mantıklı olanı zaten kaçak almak ama resmi cihazları kullanmayı tercih edenler de oluyor. onlar için bilgilendirme yaptımKaçak alıp pasaporta kayıt ettirin 10k falan tutar. Bu işlemciye 10k verilir mi oda sizin tercihiniz.
tr de normal bu fiyat12 Lite'ın lansman fiyatı açıklanmış. 16.500 TL. yuh diyorum başka da bir şey demiyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şu an yaşadığımız dönem içintr de normal bu fiyat
Xiaominin yazılımı miui fiyaskosu ortada birde bu lite cihaza donanıma bu parayı vermek şaka gibi bilinçli kullanıcı gider bu fiyata apple samsung alır o kadar çok alternatifi varki.
Xiaomi bu fiyatlandırmaya devam ederse türkiyede tutunamayıp oneplus gibi pazardan çekileceğini düşünüyorum ben yada ucuz dandik redmileri getirip satarlar sadece.
Ben 15-20k bandına cikicak olsam Apple cihaz alırdım s22 bende tercih etmem bataryadan dolayı sürekli priz araticaktir. S21 Plus s21 fe galaxy a73 bunlar beğendiğim cihazlar xiaomi alınırsa yurtdisi alınır oda kayıt sıkıntısı yazılım sorunları izdirap gibiler ya artık keşke Türkiye pazarından çekilip şu imei engelini kaldırıp önünü açsalar.Ben s22 alacam ama onada diyorlar o para verilmez biz ne alcaz
Ben 15-20k bandına cikicak olsam Apple cihaz alırdım s22 bende tercih etmem bataryadan dolayı sürekli priz araticaktir. S21 Plus s21 fe galaxy a73 bunlar beğendiğim cihazlar xiaomi alınırsa yurtdisi alınır oda kayıt sıkıntısı yazılım sorunları izdirap gibiler ya artık keşke Türkiye pazarından çekilip şu imei engelini kaldırıp önünü açsalar.
12 serisine dirençte atılamıyor. lite ı bilmiyorumXiaomi cihazların TR fiyatları haddinden fazla, yeni seri Snapdragon işlemcili olanlara da direnç yapılmadan imei atılamıyor. Kısacası benim gözümde Xiaomi ülkemizde alınamayacak marka konumuna geldi.