Satış 1400 TL Kayıtlı Siyah Sıfır Mİ5S 3/64 (SATILDI)

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Mi5sPlus 128lik 6 GB ram değil mi?

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Paypal ödemesi için yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa acil yardıma ihtiyacım var?

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Abi ilanı mı kaldırdın sahibinden.comdan bulamadım da

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Abi ilanı mı kaldırdın sahibinden.comdan bulamadım da
Evet hocam ilanı kaldırdım,çünkü çok talep var.Ayrıca ödeme sorununu daha çözmüş değilim,sorun çözüldüğünde tekrar ilan açabilirim.

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Paypal ödemesi için yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa acil yardıma ihtiyacım var?
selam pay pal ile alıma devam edebilmeniz için adresinizi amerika da bir adres verin pay pal a ama tam adres olsun google haritalardan rahatlıkla bulursunuz bir binayı seçin adresini ekleyin mail adresiniz aynı kalacak düzeltmeleri pay pal dan yapın dili ingilizce seçin sabit telefonuda haritalarda görünüyor ordan alın bu kadar başkaca sorunuz olursa yardımcı olurum

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
selam pay pal ile alıma devam edebilmeniz için adresinizi amerika da bir adres verin pay pal a ama tam adres olsun google haritalardan rahatlıkla bulursunuz bir binayı seçin adresini ekleyin mail adresiniz aynı kalacak düzeltmeleri pay pal dan yapın dili ingilizce seçin sabit telefonuda haritalarda görünüyor ordan alın bu kadar başkaca sorunuz olursa yardımcı olurum

Hocam olmuyor.Ben Bulgaristan hesabı açtım kendi bulgar kimlik bilgilerimi ve adresimi girdim her bilgi benim kendi bilgim iş bankası kredi kartımı tanımladım fakat ödeme yapılamıyor.Sabah paypal ile görüştüm Türkiye İp sinden ödeme yapmaya çalıltığınız için olmuyor dedi.Ödemeyi Bulgaristan dan yapmak gerek.

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Hocam olmuyor.Ben Bulgaristan hesabı açtım kendi bulgar kimlik bilgilerimi ve adresimi girdim her bilgi benim kendi bilgim iş bankası kredi kartımı tanımladım fakat ödeme yapılamıyor.Sabah paypal ile görüştüm Türkiye İp sinden ödeme yapmaya çalıltığınız için olmuyor dedi.Ödemeyi Bulgaristan dan yapmak gerek.
Yok öyle birşey ben açtım kullanıyorum o zaman yeni bir mail adresi ile yapın adresi amerika posta kodu da aynı adres yapın bir otel seçin orayı gösterin hatta telefonunu bile oranın verin ben öyle yaptım lasvegas ta bir adres girdim

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yeni bir konu açın, buradaki ilgili mesajları da ben o konuya taşıyayım, heba olmasın. Çünkü bu konuyla alakası olmadığı için silinecekler.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8

Merhaba, eğer sorun sadece IP adresi ile ilgili ise VPN kullanın.
Bunun için çeşitli uygulama mevcut.
Size tavsiye edeceğim uygulama masaüstü için ücretsiz Opera Browser kullanın. Dahili VPN mevcut. Kanada, Amerika, Almanya, Singapur, Hollanda seçenekleri mevcut. Mobil tarafta ise yine ücretsiz Opera VPN mevcut.

Bu şekilde deneyin ve sonuç alacağınızı umuyorum.

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Merhaba, eğer sorun sadece IP adresi ile ilgili ise VPN kullanın.
Bunun için çeşitli uygulama mevcut.
Size tavsiye edeceğim uygulama masaüstü için ücretsiz Opera Browser kullanın. Dahili VPN mevcut. Kanada, Amerika, Almanya, Singapur, Hollanda seçenekleri mevcut. Mobil tarafta ise yine ücretsiz Opera VPN mevcut.

Bu şekilde deneyin ve sonuç alacağınızı umuyorum.
Olmuyor hocam İp ile ilgili değil bu durum galiba.Şöyle özet geçeyim:

Bulgaristan daki kuzene dedim ki aç pc yi ben uzaktan bağlanıp bi ödeme yapacağım.Pc ye bağlandım ve sepetimdeki ürünleri Bulgar paypal hesabım ile ödemeye çalıştım fakat yine aynı hatayı verdi.Bulgar hesabıma da Tr iş Bankası kredi kartım tanımlı.Bence Tr kartını dünyanın hiçbir yerinden kabul etmiyor bu sistem.Varsa bi yolu Allah aşkına söylesin biri.Vpn işine giremem çok riskli.Zaten gerekte yok Baksanıza Başka ülkeden bile kabul etmedi ödemeyi.

Üst Alt