- Adım
- Ertaç
- Cihazım
- Iphone 7 Plus
- Konular
- 24
Hocam bu durumda olan da neden lite cihaz kullanısın ki?![]()
Belki tasarımını seviyordur
Hocam bu durumda olan da neden lite cihaz kullanısın ki?![]()
Yok bu lite öyle bir lite da değil... Mi8SE, 9SE falan vardı sizin söylediğiniz gibi olan ama siz de haklısınız... Sonuç olarak IQ seviyesi nedeniyle o para birilerinin cebinde durmayı hak etmiyor, çıkması için bahane lazım. Tasarım olur, renk olur ne bileyim üzerine lei jun oturmuş falan diye satılır... Bu alete o parayı verecek zeka seviyesine sahip adama bahane mi yok.Belki tasarımını seviyordurGenelde lite versiyonlar hafif ve şık oluyor bildiğim kadarıyla yani.
TWRP geç çıkacak diye 12 Liteden vazgeçip Mi 11 Lite 5G NE aldım TWRP adam akıllı çalışmıyor rom zor kurdum
Hocam benimde kayıtsız. Forumda okumuştum çift sim 4+4 ay süre veriyormuş 3 ay kullanıp diğer sime takıp kullanmaya başlayınca 45 gün sonra sıfırlanıyormuşben de dirençli NE'yi satıp, 780 işlemcili 5G aldım. kayıtsız kullanıyorum.
Yok bu lite öyle bir lite da değil... Mi8SE, 9SE falan vardı sizin söylediğiniz gibi olan ama siz de haklısınız... Sonuç olarak IQ seviyesi nedeniyle o para birilerinin cebinde durmayı hak etmiyor, çıkması için bahane lazım. Tasarım olur, renk olur ne bileyim üzerine lei jun oturmuş falan diye satılır... Bu alete o parayı verecek zeka seviyesine sahip adama bahane mi yok.
kesinlikle düşer. çünkü hakkı o değil. kaçakları 7000 liradan satılıyor. resmi telefonun ederi bence 12.000 lira.Şuanda telefon 16.500 fiyat bandında satılıyor teknosa vs gibi yerlerde düşme şansı varmı malum dolar yardırdı gidiyor.
kesinlikle düşer. çünkü hakkı o değil. kaçakları 7000 liradan satılıyor. resmi telefonun ederi bence 12.000 lira.
dakka bir, gol bir. ilk indirim "çiçeksepeti"nden geldi.12 ye düşerse gerçekten çok iyi olur ama baya zaman alacak gibi