- Adım
- Berke
- Cihazım
- RedmiNote10 Pro
- Konular
- 29
Tebrikler güzel paylaşım olmuş forumda yapmayı bilmeyen üyeler için
Yanlış değil kardeşim hiç bir şekilde süre sınırı yok ve o kadar kişi bu yöntemle yaptı ben yaptım az öncede yapan Bi arkadaş çıktı iki telefonu hiç bir şekilde başvuru yapmadan direk bl kilidini açtım note 6 pro da da deneyeceğim10 dakika bence yanlış evet 5-10 dakikaya yapmak oluyor sadece 160-360 saat bu aralıkta bir saat bekleme zorunlu kılıyor peki şimdi neresi 10 dakika oldu?
Tamam denerim o zaman olursa çok guzel olur olmazsada ss alırımYanlış değil kardeşim hiç bir şekilde süre sınırı yok ve o kadar kişi bu yöntemle yaptı ben yaptım az öncede yapan Bi arkadaş çıktı iki telefonu hiç bir şekilde başvuru yapmadan direk bl kilidini açtım note 6 pro da da deneyeceğim
Tamam denerim o zaman olursa çok guzel olur olmazsada ss alırım
On yargılı olma benim gibi sansliysa tek seferde açabilirsin 2 dk da açtı benimkiniKusura bakma da kardeşim.Ben bootloader ın 1dk da açıldığına inanmıyorum.O kadar kaynak araştırdım fakat hepsinde en az 3 gün beklicek diyor.Ben de açmak istiyorum fakat eski laptobum 3 günü geçtim tam şarjla 2 saat dayanabiliyor.Amacım emeğinize laf etmek değil ama hiç inananasım gelmiyor.
Üzgünüm.
Hocam kusura bakmayın.Bu yazıyı yazmadan önce biraz araştırıp YouTube dan video izleyince ordaki böyle demişti.Bi de forumlarda programı çalıştır 3 gün beklet yazınca ben de bu sonuca varmıştım.Ama şimdi doğrusunu biliyorum.Yine de ilginize müteşekkirim.On yargılı olma benim gibi sansliysa tek seferde açabilirsin 2 dk da açtı benimkini
Note 8 de yaramadı maalesef denedim bendeRedmi Note 8 Pro'da işe yaramadı