hocam discorddan ulaşın bana daha kolay bir şekilde ilgileneyim böyle hem konu çok uzuyor hemde parça parça sorduğumuz cevapladığımız için sorunlar oluyor CelilzadeRauf#2549hocam viper4android bir de dts ultra ses şeyleri için bir türlü yapamıyorum üstüne de playstore sertifkalı olduğu halde netflix uygulması gözükmüyor
twrp yok sizin cihaziniz icinMi11t kullanıcısıyım miu sürüm 13 android version 12 bende twrp yüklemek istiorum fakat bulamadım android 12 twrp yardımcı olurmusunuz şuanda sürüm düşüremem çünkü cihaza imei attırdım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum fakat twrp yükleyip hem güncellemeleri yapmak hemde root kurmam gerekiyor
Sürüm düşürürsem olurmu pekitwrp yok sizin cihaziniz icin
Bu agate cihaz olayı tam olarak nedir 11t nin birden cok varyantimi var ?hayır anti rollback ne kadar bir sorun olmayacağını göstersede her zaman sürüm yükseltme işlemine göre daha sıkıntılı bir işlemdir sürüm düşürme oyüzden söyledim agate cihazı bende yok maalesef oyüzden bilmiyorum cihazı ama mtk biraz daha sıkıntılı dikkat etmek gerektiği için
Bu agate cihaz olayı tam olarak nedir 11t nin birden cok varyantimi var ?
Amber 128 Agate 256lik cihazlara verilen kod adlarimiTelefonun kod adı "agate"...
Amber 128 Agate 256lik cihazlara verilen kod adlarimi