Sohbet 1400 1500 TL Bandında Telefon önerisi alabilir miyim?

• Konbuyu başlatan OnurG
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 45
  • Görüntüleme 3K

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Her neye karar verirsen ver, elini çabuk tutmanı öneririm, zira şu anki 1400-1500 bantı çok kısa zaman içerisinde doların artışına paralel olarak tüm telefonlar gibi zam yiyebilir.

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Donanımsal olarak bu fiyat bandında alınabilecek en güçlü cihaz Mi 8 SE dir.
Lakin Mi8 SE Uzak Doğu pazarına özel çıkarılan bir model olduğundan Global Sürümü bulunmamaktadır.
Fakat Root, Rom gibi işler ile ilgili iseniz Mi 8 SE tam da size göre .

Diğer bir seçenek ise Redmi Note 6 Pro olabilir.

Redmi Note 6 Pro ile Mi 8 SE karşılaştırmasına ulaşabilirsiniz.

Size tavsiyem , Bu cihazlar hakkında Gerek bu platform , Gerek Youtube , Gerek ise diğer internet sitelerinde sağlam bir araştırma yapmanız ve kullanıcı yorumlarını incelemeniz,
Ardından ise tüm cihazların ( + ) ve ( - ) ' lerini tartarak bir karar vermeniz olacaktır.

Şimdiden yapacağınız tercih ile alacağınız cihaz Hayırlı olsun :)
Mi8 Se bütçeyi aşıyor.. Sanırım en iyi cihazlar belirttiğim fiyat aralığında redmi note 6 pro ve a2 kaldı. Hangisini önerirsiniz?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bende note 4 mtk versiyonunu kullanıyorum herkes mi 8 modellerini öneriyor ama bataryanın kullandığım modelden düşük olması beni biraz düşündürüyor.

4100 mah bile bende günü kurtarmıyor. Note 6 pro bana daha yakın geliyor.

Gün içinde dışarda ve hareket halinde olduğum için Max ler büyük geliyor yoksa güzel model.
Kısa bir dönem bende Mtk'lı Note 4 kullandım ve 6 saat ekran süresini aşamadım, SD Note 4 aldım 10-12 saat ekran süresi veriyor çok şükür. Kısacası Mtk'lı telefon pişmanlıktır diyebilirim. :) Mi8'deki batarya şu anki telefonun bataryasından düşük olsa da, işlemcisi sayesinde Mtk'lı telefonlardan daha fazla ekran süresi verecektir. Ama ben Mi8 lite veya Mi8 se telefon tavsiye etmiyorum, bu telefonların forumdaki bölümleri sorun yumağı olmuş durumda. :(

Mi8 Se bütçeyi aşıyor.. Sanırım en iyi cihazlar belirttiğim fiyat aralığında redmi note 6 pro ve a2 kaldı. Hangisini önerirsiniz?

A ve S serilerine bulaşmayın derim. Şiddetle Note 6 Pro tavsiye ederim.

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Kısa bir dönem bende Mtk'lı Note 4 kullandım ve 6 saat ekran süresini aşamadım, SD Note 4 aldım 10-12 saat ekran süresi veriyor çok şükür. Kısacası Mtk'lı telefon pişmanlıktır diyebilirim. :) Mi8'deki batarya şu anki telefonun bataryasından düşük olsa da, işlemcisi sayesinde Mtk'lı telefonlardan daha fazla ekran süresi verecektir. Ama ben Mi8 lite veya Mi8 se telefon tavsiye etmiyorum, bu telefonların forumdaki bölümleri sorun yumağı olmuş durumda. :(

A ve S serilerine bulaşmayın derim. Şiddetle Note 6 Pro tavsiye ederim.
Fikrinize kulak asıcam. Aynı zamanda a2 ile kıyaslarsak hangisini önerirsiniz?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Fikrinize kulak asıcam. Aynı zamanda a2 ile kıyaslarsak hangisini önerirsiniz?

A ve S serilerine bulaşmayın demiştim... ;) Bu bütçe ile alınabilecek (bana göre) en iyi donanım Pro 6 ;)

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10

Sahibinden.com da Mi8 SE yi belirlediğiniz bütçede 0 olarak bulabilirsiniz :)

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Veyahut facebook gruplarında :D

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Mi 6 güzel ama yazılım :( ve günümüz şartlarında maalesef :^) Kamerası iyidir fotoğraflar müthiş ancak video performansı ! Ois var eisle karıştırılır derecede kötü.
Mi 8-Lite-SE sorun yumağı. Stabil değil.
Redmi 5 Pro güzel ama o kadar güçlü değil ama batarya iyi. 2 Kameralı
Redmi 6 Pro 5Pronun gelişmiş versiyonu diyebilirz pek fark yok. 2 Ön 2 Arka kameralı kamera telefonu.
Poco F1 Hatası az ama olan hataları ciddi. Kamerası müthiş ama yazılımı :(
Mi Max. EOL :/
Mi Max 2 Yazılım desteğini yavaşça çekiyor. Ama xiaominin en iyi yaptığı yazılımı tam oturmuş 2018 dünyanın batarya süresi şampiyonu. Mi 6nın kamerasına sahip video performansı yetersiz telefon.
Mi Max 3 - Max 2'nin tuşsuz biraz büyük 2 kamera bir tık üstü işlemcili ancak batarya konusunda max 2nin gerisinde kalan bir telefon. Ancak test ettiğim kadarıyla kamera konusunda mi max 2nin biraz arkasında kalmış. Yazılım oturmuş test ettiğim kadarıyla. Ama android pie + SD 660 Pili yemesi...

Tkalkan1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
11
Mi 6 güzel ama yazılım :( ve günümüz şartlarında maalesef :^) Kamerası iyidir fotoğraflar müthiş ancak video performansı ! Ois var eisle karıştırılır derecede kötü.
Mi 8-Lite-SE sorun yumağı. Stabil değil.
Redmi 5 Pro güzel ama o kadar güçlü değil ama batarya iyi. 2 Kameralı
Redmi 6 Pro 5Pronun gelişmiş versiyonu diyebilirz pek fark yok. 2 Ön 2 Arka kameralı kamera telefonu.
Poco F1 Hatası az ama olan hataları ciddi. Kamerası müthiş ama yazılımı :(
Mi Max. EOL :/
Mi Max 2 Yazılım desteğini yavaşça çekiyor. Ama xiaominin en iyi yaptığı yazılımı tam oturmuş 2018 dünyanın batarya süresi şampiyonu. Mi 6nın kamerasına sahip video performansı yetersiz telefon.
Mi Max 3 - Max 2'nin tuşsuz biraz büyük 2 kamera bir tık üstü işlemcili ancak batarya konusunda max 2nin gerisinde kalan bir telefon. Ancak test ettiğim kadarıyla kamera konusunda mi max 2nin biraz arkasında kalmış. Yazılım oturmuş test ettiğim kadarıyla. Ama android pie + SD 660 Pili yemesi...
Sanırım hepsini denedin?

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek