Ben hiç göremedim satışını nerede ne kadar?
Miui forumun'da adam samsung tavsiye ediyor Kardeşim telefonu kullanıyorum gayet'de güzel kullanışlı, samsung s8 kullanmış birisi olarak şuan ki note 10 pro daha iyi.
Ben Note 10 Pro'yu bütçem yetmediği için haliyle çok daha ucuza yurtdışı aldım. Eğer yurtiçi fiyatlarında bütçem olsaydı Note 10 Pro yerine kesinlikle S20 FE alırdım. Kesinlikle katılıyorum söylediklerinizeNeden tavsiye etmeyelim onu anlamadım Bu forumda oneplusta kullanıp destek isteyen var samsungda yani illaki miui forumu diye daha iyi ve fiyat olarak güzel alternatifler var iken illaha at gözlüğü takmış gibi redmi poco yada mi önerelim ? Yurtdışı sdli s20 fe o note 10 prodan çok daha iyi haberiniz olsum ha bunu elimde note 10 pro olan biri olarak söylüyorum.
Mi 10t,mix 2 gibi telefonları kullandıktan sonra redmi serisinden herhangi bir telefon kullanmayı asla tavsiye etmem. Tuşlu telefonlardan redmi serisine geçen biri ancak redmi serisini tavsiye eder.Redmi alınmaz Mi alınır falan muhabbetlerini hiç sevmiyorum. Bir yerden sonra bana komik bile geliyor
Sorun çıkacaksa Mi sersinde de çıkıyor yani. Mi 10T Pro'nun yere çarpılarak kronik mikrofon sorununun düzeltilmeye çalışılmasından yola çıkarsak durum bu yani
Durumun yetmiyorsa Redmi serisinden bir cihazı gayette alırsın. Elbette bir çok konuda Mi serisi, Redmi serisinden daha iyi, Xiaomi'nin gözdesi Mi serisi ama Mi serisinde de gayet sorun çıkabiliyor. Teknoloji işi şans işi. Tabi kronik sorunu olan cihazlar pek şans faktörüne tâbi tutulamıyor ama yine de şans faktörü biraz da olsa var kronik sorunlu cihazlar için
Maddi durumunda pek bir sınırlama yoksa ve daha çok yurtiçi cihaz düşünüyosan Samsung kesinlike önerebileceğim bir marka olurdu. Bir çok farklı marka da cabası. Bana kalsa artık Xiaomi marka cihaz direk alınmaz da işte napalım kader mahkumuyuz biz de. Durum buna yetiyor bunu alıyoruz. Note 10 Pro'da gayet iyi cihaz. Ben şahsen memnunum.