Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar elimde kardeşimin kullandığı mi note 10 lite 6/128 gb Hepsiburada üzerinden alınma garantili (21 ay garantisi vardır) telefon vardır kardeşim iPhone 11 almak için satmak istiyor bende siz değerli forum üyelerimize satmak isteyeceğimi söyledim üründe hiçbir problem yoktur kutusu her...
Xiaomi Türkiye garantilidir.
128gb hafıza, 6gb ram, HDR10 ekran
Huaxing olan panel var ghost sorunu yok
Beyaz renk
Jelatinleri üzerinde sıfır gibi.
Aksesuarları tam ve fabrika jelatinleri üzerinde. Kutulu faturalı belgeli cihaz.
Mağazanızdan Redmi note 8 pro 128gb cihaz aldım ama garantiden çıkmaz oldu
3 ay geçti sesi karşıya iletmemeye başladı genpa teknik servise gönderdim onarılmadı
Evofone teknik servise gönderdim mikrofon onarıldı ama şimdi de durduk yere sürekli telefon ısınıyor şarj hızlı bitiyor
Telefon aldım...
Merhaba arkadaşlar, telefonu uzun süreden beridir takip ediyorum, siz telefon kullanıcılarından isteğim olacak.
1) Telefonunuzun Dahili Depolaması
ne kadar?
2) Telefonunuzun hafızasının ne kadarını kullanıyorsunuz?
3) Telefonda ne kadar alan boşta ne kadar alan kullanımda?
4) Hafızayı ne...
Ayarlar> Telefon hakkında>işlemci üzerine 3 defa tıklıyorum hata raporu oluşturuyor (Zip olarak) bu raporu kendi oluşturduktan sonra mı gönderiyor? otomatik yoksa nasıl gönderiliyor? Arkadaşlar. Birde Kulaklık dönüştürücü kısa kablonun geçmeli yüzeyini değil düz olan yüzeyini takıp müzik...
ÇİHAZ SATILMIŞTIR
Telefonu paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum 6 aylık çihaz hiç çiziği yok aldığımdan beri kılıfıyla kullanıyorum Takas yapmıyorum Fiyat 1.800
Cihaz Şubat 2018 de alınmış olup 21 ay garantisi vardır. 6 Gb ram 128 Gb dahili hafızalı olan modeldir.
Kutusu, kutu içeriği, faturası eksiksizdir. Tertemiz sıfırdan farksızdır. İhtiyaçtan satıyorum.
Fiyat 1850 TL
Xiaomi Mi 6 aldığım için satıyorum. Ghost Screen olmayan Sharp marka jdi panele sahiptir. SIM kartların ikisi de kayıtlıdır. Ayrı olarak orjinal QuickCharge 3.0 normal uçlu şarj aleti de vardır. İstanbul içi elden teslim edebilirim.
FİYAT: 1250 TL
Xiaomi Mi 6 aldığım için satıyorum. Ghost Screen olmayan Sharp marka jdi panele sahiptir. SIM kartların ikisi de kayıtlıdır. Ayrı olarak orjinal QuickCharge 3.0 normal uçlu şarj aleti de vardır. İstanbul içi elden teslim edebilirim.
FİYAT: 1250 TL
Merhabalar. İlk defa Xiaomi telefon aldım. Mi6 modelini. Telefondan çok memnunum harika. Fakat bazı sorularım var.
-İlk defa kullandığım için önerebileceğiniz kamera uygulama önerilerinizi bekliyorum.
-Şuan cihaz MIUI 8.2.2.0 Kararlı sürümde gözüküyor. Bir sonraki güncelleme ne zaman gelir ?
Ve...
Merhabalar. İlk defa Xiaomi telefon aldım. Mi6 modelini. Telefondan çok memnunum harika. Fakat bazı sorularım var.
-İlk defa kullandığım için önerebileceğiniz kamera uygulama önerilerinizi bekliyorum.
-Şuan cihaz MIUI 8.2.2.0 Kararlı sürümde gözüküyor. Bir sonraki güncelleme ne zaman gelir ?
Ve...
SATILDI
Xiaomi Mi5s 4/128 GB / Fiyat: 1100 TL.
Modeli bilmeyen yoktur herhalde
Nano koruyucu ve kılıf vardır
İki sorun vardır fiyat ondan düşük
1) Nadiren kendiliğinden ekran kapanıyor reset atınca düzeliyor başka sorunu yok (bazen günde 2 kere, bazen 2 3 haftada bir)
2) Temiz cihaz sadece...
fiyat 1200tl kısa süreliğine
Arkadaşlar merhaba. Kampanyada olan bir cihaz için satış açıyorum. Fiyatı oldukça uygun.
- Satışlarım ön sipariş iledir. Ödemeyi yaptıktan sonra telefonunuzu çin den sipariş ediyorum.
- Telefon sıfır ve ful kutudur. Aksesuarları kutusu vs. hepsi orjinaldir.
- İlk...