Zenex kullanıcısının son içeriği

1. Zenex

Satış Sandisk Extreme Pro USB 3.1 128GB

Ürün görselleri internette bulunabilir. 3 ay windows olarak kullanılmıştır. Usb 3.1 olduğundan windows unuzu cebinizde taşıyabilir USB den boot eserken herhangi bir hız düşmesi yaşamazsınız.
  2. Zenex

Diğer Muhtemel Dolandırıcılık, Forumun Dikkatine

Arkadaşlar sağda solda benim adımla mesajlar yazan kişiler mevcut. Yeni cihazları kayıt yaptığını söyleyip insanları dolandırmaya çalışıyorlar. Dikkatli olalım lütfen.
  3. Zenex

Rehber OnePlus VoLTE - VoWifi / Oneplus 8 Serisi Desteklenmektedir

Son zamanlarda pek çok arkadaşımız Volte açarken PDC hatası ile karşılaşmakta. QMI connection not ready, pease use USB driver version 1.00.32 or later and fix the connection before usin PDC tool. Hatayı alanların arasında ben de varım. 7T Pro cihazıma gelen güncelleme ile Volte/VoWifi devre...
  4. Zenex

Alış 2080S 2080Ti 3060Ti Aranıyor

Başlıkta belirttiğim kartlardan satılık elinde olan varsa ulaşabilir.
  5. Zenex

Sohbet Korona Deneyimim

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Bazılarınız biliyor, bazılarınızın da yeni haberi olacaktır. Koronalı 7. günümdeyim. Yaşadıklarımdan biraz bahsetmek için buradayım. İlk gün grip gibi başlayıp benim için en kötü anlarında kemiklerimin alev almasıyla beyaz bayrağı çektiğim virüs...
  6. Zenex

Haber Coronavirus19 Tracker Fix (CovidLock)

Arkadaşlar selam yepyeni bir Android virüs piyasada. " Coronavirus19 Tracker " ( CovidLock ) Virüs internetten telefona yüklenilen apk'lar veya play store'dan indirilen imzasız uygulamalar ile bulaşıyor. ( Birkaç sene önce uğraştığımız Monkey Virüsü gibi ) Bu virüs bulaştıktan sonra telefonu...
  7. Zenex

Diğer Yazılımsal-Donanımsal Tamirde Yapılan Hatalar

Herkese merhaba. Son zamanlarda şebeke sorunu başlıkları forumda bir hayli çoğaldı. Bunun yanı sıra gerek forumdan gerekse Facebook üzerinden gelen pek çok soru var. Bunların hepsine tek bir konu altında cevap vermek istiyorum. Öncelikle şebeke sorunlarından bahsedelim. Bu konuda asıl...
  8. Zenex

Rehber 7 Pro Unbrick Dosyaları / Firmware İsimlendirmeleri

Firmware İsimlendirmeleri GM21AA: Global ve Hint romları bu başlık altında bulunuyor. Rom ismindeki O ve I kodundan global/hint ayrımı yapılabilir. GM21BA: Avrupa romları bu başlık altında bulunuyor. E kodu ile sunuluyorlar. Peki hangisini kullanalım? Bu sorunun bana göre cevabı AA romlarını...
  9. Zenex

Rehber 7T Unbrick Dosyaları / Firmware İsimlendirmeleri

Firmware İsimlendirmeleri HD01AA: Global ve Hint romları bu başlık altında bulunuyor. Rom ismindeki O ve I kodundan global/hint ayrımı yapılabilir. HD01BA: Avrupa romları bu başlık altında bulunuyor. E kodu ile sunuluyorlar. Peki hangisini kullanalım? Bu sorunun bana göre cevabı AA romlarını...
  10. Zenex

Rehber 7T Pro Unbrick Dosyaları / Firmware İsimlendirmeleri

Herkese merhaba. Bir süre önxe Xiaomi den Oneplus a geçmiş bulunmaktayım. Rom değiştirmekten uzun süre önce sıkılmıştım. Ne yapabilirim sorusuna cihazı değiştirmek şeklinde bir yanıt buldum kendi içimde. Ben de cihazı değil markayı değiştirdim :) Kısa kısa notlar, ipuçları vermeyi düşünüyorum...
  11. Zenex

İpucu ADB Komutları

adb devices -adb açık olarak bilgisayara bağlı cihazları listeler.
  12. Zenex

Yardım twp ye geçmiyor fastboota geçiyor

Sizin cihaz hazır hocam buna sevinin bence :)
  13. Zenex

Yardım Redmi Note 8 kendi kendine kapanıp açılıyor

Cihaz yazılımı güncel mi? Herhangi bir uygulama yükledikten sonra yapıyor olabilir mi? Sıfırlayıp hiçbir uygulama yüklemeden denediniz mi?
  14. Zenex

Yardım telefon cin golobalımda kaldı

Cihaz elime ulaşırsa elbette sorununu çözerim.
  15. Zenex

Yardım Redmi Note 8 kendi kendine kapanıp açılıyor

Ses açma ve güç ile recovery moda girip oradan yapınız
Üst Alt