasmali kargo sirketi ile gonderildiğinde kesinlikle iadesi kabul edilmeli diye bir kural yok ki... Binbir testten gecicek. Paketi deforme olmamalı, eger urunde bir sorun olmadigi halde iade edildiyse calisip calismadigi kontrol edilmeli(bozmus olma ihtimaline karsilik), faturasi duruyorsa ve kullanilmamis gibiyse(soyle dusunelim, mağazada bir tshirt denedik ve begenmedik katlayip yerine koyduk).. demem o ki, kabul edilicek diye birsey yok.