Rom [10.0] Pixel Experience ve Kernel En Hızlı RN 7 Deneyimi

akkusyasar33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar Can
Cihazım
Xiaomi note 7
Konular
1
eu beta predator 9.0a geçtim telegramda herkes övmüş pixel experince yada crdroidle 12 saat ekran süresi alan 6 saat pubg oynayan var. pixel plus kullandım 1 gün kadar çok farklı geldi kullanamadım. Sesler çok yüksek hoparlörlere zarar veriyodu. karanlık mod miui gibi değil. Çift tık kapat gibi şeylerde yoktu sevemedim. 1 saat az ekran süresi alıp stabil kalmak daha iyi geldi. Predator 9.0 eğer şarj konusunda iyiyse ssleri eklerim buraya şuan 97 şarjım var bakalım.
Telegram kanalının ismi ne? Birde 9.0 indirme linki alabilirmiyim?

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Telegram kanalının ismi ne? Birde 9.0 indirme linki alabilirmiyim?
Google amcadan redmi note 7 update diye bakarsan bi çok kanal çıkıyo link vermek yasak olduğu için atamıyorum predator içinde xda predator kernel xda diye bakarsan hemen çıkıyo

akkusyasar33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar Can
Cihazım
Xiaomi note 7
Konular
1
Google amcadan redmi note 7 update diye bakarsan bi çok kanal çıkıyo link vermek yasak olduğu için atamıyorum predator içinde xda predator kernel xda diye bakarsan hemen çıkıyo
Sağol reis

Darkmastek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
merhabalar kerneli yükledikten sonra telefon felaket şekilde kasmaya donmaya tepki vermemeye başladı sebebi ne olabilir?
ekran kararıyor tepki vermiyor kernel yükleyene kadar problem yoktu 1 saat oldu kerneli yükleyeli talimatları tamamen yerine getirdim ve temizleme de yaptım anlayamadım bu işi
ekranı kapatınca hiçbir şekilde tepki vermiyor telefon kararıp kalıyor

Yusufforuc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusufforucc
Cihazım
Redmi note7
Konular
6
eu beta predator 9.0a geçtim telegramda herkes övmüş pixel experince yada crdroidle 12 saat ekran süresi alan 6 saat pubg oynayan var. pixel plus kullandım 1 gün kadar çok farklı geldi kullanamadım. Sesler çok yüksek hoparlörlere zarar veriyodu. karanlık mod miui gibi değil. Çift tık kapat gibi şeylerde yoktu sevemedim. 1 saat az ekran süresi alıp stabil kalmak daha iyi geldi. Predator 9.0 eğer şarj konusunda iyiyse ssleri eklerim buraya şuan 97 şarjım var bakalım.
kardeşim miui ara yüzünde kalıp şarjım iyi gitsin diyorsan prredator 9.0 ile miui mix rom kesinlikle tavsiye ederim

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
kardeşim miui ara yüzünde kalıp şarjım iyi gitsin diyorsan prredator 9.0 ile miui mix rom kesinlikle tavsiye ederim
hocam eu stabil 12.0.2.0ye gectim 10 saat ekran süresi alıyorum 100-0 arası miuimix eu beta tabanlı olduğu için pek değişiklik olur mu bilemedim stabil daha iyi geldi

Yusufforuc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusufforucc
Cihazım
Redmi note7
Konular
6
hocam eu stabil 12.0.2.0ye gectim 10 saat ekran süresi alıyorum 100-0 arası miuimix eu beta tabanlı olduğu için pek değişiklik olur mu bilemedim stabil daha iyi geldi
Bende oxygen os daydim şuan miui mixe geçtim ama son iki güncellemeden sonra beni tatmin etmedi globali deneyim diyorum birde kernel ile
Ben 5 saati gecemedim şuan sarjim 80 ve 51 dakika olmuş

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Bende oxygen os daydim şuan miui mixe geçtim ama son iki güncellemeden sonra beni tatmin etmedi globali deneyim diyorum birde kernel ile
Ben 5 saati gecemedim şuan sarjim 80 ve 51 dakika olmuş
oyun oynuyosanız kamera kullanıyosanız sürekli şarjı sömürüyor. Eu stabil Predator 9.0 ile 44 şarjım var 6 saat ekran süresi 16 saat bekleme aldım youtube whatsapp instagram kullandım full..

Darkmastek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
kerneli yükleyipte memnun olmayan var mı?
ben çok sıkıntı yaşadım nedense.
DÜn android 9 miui 10 sürümüne düşürdüm telefonu kernel yüklesem farkeder mi?
kasma donma yaşamıyorum şuan telefon çok stabil ama batarya vs bir tık daha iyi olacaksa neden olmasın diye de düşünüyorum yedeklerim vs var problem yaşamıyorum bu konuda

Yusufforuc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusufforucc
Cihazım
Redmi note7
Konular
6
kerneli yükleyipte memnun olmayan var mı?
ben çok sıkıntı yaşadım nedense.
DÜn android 9 miui 10 sürümüne düşürdüm telefonu kernel yüklesem farkeder mi?
kasma donma yaşamıyorum şuan telefon çok stabil ama batarya vs bir tık daha iyi olacaksa neden olmasın diye de düşünüyorum yedeklerim vs var problem yaşamıyorum bu konuda
Kernelin faydası var tabi birde uygulama tasarrufunda kullanmadığıniz uygulamaları kisitlarsaniz faydasını görürsünüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun oynuyosanız kamera kullanıyosanız sürekli şarjı sömürüyor. Eu stabil Predator 9.0 ile 44 şarjım var 6 saat ekran süresi 16 saat bekleme aldım youtube whatsapp instagram kullandım full..
Oyun oynamıyorum kamerayı da nerdeyse hiç kullanmıyorum WhatsApp YouTube Facebook felan takılıyorum global romdayim şuan 2saat 16 dakika olmuş 63 şarj var bir kaç gün daha deneyeceğim yeni yüklediğim için ilerki zamanlarda iyilesecegini düşünüyorum bakalim olmazsa eu ya geçeriz :)

Üst Alt