Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ürün görselleri internette bulunabilir. 3 ay windows olarak kullanılmıştır. Usb 3.1 olduğundan windows unuzu cebinizde taşıyabilir USB den boot eserken herhangi bir hız düşmesi yaşamazsınız.
Arkadaşlar sağda solda benim adımla mesajlar yazan kişiler mevcut. Yeni cihazları kayıt yaptığını söyleyip insanları dolandırmaya çalışıyorlar. Dikkatli olalım lütfen.
Son zamanlarda pek çok arkadaşımız Volte açarken PDC hatası ile karşılaşmakta.
QMI connection not ready, pease use USB driver version 1.00.32 or later and fix the connection before usin PDC tool.
Hatayı alanların arasında ben de varım. 7T Pro cihazıma gelen güncelleme ile Volte/VoWifi devre...
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.
Bazılarınız biliyor, bazılarınızın da yeni haberi olacaktır. Koronalı 7. günümdeyim. Yaşadıklarımdan biraz bahsetmek için buradayım.
İlk gün grip gibi başlayıp benim için en kötü anlarında kemiklerimin alev almasıyla beyaz bayrağı çektiğim virüs...
Arkadaşlar selam yepyeni bir Android virüs piyasada.
" Coronavirus19 Tracker " ( CovidLock )
Virüs internetten telefona yüklenilen apk'lar veya play store'dan indirilen imzasız uygulamalar ile bulaşıyor. ( Birkaç sene önce uğraştığımız Monkey Virüsü gibi ) Bu virüs bulaştıktan sonra telefonu...
Herkese merhaba. Son zamanlarda şebeke sorunu başlıkları forumda bir hayli çoğaldı. Bunun yanı sıra gerek forumdan gerekse Facebook üzerinden gelen pek çok soru var. Bunların hepsine tek bir konu altında cevap vermek istiyorum.
Öncelikle şebeke sorunlarından bahsedelim. Bu konuda asıl...
Firmware İsimlendirmeleri
GM21AA: Global ve Hint romları bu başlık altında bulunuyor. Rom ismindeki O ve I kodundan global/hint ayrımı yapılabilir.
GM21BA: Avrupa romları bu başlık altında bulunuyor. E kodu ile sunuluyorlar.
Peki hangisini kullanalım? Bu sorunun bana göre cevabı AA romlarını...
Firmware İsimlendirmeleri
HD01AA: Global ve Hint romları bu başlık altında bulunuyor. Rom ismindeki O ve I kodundan global/hint ayrımı yapılabilir.
HD01BA: Avrupa romları bu başlık altında bulunuyor. E kodu ile sunuluyorlar.
Peki hangisini kullanalım? Bu sorunun bana göre cevabı AA romlarını...
Herkese merhaba. Bir süre önxe Xiaomi den Oneplus a geçmiş bulunmaktayım. Rom değiştirmekten uzun süre önce sıkılmıştım. Ne yapabilirim sorusuna cihazı değiştirmek şeklinde bir yanıt buldum kendi içimde. Ben de cihazı değil markayı değiştirdim :)
Kısa kısa notlar, ipuçları vermeyi düşünüyorum...