- Adım
- Rohat
- Cihazım
- Xiaomi mi 9 se
- Konular
- 17
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende inanmoyordum bilgisayara yüklediğim tarihi gosterebilirim telefonun rootlu olduğunu bl kilidinin açıldığını rom yüklediğimi gosterebilirim ve bu yazıyı paylaştığım zaman yaptım 1 saat sürmedi rom bl root twrpKusura bakma da kardeşim.Ben bootloader ın 1dk da açıldığına inanmıyorum.O kadar kaynak araştırdım fakat hepsinde en az 3 gün beklicek diyor.Ben de açmak istiyorum fakat eski laptobum 3 günü geçtim tam şarjla 2 saat dayanabiliyor.Amacım emeğinize laf etmek değil ama hiç inananasım gelmiyor.
Üzgünüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miunlock tan yapmadım paylastogim konudaki işlemleri tek yaptım ve sadece xiaomitoolv2 programın bl kilidini acmasi 10 dk sürdü otomatik twrp bulmadi kendim twrp attım ve yükledi twrp den rom attım sonra magisk attım o kadar emin ol 1 saat bile beklemedim bl kilidi içinYargisizcem kardesim siz heralde bootloader kilidi acilirken pcnin filan surekli acik kalmasi gerektigini zannediyorsunuz oyle degil miunlocktan islemleri yapiyorsun saat veriyor sonra progami kapat telefonunuda yeniden baslat normal kullanima devam et sonra denilen saat gectikten sonra islemleri tekrar yap bootloader aciliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Verdiğim programları kulanirsan adımlari yaparasan herşey silinirBi dakika bu dediğin gerçek mi
Sağol kardeşim o kadar yazı okudum bu ayrıntıyı yazan bi forum , video vs bulamadım.Allah razı olsun kardeşim.peki ilk olarak programı kapatıp telefonu yeniden başlatınca içindeki herşey silnio mu yoksa süre bittikten sonra yapılan açma işleminden sonra mı her şey siliniyor? Yardımcı olursan sevinirim Kardeşim.