Soru 13tpro 4.5 g ve VOLTE sorunu

Ömer Sevim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9t
Konular
3
Sıkıntı yok güzel sarsıntı veya ekstra titreme frlan yok

eraycay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
13t pro
Konular
3
Gunaydin, bende 13t pro kullaniyorum gecen ay aldim Trabzondayim ve turk telekom kullaniyorum merkezde koyde en ufak sorun yasamadim hatta eski telefonumla test ettik bu daha iyi cekti ben hattan oldugunu sanmiyorum oim de baktigimda telefon zaten tanimli,
Ayriyetten ustad parasal anlamda ve kiyaslama anlaminda bahsettiginiz turk telekoma kotu duyorsunuz ama her gecen gun gelistiriyor
Gecen istanbul besiktasa gittim ve esimin hatti 1 mb alamazkenn ben 39 mb gordum.
Demem o ki ön yargili olmayalim ekran resminde telefonun tanimli oldugu resmi paylastim oim den alintidir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-25-09-03-21-048_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-25-09-03-21-048_com.android.chrome.jpg
    405,1 KB · Görüntüleme: 30

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Bugün eşimde vodafone ve türkcell hatlarını denemiş düzgün çalışıyor dedi acaba ne zman türk telekom düzeltir bu durumu
Türk Telekomda volte vowifi maalesef belirli cihazlarda çalışıyor, Türk Telekom cihazınızı IMEI numarasından tanıyor aşağıdaki siteden destekli cihaz listesini görebilirsiniz, eğer çevrenizde destekli cihaz varsa sim kartınızı o cihaza takip volte ve vowifi yi desteklenen cihazdan aktif ederseniz mi 13t proda sorunsuz kullanabilirsiniz. Ben mesela LG g4 üzerinden volteyi aktif etmiştim, ama cihaz şart değil, desteklenen cihazın imeisi atılmış bir telefonda işinizi görür.

.

Ömer Sevim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9t
Konular
3
Hocam telefonda sıkıntı olsa turkcell veya vodafone da da aynı sorun yaşanırdı sadece Türk telekomda bu sıkıntının yaşanması sanki sıkıntının onlarda olduğunu göstermez mi

muhammedcop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Red Mi Note 8
Konular
0
bu 4,5g ereişim problemine çözm bulabiilen oldumu acaba kafayı yemek üzereyeym?

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Bunların hepsini denedim olmadı malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözümü olan yoksa yarın iade edecem ama telefonu eşim iade etmemi istemiyor çok beğendi bi çözümü yok mu acaba
Türk Telekom alt yapısında çok eksik var bende kullanıyordum Vodafone geçtim sorunsuz kullanıyorum gerçi Vodafone da çekim gücü düşük😒

Üst Alt