Soru 11T Miui sürüm düşürme veya yükleme

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Hocam merhabalar şuan 13.4 sürümü yüklü ben düşürmek istiyorum bootloader kilidi açık ama twrp yok nasıl yaparım bu işlemleri rollback 2 olarak gözüküyor ben de

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Bilgisayarınız var ise Mi Flash ile istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz. Forumda ve YouTube'da videolar/konular mevcut.

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
Hocam merhabalar şuan 13.4 sürümü yüklü ben düşürmek istiyorum bootloader kilidi açık ama twrp yok nasıl yaparım bu işlemleri rollback 2 olarak gözüküyor ben de
hocam sürüm düşürme işlemi riskli bir işlem telefonu aldığınızda üzerinde hangi sürüm geldi

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Bilgisayarınız var ise Mi Flash ile istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz. Forumda ve YouTube'da videolar/konular mevcut.
hocam pc falan her şey var programlar driverlar falan yüklü bu cihazda mtk işlemci var sıkıntı çıkartmaz dimi bana bi sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sürüm düşürme işlemi riskli bir işlem telefonu aldığınızda üzerinde hangi sürüm geldi
miui 12.5 sürümü olarak gelmişti oto güncellemeyi kapatmayı unutmuştum 13 yüklemiş uyurken

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
hocam pc falan her şey var programlar driverlar falan yüklü bu cihazda mtk işlemci var sıkıntı çıkartmaz dimi bana bi sormak istedim
Benim eski cihazım da MTK işlemciliydi. Mi unlock tool ile kilidi açtıysanız sıkıntı çıkartmaz. Snapdragon olsaydı daha sıkıntılı olurdu hardbrick - kablo çekme vs. Daha tehlikeli. Ama bence sorun çıkmaz her şeyi düzgün yaparsanız.

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2

miui 12.5 sürümü olarak gelmişti oto güncellemeyi kapatmayı unutmuştum 13 yüklemiş uyurken
bir araştırın hocam cihazınız mtk olduğu için mtkda hiç deneyimim yok oyüzden bir şey diyemiyorum ama tavsiyem sonuna kadar araştırıp herşeye çok dikkat ederek uygulamanız sadece şunu söyleye bilirim mi flash ve ya spflash ile rom atarken mutlaka ama mutlaka clean all ve ya flash all bat seçili olarak atın asla farklı bir şey seçmeyin brick oluyor

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47

Hocam Mi11 T için özel bir durum mu var neden riskli dediniz?

bir araştırın hocam cihazınız mtk olduğu için mtkda hiç deneyimim yok oyüzden bir şey diyemiyorum ama tavsiyem sonuna kadar araştırıp herşeye çok dikkat ederek uygulamanız sadece şunu söyleye bilirim mi flash ve ya spflash ile rom atarken mutlaka ama mutlaka clean all ve ya flash all bat seçili olarak atın asla farklı bir şey seçmeyin brick oluyor
Çok fazla yaparsa clean and lock'u o zaman brick olur.

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
hayır anti rollback ne kadar bir sorun olmayacağını göstersede her zaman sürüm yükseltme işlemine göre daha sıkıntılı bir işlemdir sürüm düşürme oyüzden söyledim agate cihazı bende yok maalesef oyüzden bilmiyorum cihazı ama mtk biraz daha sıkıntılı dikkat etmek gerektiği için

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20

Çok fazla yaparsa clean and lock'u o zaman brick olur.
mtk üzerinden hiç işlem yapmamıştım o yüzden farklı değişik bir şey var mı diye sormak istemiştim

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
mtk üzerinden hiç işlem yapmamıştım o yüzden farklı değişik bir şey var mı diye sormak istemiştim
valla bende hiç işlem yapmadım 2 cihazımda sd oldu birisi 660 diğeri 720g biri joyeuse diğeri lavender oyüzden bir bilgim yok maalesef 4 yıllık xiaomi deneyimimide bu 2 cihaz oluşturduğu için daha çok bunlarla ilgili deneyimim var

Üst Alt