Sohbet 150 tl civarı kulaklık önerisi

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Aslında olay şu, ben foruma konu actiktan sonra uzun sure cevap gelmedigi icin hepsiburada'daki yorumlara bakarak sony kulakliği siparis ettim. Sabah baktigimda konuya 7-8 cevap gelmiş ve sony kotulenmişti, bende sony'i iptal etmeden jblyide siparis verdim. Jblye de ait kotu yorumlar bulundugu icin hangisinden memnun kalirsam digerini iade ederim dedim ve taşlanıldım :)
Taslanilmak değil durum farkindaysaniz kimse mesajlarında argo ya da hakaret tarzı kötü ifadeler, art niyetli söylemlerde bulunmadı bulunmaz da. Sadece kurduğunuz cümle insanın aklına sizin bir önceki mesajınızda yazdığınız gibi olan kullanım şekillerini getiriyor ve hak verirsiniz ki 2 ürün sipariş Edip begenilmeyeni iade etmek pek de sık gördüğümüz bir durum değil ? Amacım konuyu uzatmak da değil, konu başlığını aktif görünce düşüncelerimi paylaşmak istedim şimdiden hayırlı olsun ürününüz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Cevaplar icin tesekkurler bir adet sony ve bir adet de jbl siparis ettim, ikisinide deneyeceğim birisini iade edeceğim.
Bu arada kulakici kulaklik istemiyorum tavsiye icin tesekkurler.
Konuya cevap yazmaya girdim, şu yorumu okuduktan sonra aşağıya hiç inmedim. Böyle bir düşünce tarzı olmamalı. Yapacağınız şey büyük ayıp ve yanlış. Ne demek kutusunu açıp ikisinide kulağınıza takıp birini iade etmek? Satıcı iade alacağı zaman tamamen iyi niyetinden, mağdur olmamanız adına iade alacak. İşin kötü yanı bunu sizin bu şekildeki art niyetinizi bilmeden yapacak. Umarım bir şekilde iade alınmaz, yazık.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt