- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Hocam sorun Paypal'ın Türkiye hesaplarından artık işlem yapmaması. Paypal'ı Türkiye'den ayrılmaya iten durum Türkiye bankalarının hesapları üzerinden işlem yapmasıydı. Yani para hareketlerinin Türkiye bankaları üzerinden geçmesi. Dolayısıyla kim olursanız olun, nereden işlem yaparsanız yapın, önemli olan paranın gelip gittiği bankanın Türkiye bankası olup olmaması.Olmuyor hocam İp ile ilgili değil bu durum galiba.Şöyle özet geçeyim:
Bulgaristan daki kuzene dedim ki aç pc yi ben uzaktan bağlanıp bi ödeme yapacağım.Pc ye bağlandım ve sepetimdeki ürünleri Bulgar paypal hesabım ile ödemeye çalıştım fakat yine aynı hatayı verdi.Bulgar hesabıma da Tr iş Bankası kredi kartım tanımlı.Bence Tr kartını dünyanın hiçbir yerinden kabul etmiyor bu sistem.Varsa bi yolu Allah aşkına söylesin biri.Vpn işine giremem çok riskli.Zaten gerekte yok Baksanıza Başka ülkeden bile kabul etmedi ödemeyi.
Eğer Bulgaristan bankalarının hesapları yada kartlarını kullanırsanız, alışveriş yapamamanız için bir sebep yok. Kuzeninizin kredi kartıyla alışveriş yapabilirsiniz. Arayıp bir kredi kartı almasını ve sanal kart oluşturmasını rica ederek onu kullanabilirsiniz.
Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk