- Adım
- Emre Can
- Cihazım
- Mi 10T
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
- Konular
- 75
S22 güzel bir tercih olabilir ancak bataryası oyunsuz 1 günü anca çıkarır.
Ben şimdi geldim telefon bakmaktan saatlerdir her telefonu inceledim. Kesinlikle iPhone 11'de karar kıldım. Her şeyiyle 10 numara telefon. Amoled, IPS, oled, Super amoled telefonların ekranını da inceledim, çok yerdikleri iPhone 11'in ekranı fazlasıyla güzel. Asla bulanık değil. 4k video çekiyor gayet net. 15 bini bile hak ediyor. Piyasada başka adam akıllı telefon yok hepsinin bir sorunu var. Bizzat batarya testi de yaptım (önceden de yapmıştım) 1 günü çıkarır. Arkadaşımın ip11 i 14 saat ekran süresi veriyor.Benim için kameranın bir önemi yok bende ıphoneu 5 den beri kullanıyorum artık canıma tak etti.Ne bataryası dayanıyor ne oyun oynatıyor.2 sosyal medyada geziyorsun telefon sanki karafırından çıkmış gibi el vurulmuyor.Telefon sadece kameradan ibaret değildiriıphone kamerası iyi olsa ne olacak bataryası düşük 1 günü zor çıkartıyor hangi modelini denersen dene ben birde öyle sürekli sosyal medyada gezen birisi bile değilim.Kaçtane batarya değiştirdiğimin sayısını ben unuttum ıphone 5 ten bu yana.Xiaomi kamera konusunda yorum yapamam ama yakın çevremde arkadaşlarım aldı 3 sene olmasına rağmen hala telefon saat gibi çalışıyor ne kasma var ne donma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikleri 12 lite göre iyi olabilir fakat samsung telefonların tasarımını beğenmiyorum.Ben ıphone 12 kasası hastayım adına ne deniliyorsa kavismi ney diyorlar.
Ben şimdi geldim telefon bakmaktan saatlerdir her telefonu inceledim. Kesinlikle iPhone 11'de karar kıldım. Her şeyiyle 10 numara telefon. Amoled, IPS, oled, Super amoled telefonların ekranını da inceledim, çok yerdikleri iPhone 11'in ekranı fazlasıyla güzel. Asla bulanık değil. 4k video çekiyor gayet net. 15 bini bile hak ediyor. Piyasada başka adam akıllı telefon yok hepsinin bir sorunu var. Bizzat batarya testi de yaptım (önceden de yapmıştım) 1 günü çıkarır. Arkadaşımın ip11 i 14 saat ekran süresi veriyor.
Xiaomi aldığınıza bence kesinlikle pişman olursunuz. İllaki bir sorunu oluyor. iPhone 11 14 saat ekran süresi de veriyor kendim gördüm. Ayrıca çok hızlı doluyor. Çok acemice yorum yapıyorsunuz hocam iPhone nasıl bu kadar kötü olsun asla iPhonecu değilim APK bağımlısıyım, özgürlükçüyüm fakat iPhone çok başka.Tamam veriyor ama asla o süreyi kullanamaz hele ki mobil veriye bağlı kalırsan.Ben demiyorum kötü ama bataryası gerçekten çok kötü ıphone kullanıyorsan sadece konuşmak için kullanacaksın işin içine oyun girince powerbanke bağlı kalıyorsun.Ben uzun süre android kullandım arkadaşın tavsiyesi üzerine ıphone geçtim halada kullanıyorum ama artık gitmiyor.Boş vaktim olsa sosyal medyada falan çok dolaşsam telefonu günde 2-3 kere şarj ederdim herhalde.Param olsa ıphone 12 alırdım oda bir gerçek.Ben çevremde birçok insanın olumlu yorum yapmasından ötürü xiomai yi denemek istiyorum.2 gün şarja takmayan var insan kıskanıyor
Xiaomi aldığınıza bence kesinlikle pişman olursunuz. İllaki bir sorunu oluyor. iPhone 11 14 saat ekran süresi de veriyor kendim gördüm. Ayrıca çok hızlı doluyor. Çok acemice yorum yapıyorsunuz hocam iPhone nasıl bu kadar kötü olsun asla iPhonecu değilim APK bağımlısıyım, özgürlükçüyüm fakat iPhone çok başka.
Bir telefon alırken her şeyden önce piline bakarım. Ne özelliği olsa da pili kötü olursa almam. Ve ben şuan iPhone 11'in pilinin çok iyi olduğunu söylüyorum. Etrafımda 4 tane iPhone 11 kullanan arkadaşım var hepsi de en az 10 saat alıyor. 3110 mAh olduğuna aldanmayın. 5000 mAh Android'e bedel!.. Ayrıca iPhone 13 Pro Max tam istediğiniz gibi 4352 mAh bataryaya sahip. Kredi çekip alabilirsiniz. Sana kullanan birinin mesajını ileteyim: "Sabahtan akşama kadar aralıksız uğraşınca 1 gün dayanıyor. Normal kullanımda 2 gün gidiyor." Full mobil veri kullanıyor bu kişi.Acemice değil ıphone 5 ten bu yana tüm serisini kullandım şuandada ıphone 7 plus kullanıyorum kaç senedir.Bir telefon benim bir günümü çıkartamıyorsa benim ne işime yarayacak ki.Bir gün dayansın diye ben ekranın parlaklığını düşürmek ya da internet bağlantısını kapatıp açmak zorundamıyım.İstediklerim atla deve değil ki sen hala ekran süresi diyorsun ben deneyim ederek gördüm ıphone.Kötü telefon demiyorum bak tekrar söylüyorum çok param olsa alırdım.Iphone olunca sanki uçakta busıness class'da seyahat ediyor gibisin ama gel gelelim bataryası çok düşük ve verimli değil.Keşke bir telefon yapsada 4500 mh batarya koysa kredi çeker alırım o telefonu
13 pro max tüm android amiralleri tokatlıyor ama yinede sen bilirsin tabiki çok uçuk fiyatlar güç yetmez ama apple yavaşca tüm piyasayı ele geçirecek gibi özellik olarakta androide yaklaşmak üzere. Android tarafı acilen yenilikler getirmek zorunda benceBenim için kameranın bir önemi yok bende ıphoneu 5 den beri kullanıyorum artık canıma tak etti.Ne bataryası dayanıyor ne oyun oynatıyor.2 sosyal medyada geziyorsun telefon sanki karafırından çıkmış gibi el vurulmuyor.Telefon sadece kameradan ibaret değildiriıphone kamerası iyi olsa ne olacak bataryası düşük 1 günü zor çıkartıyor hangi modelini denersen dene ben birde öyle sürekli sosyal medyada gezen birisi bile değilim.Kaçtane batarya değiştirdiğimin sayısını ben unuttum ıphone 5 ten bu yana.Xiaomi kamera konusunda yorum yapamam ama yakın çevremde arkadaşlarım aldı 3 sene olmasına rağmen hala telefon saat gibi çalışıyor ne kasma var ne donma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özellikleri 12 lite göre iyi olabilir fakat samsung telefonların tasarımını beğenmiyorum.Ben ıphone 12 kasası hastayım adına ne deniliyorsa kavismi ney diyorlar.