Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir dönemim efsane cihazı Motorola Razr modelini hepiniz hatırlıyorsunuzdur. Bugün Motorola Razr modelini katlanabilir bir telefon olarak yeniden diriltirken Xiaomi’den çok tartışılacak bir haber geldi....
Okumaya devam et...
Xiaomi’nin alt markası olarak yoluna devam eden Redmi’nin geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü ve özellikle kamerası ile dikkat çeken Note 8 Pro Miui 11 Güncellemesine kavuştu....
Okumaya devam et...
Ankamall AVM de gezerken gördüğüm bu sahne
Beni mutlu ederken üni için Konya'ya gideceğim için bi yandan üzdü Ankaralı ların beklediği o an sonunda geldi
Xiaomi’nin 2020 yılında piyasada boy gösterecek amiral gemisi cihazı olacak olan Mi 10 hakkında bazı dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ise cihazın render görüntüleri...
Okumaya devam et...
Kamera konusunda özellikle son cihazı Mi Note 10 ile DxOmark zirvesine oturan Xiaomi durmak bilmiyor! Çok daha başarılı bir kameraya sahip Xiaomi cihazı yolda! Yaptığı...
Okumaya devam et...
arkadaslar bir el pubg attım en yüksek ayarda sonra sıcaklık değerlerine baktım bu normal mi bana çok sıcak gibi geldi bilgisi olan aydınlatabilir mi ?
Ağ, yeni Xiaomi akıllı telefonlarının insan vücudu üzerindeki etki derecesi hakkında yeni bilgiler yayınladı. Ana gösterge, elektromanyetik radyasyonun spesifik absorpsiyon katsayısıdır (SAR - Spesifik absorpsiyon oranı). Avrupa'da izin verilen...
Xiaomi’nin hiç şüphesiz en sevildiği ve en başarılı olduğu ülkelerin başında Hindistan geliyor. Dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi olan ülkede bir süredir Xiaomi fırtınası esiyor...
Okumaya devam et...
Xiaomi'nin sıradışı bir akıllı telefon form faktörü için patenti, Çin'deki düzenleyici CNIPA'nın web sitesinde yayınlandı.
Resimlere bakıldığında, esnek ekranlı, en ilginç ve geri çekilebilir beş modüllü bir kamera ile katlanabilir bir...
Bugünden itibaren, Çin'deki Xiaomi, “yandan küçük bir akıllı telefon” olarak konumlanan ilk Mi Saatini satmaya başladı. Başlangıç fiyatı 185 $.
Saat, 1.78 inç kare ekrana sahipti. Qualcomm Snapdragon Wear 3100 SoC, 570 mAh batarya, FM radyo...
Bildiğiniz gibi, 2020'nin ilk çeyreğinde , amiral gemisi smartphone Xiaomi Mi 10'un resmi tanıtımı yapılacak ve bu, piyasaya sürülen şirketin en gelişmiş telefonu olmasını vaat ediyor.
Gelecekteki yenilik görüntüler üzerinde gösterildi, böylece...
Xiaomi MIUI 11 için odak modu vardı diyorlar ben bulamadım bilgisi olan varmı odak modu dediğim belli bir zaman aralığında telefonun sadece kamera ve özel aramaya açık oluyor
Tasarım açısından, Mi Gaming Laptop 2019, geçen yıl tanıtılan orijinal Mi Gaming Laptop'la aynı görünüyor.Her iki tarafta da dört adet USB 3.0, tam boyutlu HDMI 2.0, Gigabit Ethernet ve 3,5 mm kulaklık ve mikrofon jakları içeren bir dizi portla...
Xiaomi’nın PR departmanının başkanı Xu Jieyun, blogunda Weibo’ya yeni nesil MIUI 12 kabuğunun MIUI basın toplantısında yakında açıklanacağını söyledi.
Ayrıca en alttaki resmi Çin MIUI web sitesinde, şirket kullanıcıları gelecekteki bir MIUI...
Bugün, Xiaomi aynı anda iki oyun monitörü tanıttı. Eski Mi Surface Display modeli 21: 9 en boy oranına ve 2K (3440 × 1440) çözünürlüğe sahip kavisli bir 34 inç ekran aldı. Görüntü yenileme hızı 144 Hz.
Diğer özelliklerin yanı sıra, AMD...
Fortune Future 50, en uzun vadeli büyüme potansiyeline sahip şirketleri içeren yetkili bir listedir. Yatırımcılar için büyük önem taşıyor, çünkü Future 50'den bir şirketin hisselerine yatırım yaparsanız, bu konuda iyi para kazanmanız çok...
MIUI 11 Güncellemeleri hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir çok model için yayınlanan güncelleme şuan daha alt segment diyebileceğimiz modellere de gelmeye başladı. Redmi 8...
Okumaya devam et...
Xiaomi’nin son canavarı 5 kamerası ile listelerin başına çekmeye başlayan yeni modeli parçalara ayrıldı. Resmi kanal üzerinden paylaşılan videoyu seyredebilirsiniz.
Okumaya devam et...
Xiaomi’nin alt markası Pocophone tarafından üretilen Pocophone F1 tanıtıldığı dönemde Snapdragon 845 işlemcili en ucuz telefon unvanını elde etmişti. Cihaz ülkemizde ve dünya genelinde yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Aradan geçen 1...
Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi, yeni akıllı telefonları Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro'yu resmen tanıttı. Cihazlar, özellikleriyle dikkat çekerken, fiyatları ise görenleri şaşırttı.
Xiaomi, iki yeni telefonun duyurusunu yaptı: Xiaomi Mi...