Yıllardır xiaomi cihaz kullanıyorum, hatta birkaç ay önce iphone 13 mini aldım, çok güzel cihazdı fakat mecburiyetten satmak zorunda kaldım, tekrar emektar mi6 ya döndüm.
xiaomi cihaz tercih etmemin birinci sebebi görüşme kaydetme özelliğinin olması, bazen hayat kurtarır gibi oluyor bu özellik.
Yurt dışı alıp imei ya da direnç atma ile uğraşmak istemiyorum, pasaport kaydı başka bir sorun, cihaz hangi pasaporta kaydedilmişse o pasaport sahibi adına alınan hattan başka hat çalışmıyor galiba, bu nedenle yurtiçi xiaomi cihaz alma niyetim var.
Her ne kadar bu cihaza bu kadar para vermeyi göze alanlar aşağılansa da, aptal geri zekalı yerine konsa da benim niyetim var.
Fiyatın biraz daha düşmesini bekliyorum.
Merak ettiğim bu cihaza twrp kurulabiliyor mu?
Görüşme kaydetme özelliği için eu rom kurulması gerekir.
Yıllardır xiaomi cihaz kullanıyorum, hatta birkaç ay önce iphone 13 mini aldım, çok güzel cihazdı fakat mecburiyetten satmak zorunda kaldım, tekrar emektar mi6 ya döndüm.
xiaomi cihaz tercih etmemin birinci sebebi görüşme kaydetme özelliğinin olması, bazen hayat kurtarır gibi oluyor bu özellik.
Yurt dışı alıp imei ya da direnç atma ile uğraşmak istemiyorum, pasaport kaydı başka bir sorun, cihaz hangi pasaporta kaydedilmişse o pasaport sahibi adına alınan hattan başka hat çalışmıyor galiba, bu nedenle yurtiçi xiaomi cihaz alma niyetim var.
Her ne kadar bu cihaza bu kadar para vermeyi göze alanlar aşağılansa da, aptal geri zekalı yerine konsa da benim niyetim var.
Fiyatın biraz daha düşmesini bekliyorum.
Merak ettiğim bu cihaza twrp kurulabiliyor mu?
Görüşme kaydetme özelliği için eu rom kurulması gerekir.
12 lite parasını kesinlikle haketmeyen orta sınıf bir cihaz 2 sene güzel götürür 3.senesinde başka bi cihaza geçme zamanım gelmiş dedirtir İPhone 13 ise evet 5 sene sizi üzmez eğer xiaomi almak istiyorsanız yeni tanıtılan yakında satışa çıkacak 12t ve 12t pro gibi cihazlara bakın bütçe amiral diye geçiyor bu modeller ve xiaomi 3 Android 4 sene güvenlik güncellemesi sözü verdi bu cihazlara.Merhaba. 12 lite ile iphone 13 arasinda kaldim. Tabiki kalite olarak cok fark var. Ancak su an aralarinda 12 bin tl gibi bir fark var.12 lite su an 14.500 tl iphone 13 26400 tl + birde sarj kilif parasi.
Yaklasik 6 yildir mi5s kullaniyorum.
Oyun meraklisi degilim telefon sik gorunsun iyi fotograf ceksin en az 5 yil kasmadan gotursun bana yeter.
Sizce butceyi zorlayip ne var ne yok iphone 13 e yatirip 12 bin tl fazla vermeye deger mi ?
Merhaba. 12 lite ile iphone 13 arasinda kaldim. Tabiki kalite olarak cok fark var. Ancak su an aralarinda 12 bin tl gibi bir fark var.12 lite su an 14.500 tl iphone 13 26400 tl + birde sarj kilif parasi.
Oyun meraklisi degilim telefon sik gorunsun iyi fotograf ceksin en az 5 yil kasmadan gotursun bana yeter.
Sizce butceyi zorlayip ne var ne yok iphone 13 e yatirip 12 bin tl fazla vermeye deger mi ?
Hocam bende 2016 dan beri 5s kullanıyorum hiç bir şikayetim yok 4+128 modeli şık görünümü sıkılması derken bende düşünüyorum değişimi ama alacakta değilim elimdeki patlayana kadarMerhaba. 12 lite ile iphone 13 arasinda kaldim. Tabiki kalite olarak cok fark var. Ancak su an aralarinda 12 bin tl gibi bir fark var.12 lite su an 14.500 tl iphone 13 26400 tl + birde sarj kilif parasi.