Rom [10.0] Pixel Experience ve Kernel En Hızlı RN 7 Deneyimi

ekrem336

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
redmi note 7
Meslek
night auditör
Konular
1
Karnel nasıl bir şey bilginiz varsa
selamlar kardeşim.. kerneli orangefox üzerinden yükleyeceğim o konuda ok fata bu linkte yeni kernelin bir dünya dosyası var... hangisini indirecez xda da. ve bunu yükleyince kamera ve wifi çalışmıyormu bunu tam anlayamadım kardeşim... yardımcı olrsan sevinirim

johnwick0606

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
note7
Konular
36
selamlar kardeşim.. kerneli orangefox üzerinden yükleyeceğim o konuda ok fata bu linkte yeni kernelin bir dünya dosyası var... hangisini indirecez xda da. ve bunu yükleyince kamera ve wifi çalışmıyormu bunu tam anlayamadım kardeşim... yardımcı olrsan sevinirim
karnel hakkında bilgim yok global roma geri dönücem zaten

akkusyasar33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar Can
Cihazım
Xiaomi note 7
Konular
1
Merhaba arkadaşlar ben bu rom ve kerneli kullanıyorum ancak netflix L1 Aktif değil L3 olarak gözüküyor ne yapabilirim L1 yapmam için? Miui ve miui tabanlı rom kullandığım zaman bi sorun yoktu

lordmad

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mad
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
2
Merhaba arkadaşlar ben bu rom ve kerneli kullanıyorum ancak netflix L1 Aktif değil L3 olarak gözüküyor ne yapabilirim L1 yapmam için? Miui ve miui tabanlı rom kullandığım zaman bi sorun yoktu
bu dosyayı twrp ile flashlayin. daha sonra netflix'in depolama alanını temizleyin düzelmesi lazım

Destiny58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Gelen güncellemeyi deneyen var mı ?

akkusyasar33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar Can
Cihazım
Xiaomi note 7
Konular
1
Güncellemeyi kurdum ancak önceden kurduğum pradator keneli silinmiş yerine yazılım kendi kernel dosyasını kurmuş , şuan bu kerneli deneyeceğim eğer hoşuma gitmezse pradator kernel 8.9 u kuracam

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
Güncellemeyi kurdum ancak önceden kurduğum pradator keneli silinmiş yerine yazılım kendi kernel dosyasını kurmuş , şuan bu kerneli deneyeceğim eğer hoşuma gitmezse pradator kernel 8.9 u kuracam
eu beta predator 9.0a geçtim telegramda herkes övmüş pixel experince yada crdroidle 12 saat ekran süresi alan 6 saat pubg oynayan var. pixel plus kullandım 1 gün kadar çok farklı geldi kullanamadım. Sesler çok yüksek hoparlörlere zarar veriyodu. karanlık mod miui gibi değil. Çift tık kapat gibi şeylerde yoktu sevemedim. 1 saat az ekran süresi alıp stabil kalmak daha iyi geldi. Predator 9.0 eğer şarj konusunda iyiyse ssleri eklerim buraya şuan 97 şarjım var bakalım.

Destiny58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Şu halinden memnunum ben,bu arada bende bi sıkıntı var;telefonu yeniden başlattığım zaman parmak izi tepkisizleşiyor ve kilidi açmıyor. 2.kez yeniden başlatınca düzeliyor.

Üst Alt