Sohbet 1400 1500 TL Bandında Telefon önerisi alabilir miyim?

• Konbuyu başlatan OnurG
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 45
  • Görüntüleme 3K

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Vallahi ben 2 aydır mi 8 lite 6/128 modeli kullanıyorum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Dikkat edersen arkadaşın verdiği bütçe 1400 1500.Bence mi 8 lite a sorun yumağı demişsiniz ama kesinlikle yağ gibi akıyor alakası yok. Sorun yaşayan arkadaşlara dikkat edersen sürekli telefonun roomunu değiştirenler, yazılımını kurcalayan arkadaşlar şikayet ediyor. Haliylede telefonda stabilite falan kalmıyor. Ondan sonra burada bas bas bağırıyorlar sorunlu diye.
Bu konuda sorun yaşayanların büyük bir bölümü, güncelleme sonrasında band sorunu yaşayanlar... Rom değiştirenler sorun yaşadığında zaten sorunsuz roma geçerek bu durumu ortadan kaldırabiliyorlar. Benim bu konuda forumda gördüğüm durum budur. ;)

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Vallahi ben 2 aydır mi 8 lite 6/128 modeli kullanıyorum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Dikkat edersen arkadaşın verdiği bütçe 1400 1500.Bence mi 8 lite a sorun yumağı demişsiniz ama kesinlikle yağ gibi akıyor alakası yok. Sorun yaşayan arkadaşlara dikkat edersen sürekli telefonun roomunu değiştirenler, yazılımını kurcalayan arkadaşlar şikayet ediyor. Haliylede telefonda stabilite falan kalmıyor. Ondan sonra burada bas bas bağırıyorlar sorunlu diye.
Madem romla ilgili birşey yazmak gerekmiyor hocam o zaman a2 öneririm.
Ama xiaomi kullanıp romlu kullanmayan kaç kişi var? Ben telefon orjinalliğini önemserken bir zamanlar artık romları destekliyorum.
Çünkü firmalar yok planlı eskitme yok şu güncellemede şu düzeltildi falan yazıyor.
Telefonun cılkı çıkıyor.

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Ama xiaomi kullanıp romlu kullanmayan kaç kişi var? Ben telefon orjinalliğini önemserken bir zamanlar artık romları destekliyorum.
Çünkü firmalar yok planlı eskitme yok şu güncellemede şu düzeltildi falan yazıyor.
Telefonun cılkı çıkıyor.
a2 de microsd girişinin olmaması iyi değil bence. Note 6 pro düşünüyorum fakat ondada çekindiğim nokta işlemci SD 636.

Tkalkan1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
11
a2 de microsd girişinin olmaması iyi değil bence. Note 6 pro düşünüyorum fakat ondada çekindiğim nokta işlemci SD 636.
İşlemci ile ilgili sıkıntı yaşamazsınız. Ben kullandım gayet sıkıntısiz çalışıyor. Aynı işlemci note 5 de çok başarılı değilken note 6 pro da gayet başarılı

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
SD 600 ile başlıyarsa aynı işlemcinin laciverti mavisi falan falan düşünebilirsiniz. 660 dışı o güçlü işlemci.

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
SD 600 ile başlıyarsa aynı işlemcinin laciverti mavisi falan falan düşünebilirsiniz. 660 dışı o güçlü işlemci.
Peki güncelleme konusunda sanırım redmi note 6 pro ya değer gelicek midir? Redmi note 4 de android 8 hala gelmedi diye biliyorum örneğin. Yorumunuz nedir

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Peki güncelleme konusunda sanırım redmi note 6 pro ya değer gelicek midir? Redmi note 4 de android 8 hala gelmedi diye biliyorum örneğin. Yorumunuz nedir

Android güncellemesi önemli değil bence. Miuidaki özellikler yetiyor. Ayrıca android 7den sonra güvenlik nedeniylearamada kayıt yapılamıyor ben bunu kullandığım için işime geliyor :D

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10

RedMi Note 6 Pro Beta Kullanıcılarına Android 9 güncellemesi sunuldu.

Gerekli test ve de düzeltmelerin ardından kararlı sürüme Pie Güncellemesi gelecektir.

Ayrıca RedMi Note 6 Pro 11.10.2018 tarihinde çıkmış ,
Yani henüz yeni bir cihaz sayılabileceğinden güncelleme desteğini uzun süre daha alacağı düşünülüyor.

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Telefonun cılkı çıkıyor.
Ben varım kullanmayan ve çok da memnunum. Yağ gibi akıyor cihaz çok şükür kardeşim.

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
1180 TL 'e Xiaomi A2 128 GB 6GB ram uygun fiyat mıdır ? Redmi note 6 prodansa a2 128 gb fiyat ve performans olarak daha cazip geldi

Üst Alt