Xiaomi ve MIUI Haberleri

MIUI 11 Özel Çocuk Alanı ile gelecek Tarafından Habeeb Onawole - 19 Eyl 2019 Xiaomi'nin MIUI'si zaten 9 yaşında. Gelecek hafta, Mi MIX 4 / Mi MIX ALPHA ve Mi 9 Pro 5G ile birlikte MIUI 11 adında yeni bir sürüm tanıtılacak. Bugün, MIUI'nin ürün...
Xiaomi kanadında gözler 24 Eylül tarihine çevrildi. Mi Mix 4 Mi 9 Pro 5G cihazlarının tanıtılacağı etkinlikte Xiaomi bir bomba daha patlatacak. Mobil sektörde olduğu... Okumaya devam et...
Xiaomi’nin 24 Eylül tarihinde lansmanını gerçekleştireceği 5G destekli 2. cihazı Mi 9 Pro 5G hakkında bir çok bilgi paylaşıldı. Bugün ise yeni bir sızıntı video... Okumaya devam et...
Xiaomi’nin yakın zamanda tanıtmasını beklediğimiz 5G destekli ikinci cihazı Mi 9 Pro 5G için geri sayım sürüyor. Cihazla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu... Okumaya devam et...
Uzun süredir Pocophone F1 amiral gemisinde ekran donması veya basışlarda gecikme gibi dokunmatik arızaları yaşanmaya başlamıştı. Firma harekete geçmiş durumda. Xiaomi’nin geçen yıl en ucuz amiral gemisi sloganıyla piyasaya sürdüğü ve özellikle...
Xiaomi’nin 2019 yılında atacağı son zar olan Mi Mix 4 modeli hakkında bir çok iddia mevcut. 24 Eylül tarihinde tanıtılması beklenilen cihaz ile ilgili sızıntılara... Okumaya devam et...
Redmi not 7 cihazımı n11 den 1750 civarında bir fiyata aldım telefonu 09.09.2019 da sipariş ettirdim 11.09.2019 da elime ulaştı 4 günlük deneyimimde bir sorun yoktu ancak whatsaptayken farkettimki hayalet ekran olmuş cihazim daha 4 günlük nasıl...
Çinli akıllı telefon devi Xiaomi hem global pazarda hem de ülkemizde yoluna büyük başarılarla devam ediyor. Geçtiğimiz dönem bu başarıların mimarlarından bir tanesi hiç şüphesiz... Okumaya devam et...
Fakat ben hala wowifi ve volte kullanamıyorum ne yapmam gerek? 1568451707
Tasarım heyecan verici; Xiaomi Mi Mix 4 ilk defa çalışırken görüntülendi! Mi Mix 3‘ün yerini alacak Xiaomi Mi Mix 4, sık sık gündeme geliyor. Resmi olarak 24 Eylül tarihinde tanıtılacağı söylenen telefon, biliyorsunuz şimdiye kadar tasarımsal...
16 Eylül günü İspanya’da duyurulacak telefonun tanıtım afişinde 32 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameradan ve 48 Megapiksel çözünürlüğünde arka kamera vurgulanıyor. Ön kamera f/2.0 arka kamera ise f/1.8 diyaframa sahip olacak. Ek olarak arka...
Bilgilendirme; Sürekli bataryalar ile ilgili konular açılıyor, yorumlar yapılıyor. Gördüğüm kadarıyla bir çok kişinin bataryası bir seneyi doldurmadan sağlığını kaybediyor. Ben bir batarya uzmanı değilim,... Okumaya devam et...
Çinli bir teknoloji üreticisi olan Xiaomi'nin akıllı telefon kullanıcılarını sunduğu MIUI isimli arayüzün yeni sürümü MIUI 11'le ilgili çalışmalar sürüyor. Şirket, 2019 yılının başlarında çalışmalarını başlattığı arayüz için iyi bir yol kat etti...
Treble destekleyen cihazlar için Erfan isimli Xda kullanıcısı MIUI 11 romu yayınladı. Telegram'da bir kullanıcı romu denemiş. Ekran görüntülerini sizlerle paylaşıyorum.
Xiaomi cihazları süsleyen uzun yıllardır geliştirilen ve her geçen sürümde hız ve görsellik olarak gelişen Miui çok yakında 11. sürüme kavuşacak. Mi Mix 4 ile... Okumaya devam et...
Günümüzde akıllı telefon alırken en çok dikkat ettiğimiz kriterlerin başında cihazların pil kapasiteleri ve bu pilleri hangi hızlarda doldurdukları geliyor. Apple hariç bir çok firma... Okumaya devam et...
Xiaomi 03.09.2019 tarihinde yeni Redmi Note 8 Pro satışlarına Çin'de başladı ve ilk günde üretici 300.000 cihaz satış adedine ulaşmayı başardı. Karşılaştırma yapabilmek adına şu veriyi paylaşmak istiyorum, önceki Redmi Note 7 modeli, ilk gün için...
Bir süre önce 100W şarj teknolojisinin duyurusunu gerçekleştiren Xiaomi, bu teknolojisi ile birlikte oldukça dikkat çekmeyi başarmıştı. Şimdi de Xiaomi yeni kablosuz hızlı şarj teknolojisini duyuracağı Mi Turbo Charge etkinliğinin tarihini...
Geçtiğimiz aylarda Mi Mix 3 modelinin 5G versiyonunu duyuran Xiaomi ikinci 5G destekli cihazını duyurmaya hazırlanıyor. Mi 9 5G TENAA’da görüntülendi. Oldukça yüksek bağlantı hızlarını... Okumaya devam et...
MIUI 11 Çin kapalı beta 9.7.25 de test ediliyor MIUI 11 Aşağıdaki Cihazları destekleyecek ve Farklı zamanlarda farklı cihazlar MIUI 11 Desteği alacak. Tarihleri belli olmamakla birlikte cihaz listesi aşağıda ki gibidir. (Çin beta 29 Temmuz’dan...
Üst Alt