Sohbet 10 - 15 bin fiyat bandında telefon

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
13 pro maxe ben laf etmedim ancak bir telefonada 30 küsür bin lira vermek beni aşar.Çok param molsa zaten ıphone dan şaşmam malum para az olunca ister istemez ıphonedan uzaklaşıyoruz.Şarj sıkıntısını ben şimdi çekmiyor ıphone 5 ten bu yana kronik sorun oldu bu durum.Iphone 7 yi şimdi kullanmadım ilk çıktığında almıştım ondada yine 1 gün çıkartmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 pro max tüm android amiralleri tokatlıyor ama yinede sen bilirsin😂 tabiki çok uçuk fiyatlar güç yetmez ama apple yavaşca tüm piyasayı ele geçirecek gibi özellik olarakta androide yaklaşmak üzere. Android tarafı acilen yenilikler getirmek zorunda bence

Okadar para verecek güççde olsam zaten diğer modellere hiç bulaşmazdım.

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Evet konu sahibi batarya konusunda yanılıyor. YouTube üzerinde son serilerin şarj performansını izleyebilir. S22 ultranin şarjının bittiği yerde 13 pro max te %40 civarı şarj kalıyor. İphone 11 den beri şarj sorunu yok. En iyi de 11 in şarjı gidiyor denebilir. Çünkü ekranın çözünürlüğü düşük ve mah seviyesi yüksek 12-13 e göre. Onun dışında. Mi 12 lite plastik kasa. Ben şuan mi 8 lite kullanıyorum ama geçecek güzel telefon bulamıyorum. Beğendiğim telefonlar plastik kasa geçer miyim asla. Yani adamlar geriye gidiyor. Mi 8lite da arka ön cam kasa metal. Ben bu cihazdan plastik kasaya geçer miyim asla. Samsung serisi s21 s22 güzel. Mağazada alın inceleyin farkı anlarsınız mükemmel kasa var cihazlarda. Mi 12 garantili o paraları haketmiyor. Kayıt çıkarsa alınır belki. Onun dışında iphone alınır, one Plus alınır belki. Diğer türlü cihaz yok gerçekten adam akıllı. Ayriyeten mi 4 ten beri yaklaşık 7 yıldır Xiaomi cihaz kullanıyorum. Gerçekten eskisi gibi değil. Mi Miui eski Miui değil. Bozdular perişan ettiler. Planlı eskitme yapılıyor. Cihazlara sahip cikilmiyor artık. Samsung 4-5 yıl güncelleme sözü veriyor. Xiaomi de anca 2 yıl alırsın o da geç geliyor. Garantisiz isterseniz de mi 11 ultra tek tavsiye edeceğim cihaz olur. 12-13k bandında. Diğer türlü Samsung veya Apple öneririm.
Diğer dediklerinize kesinlikle katılıyorum ama cam kasa meselesi çok mantıklı gelmedi bana. şimdi bahsettiniz telefonlar fiyatı çok uçuk, kimse alıp da kasasını kırmak istemez. e bu yüzden de mutlaka kılıfla kullanılır. Kılıfla kullanılınca da kasanın ne olduğunun önemi kalmıyor. Hatta cam kasa gereksiz bir ağırlık yapıyor. Benim begonianın kasası cam, ödüm kopuyordu kılıfla düşürdüğüm halde kırılacak diye. Ha ben 13k'lık telefonu kılıfsız kullanırım ve düşürmem diyorsanız helal olsun derim. 😄

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Diğer dediklerinize kesinlikle katılıyorum ama cam kasa meselesi çok mantıklı gelmedi bana. şimdi bahsettiniz telefonlar fiyatı çok uçuk, kimse alıp da kasasını kırmak istemez. e bu yüzden de mutlaka kılıfla kullanılır. Kılıfla kullanılınca da kasanın ne olduğunun önemi kalmıyor. Hatta cam kasa gereksiz bir ağırlık yapıyor. Benim begonianın kasası cam, ödüm kopuyordu kılıfla düşürdüğüm halde kırılacak diye. Ha ben 13k'lık telefonu kılıfsız kullanırım ve düşürmem diyorsanız helal olsun derim. 😄
Haklısınız hocam, minik telefonlar kılıfsız harika oluyor. Herkes kılıfla kullanıyor buna da katılıyorum ama mi 8 lite ı kılıfsız kullanıyorum. Premium bir his veriyor. Mağazaya gidiyorum mi 11 lite elime alıyorum plastik hiç zevk vermiyor. Büyük telefonlara kılıf takınca iyice kabalasiyor. S22 mesela mükemmel kompakt bir cihaz ele oturuyor. Xiaomi sözde artık ucuz cihaz üretmeyecegiz. Kaliteye önem vereceğiz dedi, plastik kasaya devam ediyor. Eski premium cihazlar yok mi 8 serisi mi 9 serisi gibi lite versiyonları da iyi o zamanki cihazların. Şimdi malzeme kaçırıyorlar. Ben beğenmiyorum artık politikalarını. Samsung S21 fe serisiyle mi veya s22 serisi ile mi 4 yıl Android güncellemesi sözü verdi. Tebrik etmek lazım.

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
Haklısınız hocam, minik telefonlar kılıfsız harika oluyor. Herkes kılıfla kullanıyor buna da katılıyorum ama mi 8 lite ı kılıfsız kullanıyorum. Premium bir his veriyor. Mağazaya gidiyorum mi 11 lite elime alıyorum plastik hiç zevk vermiyor. Büyük telefonlara kılıf takınca iyice kabalasiyor. S22 mesela mükemmel kompakt bir cihaz ele oturuyor. Xiaomi sözde artık ucuz cihaz üretmeyecegiz. Kaliteye önem vereceğiz dedi, plastik kasaya devam ediyor. Eski premium cihazlar yok mi 8 serisi mi 9 serisi gibi lite versiyonları da iyi o zamanki cihazların. Şimdi malzeme kaçırıyorlar. Ben beğenmiyorum artık politikalarını. Samsung S21 fe serisiyle mi veya s22 serisi ile mi 4 yıl Android güncellemesi sözü verdi. Tebrik etmek lazım.

S22 nin tasarımı bence ıphone 12-13 den daha iyi.Telefon hem çok küçük değil hem de tek elle rahat tutuluyor.Gönül isterki kılıfsız kullanabilsin ama arka tarafı cam olduğundan alırsam arkasına güzel bir kılıf almayı düşünüyorum gösterişli.17 bin veren insan 200 tl yede kılıf alır :)

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
👍🏻

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
S22 nin tasarımı bence ıphone 12-13 den daha iyi.Telefon hem çok küçük değil hem de tek elle rahat tutuluyor.Gönül isterki kılıfsız kullanabilsin ama arka tarafı cam olduğundan alırsam arkasına güzel bir kılıf almayı düşünüyorum gösterişli.17 bin veren insan 200 tl yede kılıf alır :)
S22
İphone 12 ve 13 için düz modelleri ben almam şahsen, tasarım güzel ama ekran 60 hz ve cihazlarda optik zoom yok. Kılıf işi size kalmış tabiki hocam.

POVAC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 Plus
Konular
24
S22

İphone 12 ve 13 için düz modelleri ben almam şahsen, tasarım güzel ama ekran 60 hz ve cihazlarda optik zoom yok. Kılıf işi size kalmış tabiki hocam.

Ben sadece ıphone 12-13ün kasa tasarımını seviyorum.Onun haricinde teknik özelliklerinden pek anlamam.Bana performans veren telefon bana göre en iyi telefondur :)

Üst Alt