Xiaomi ve MIUI Haberleri

Ekran Boyutu: 6.5" Ekran Çözünürlüğü: FHD+ Ekran Teknolojisi: OLED Ekran Özellikleri: HDR, 90Hz Ekran Yenileme Yonga Seti (Chipset): Qualcomm Snapdragon 865 (SM8250) Ana İşlemci (CPU) : Single-core 2.84 GHz Kryo 585 (ARM Cortex-A77) CPU Frekansı...
Xiaomi Mi10 ve Mi10 Pro'nun yeni görüntüleri Ben Geskin, Xiaomi Mi10 ve Mi10 Pro'nun yeni resmi olmayan renderlerini yayınladı. Ana fark, görüntü sensörleri ve hızlı şarj teknolojisine ek olarak, ekran olacak gibi görünüyor. Xiaomi Mi10 un...
Xiaomi’nin 2020 model amiral gemisi çok yakında tanıtılacak. Cihazın tanıtılma tarihi yaklaştıkça hakkındaki iddialar da artıyor. Bu sefer ise isabetli tahmin ve sızıntılarıyla tanınan Ben... Okumaya devam et...
Xiaomi’nin 2020 yılının ilk çeyreğinde piyasaya süreceği global pazardaki ilk 5G destekli telefonu Mi 10 detaylanıyor. Bu sefer ise cihazın ekranı ile ilgili sızıntı var.... Okumaya devam et...
Mi Mix Alpha Rüyası Bitti! Xiaomi’nin geçtiğimiz aylarda tanıtımını yaparak tüm mobil pazara gözdağı verdiği rüya telefon Mi Mix Alpha firmanın çıkış tarihi olarak belirttiği... Okumaya devam et...
Xiaomi’nin 2020 yılının il çeyreğinde piyasaya süreceği amiral gemisi telefonu Mi 10 ve Mi 10 Pro hakkında yeni dedikodular var. Gelin hep beraber sızan teknik... Okumaya devam et...
Redmi K30 PRO: Xiaomi Mart 2020'de piyasaya sürülmeyi planlıyor ve Snapdragon 865'i içeriyor. Qualcomm, Snapdragon 865'in yerleşik bir 5G modeme sahip olamayabileceğini, ancak sahip olduğu tüm akıllı telefonların 5G özelliklerine sahip olacağını...
Reddit üzerinden bir kullanıcı, Google Nest Hub cihazından kendine ait Xiaomi Mijia kamerasını izlemek istediğinde farklı yerlerden ve farklı kişilerin kameralarından görüntülerin kendisine geldiğini farketti. Olay kısa sürede ses getirdi ve...
Xiaomi’nin yıllardır akıllı saat ve bilekliklerini üreten Huami artık Xiaomi için çalışmayacak. Geçtiğimiz günlerde Xiaomi tarafından tanıtılan Mi Watch modeli tasarımı ve renkleriyle büyük... Okumaya devam et...
Xiaomi’nin alt markası olarak yoluna devam eden Redmi’nin yeni modeli K30 5G’nin kutusu görüntülendi. Ceo tarafından paylaşılan kutu görseli minimal yapısı ile dikkat çekiyor. 7... Okumaya devam et...
Redmi’nin bir süre önce piyasaya sürdüğü K30 modelinin 5G versiyonu 10GB Ram desteğine kavuşuyor. Snapdragon 765G işlemcisini kullanan ilk cihaz olarak dikkat çeken K30... Okumaya devam et...
Merhaba bende mi band 4 varda bir sorum olucak mi band 4 ü telefona bağladığım da mi fit son kullanilardan silince baglanti kopmuyordu ama simdi mi fiti son kullanilanlardan silimce baglanti kopuyor nedenini nilen varmi
Xiaomi’nin Android 10 tabanlı MIUI 11 arayüzü, geçtiğimiz ekim ayının ortalarında yayınlanmaya başlamıştı. Şirket, bu arayüzün Always on Display özelliğine ‘Screen-Off Signature’ isimli yeni bir eklenti getirdi. Dünyanın en büyük 4. akıllı...
Xiaomi redmi telefonuma samsung one ui launcher indirmek istiyorum yüklediğim de ise durduruldu deyip launcherı aç mıyor ne yapmalıyım.
Note 8 64 GB ta görüşme ses kaydı butonu yok görseli de Yok note 6 da var bunda niçin yok ? Bilgisi olan arkadaşladan yardim bekliyorum
Geçtiğimiz yıl bir kesim tarafından fiyat performans oranı sebebiyle çok sevilen bir kısım tarafından ise “plastik kasalı telefon mu olur kardeşim” diyerek hor görülen Pocophone... Okumaya devam et...
http://www.hurriyet.com.tr/video/yapay-zeka-engelleri-ortadan-kaldiriyor-41379568 Yapay zeka ‘engel’leri ortadan kaldırıyor Google, İsviçre’nin Zürih kentinde yapay zeka zirvesi düzenledi. Hurriyet.com.tr olarak Google’ın daveti üzerine...
Merhaba redmi note 8 android 10 güncellemesi alacak mı ? Hayırlı geceler ☺️
Çin’in büyüyen devi xiaomi, giyilebilir akıllı teknoloji konusunda her geçen gün bir adım daha atmaya devam ediyor. Özellikle giyilebilir bileklik konusunda Mi band serisi ile... Okumaya devam et...
Üst Alt