- Adım
- Murat
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 7
Bu inu yükledim üstad sorun çözüldü teşekkür ederim4g changer yaz Google cikar
Bu inu yükledim üstad sorun çözüldü teşekkür ederim4g changer yaz Google cikar
Bugün Türk telekome geçtim İstanbul'da beryerde gayet iyi çekiyorTürk Telekom alt yapısında çok eksik var bende kullanıyordum Vodafone geçtim sorunsuz kullanıyorum gerçi Vodafone da çekim gücü düşük
Bende Türk Telekom daydım fatura yükselttiler alternatif sunmadılar Vodafone geçtim çekim gücü zayıf sözleşmem bitince Turkcell e geçeceğimBugün Türk telekome geçtim İstanbul'da beryerde gayet iyi çekiyor
Valla ben turkcele geçtim pişman oldum paketleri çok düşük ve kırsalda çekim gücüde düşük bodrumlarda çekmiyor turkcel birde çok pahalı deymoyor 800 lira tahadut ödeyip Vodafona geçtimBende Türk Telekom daydım fatura yükselttiler alternatif sunmadılar Vodafone geçtim çekim gücü zayıf sözleşmem bitince Turkcell e geçeceğim
Merhaba, arkadaşım bende 4.5g erişim sorunu yaşıyorum siz sanırım sorunu çözdünüz, bize de yardımcı olabilir misiniz nasıl çözdüğünüzü anlatarak. Hattım Türk Telekom sadece h+ yazarken internete erişim sağlayabiliyorum. 4.5g geçince İnternet erişimim olmuyor malesef ve çözemedim bu sorunu bir türlü. Telekom da diyor ki cihazınızdan kaynaklı sorunBu inu yükledim üstad sorun çözüldü teşekkür ederim
Cihazınız yurtdışı ve imei işlemi yapıldımı yoksa yurtiçi garantili cihazmı?Merhaba, arkadaşım bende 4.5g erişim sorunu yaşıyorum siz sanırım sorunu çözdünüz, bize de yardımcı olabilir misiniz nasıl çözdüğünüzü anlatarak. Hattım Türk Telekom sadece h+ yazarken internete erişim sağlayabiliyorum. 4.5g geçince İnternet erişimim olmuyor malesef ve çözemedim bu sorunu bir türlü. Telekom da diyor ki cihazınızdan kaynaklı sorun
Herhangi bir imei değişikliği yapılmadı garantili cihaz.Cihazınız yurtdışı ve imei işlemi yapıldımı yoksa yurtiçi garantili cihazmı?
Başka cihazda çalışıyor mu deneyin bakalımHerhangi bir imei değişikliği yapılmadı garantili cihaz.
Başka cihazlarda sorun yok sadece 13t pro'da oluyor.Başka cihazda çalışıyor mu deneyin bakalım