Sohbet 1400 1500 TL Bandında Telefon önerisi alabilir miyim?

• Konbuyu başlatan OnurG
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 45
  • Görüntüleme 3K

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Merhabalar cümleten, xiaomi redminote 4 SD cihazı kullandım 2 yıl değiştirmeyi planlıyorum. Yine tercihim xiaomi olabilir bütçe belirttiğim şekilde. Öneriniz var mı?
Android one seviyor isen mi a2 sevmiyorsan saf androıdı note 6 pro.

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Mi 6 güzel ama yazılım :( ve günümüz şartlarında maalesef :^) Kamerası iyidir fotoğraflar müthiş ancak video performansı ! Ois var eisle karıştırılır derecede kötü.
Mi 8-Lite-SE sorun yumağı. Stabil değil.
Redmi 5 Pro güzel ama o kadar güçlü değil ama batarya iyi. 2 Kameralı
Redmi 6 Pro 5Pronun gelişmiş versiyonu diyebilirz pek fark yok. 2 Ön 2 Arka kameralı kamera telefonu.
Poco F1 Hatası az ama olan hataları ciddi. Kamerası müthiş ama yazılımı :(
Mi Max. EOL :/
Mi Max 2 Yazılım desteğini yavaşça çekiyor. Ama xiaominin en iyi yaptığı yazılımı tam oturmuş 2018 dünyanın batarya süresi şampiyonu. Mi 6nın kamerasına sahip video performansı yetersiz telefon.
Mi Max 3 - Max 2'nin tuşsuz biraz büyük 2 kamera bir tık üstü işlemcili ancak batarya konusunda max 2nin gerisinde kalan bir telefon. Ancak test ettiğim kadarıyla kamera konusunda mi max 2nin biraz arkasında kalmış. Yazılım oturmuş test ettiğim kadarıyla. Ama android pie + SD 660 Pili yemesi...
Hocam sizede sorucam. Redmi note 6 pro mu A2 mi ?

FaserDarth

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
MI 10T PRO
Konular
4
Mi 6 güzel ama yazılım :( ve günümüz şartlarında maalesef :^) Kamerası iyidir fotoğraflar müthiş ancak video performansı ! Ois var eisle karıştırılır derecede kötü.
Redmi 6 Pro 5Pronun gelişmiş versiyonu diyebilirz pek fark yok. 2 Ön 2 Arka kameralı kamera telefonu.
Mi Max 2 Yazılım desteğini yavaşça çekiyor. Ama xiaominin en iyi yaptığı yazılımı tam oturmuş 2018 dünyanın batarya süresi şampiyonu. Mi 6nın kamerasına sahip video performansı yetersiz telefon.
Mi Max 3 - Max 2'nin tuşsuz biraz büyük 2 kamera bir tık üstü işlemcili ancak batarya konusunda max 2nin gerisinde kalan bir telefon. Ancak test ettiğim kadarıyla kamera konusunda mi max 2nin biraz arkasında kalmış. Yazılım oturmuş test ettiğim kadarıyla. Ama android pie + SD 660 Pili yemesi...
Valla hocam elleriniz dert görmesin çok güzel anlatmışsınız tamamiyle katılıyorum size.

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Dostlar Sahibinden almayı düşünüyorum. Pasaport kayıtlı redmi note 6 pro herhangi bir sorunu olur mu sizce?

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Sahte imei ve garantisiz note 6 pro 1300 tlye satiliyor bence iyi fiyat :)

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Hocam sizede sorucam. Redmi note 6 pro mu A2 mi ?
Zor bir seçim.
Aşağı yukarı aynılar aslında. Güncelleme takıntınız varsa android sürümünde a2 android olmasın daha fazla özellik güncelleştirme olsun 6 pro.
Yazılım konusunda size bağlı. Xiaomi Yazılımı ise 6 pro. Saf android isterseniz a2.
Oyun Performansı 6 Pro.
Sadelik: Fazla gereksiz uygulama olmaması telefonu saf ve performanslı uygulama desteği. (Örneğin: Radyo, Kamera, Müzik, Telefon, Sms, Tarayıcı, Galeri, Dosya, Play Stor dışı bir uygulama olmaması)
Sadelik bakımından A2.
Rom ve Android fantezisi için 6 Pro.
Ben alsam sade yazılım ve şıklık için A2 alırdım demek isterdim fakat zaten rom atılarak falan 6 Pro A2 gibi yazılıma sebep oluyor.

Toparlamak gerekirse.
Ek ayarsız rootsuz garantili şekilde devamlılık sadelik açısından A2
Ek ayarlı rootlu garantsiz şekilde sade karışıklık farketmeksizin açısından 6 Pro.

Kısacası tercihim: Redmi Note 6 Pro

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Bu durumun problem yaratma söz konusu mudur peki?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Övüyor gibi olacağım ama imei giderse ücretsiz hallediliyor diye biliyorum. Ama şunu da belirteyim bylock vs. Gibi uygulamalara girilmişse başınız ağrır. Güvenilir bi yerden almaya çalışın.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Övüyor gibi olacağım ama imei giderse ücretsiz hallediliyor diye biliyorum. Ama şunu da belirteyim bylock vs. Gibi uygulamalara girilmişse başınız ağrır. Güvenilir bi yerden almaya çalışın.
Başı ağrımaz, çünkü; o tür uygulamalara ya wifi üzerinden girilmesi gerekiyor ya da hücresel veri... Yani, kim girdiyse onun başı ağrır... ;) Özetle; telefona hesap sorulmaz, hat sahibine hesap sorulur...

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Vallahi ben 2 aydır mi 8 lite 6/128 modeli kullanıyorum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Dikkat edersen arkadaşın verdiği bütçe 1400 1500.Bence mi 8 lite a sorun yumağı demişsiniz ama kesinlikle yağ gibi akıyor alakası yok. Sorun yaşayan arkadaşlara dikkat edersen sürekli telefonun roomunu değiştirenler, yazılımını kurcalayan arkadaşlar şikayet ediyor. Haliylede telefonda stabilite falan kalmıyor. Ondan sonra burada bas bas bağırıyorlar sorunlu diye.

Üst Alt