Zagor123 kullanıcısının son içeriği

1. Zagor123

Çözüldü Mi 9T EU Stabil Güncelleme Sorunu..

Merhabalar, telefonum da EU Beta Stabil mevcut az önce güncelleme yapayım dedim, indirdim ardından yükle dedim twrp ekranı açıldı yükleme işlemleri sürüyor fakat anlamsız bir döngüye girdi, Package_extract_file took 00s. Package_extract_file took 00s. (Bu defalarca tekrar ediyor) Flashing...
  2. Zagor123

Soru Eu Beta güncelleme yaparken sürüm atlama

Temiz formattan kastınız system ve internal storage dahil mi ? Bu verileri kaybetmeme sebep olur eğer şartsa güncelleme yapmamak daha mantıklı benim için. 1573160159 Herhangi bir sıkıntı olmadı şuan son surumdeyim twrpden install yapıp direkt güncellemeyi yükledim bitince de dalvik cache + cache...
  3. Zagor123

Soru Eu Beta güncelleme yaparken sürüm atlama

İyi akşamlar Mi 9T telefona sahibim ve miui beta weekly 9.10.24 sürümünü kullanıyorum. Geçen hafta 9.10.31 sürümü çıktı bildiğiniz üzere, fakat bu sürüm mi 9T ye gelmedi. Bugün ise 9.11.7 sürümü çıktı ve mi 9T ye geldi. Sormak istediğim şu 9.10.31 e güncellemeden direkt olarak 9.10.7 ye...
  4. Zagor123

Çözüldü TWRP'de dosyalar şifreli

Evet ekran kilidi ve parmak izi varken yaptı fakat telefonu başlatıp parmak izi ve kilidi kaldırdığım halde düzelmedi ufak bir araştırma ile data yi silme tavsiyesini duydum öylede yaptım yine bsy ifade etmedi en son forum da gezerken storage kısmını silince düzenlediğini okudum. Telefonun...
  5. Zagor123

Telefon açıldı otomatik geri yükleme yaptı bir sorun yok şimdilik, belki aynı sorunu yaşayan olursa diye çözüm şu şekilde şifreli olunca wipe' dan maalesef ki internal storage yapmanız gerekiyor daha sonra düzeliyor. Ardından daha önce yüklü olan MIUI 11 sürümünü yükledim no os installed dedi...
  6. Zagor123

internal storage ı sıfırlayınca oldu, eski rom a geçiş yapıcam inşallah telefon açılır. Hocam siz bundan sonra nasıl bir işlem uyguladınız da telefonunuz açıldı. 1572559321 No os installed dedi reboot system dedim inşallah açılır, şimdi açılsın diye bekliyorum. 1572559733 System'i işaretlemeden...
  7. Zagor123

Nasıl yani hoca nasıl yani hocam dalvik, cache, data, internal storage, vendor ve USB otg bunların hepsini mi ? Sadece system hariç mi ?
  8. Zagor123

Merhabalar, rom yükleme işine girdim twrp'den dalvik cache data ve system yaptım mi unlock ekranında kaldı twrp'den tekrar eski romu yükleyim dedim bu sefer dosyalar şifreli, telefona rom u atıp kuramıyorum. Lazy Flasher diye birşey duydum ama kullanımını bulamadım bilen birisi varsa yardımcı...
  9. Zagor123

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

29 Ekim tatil değil, bayramdır.
  10. Zagor123

Yardım Mi9t miui 11 global rom lazım

PFJMIXM için hala yok EU için var PFJEUXM yani, varsa atın hemen yükleyim bekliyorum çoktandır nod~~
  11. Zagor123

Yardım Mi9t miui 11 global rom lazım

O bize de lazım bulursan alırım bende bi dal :P şaka bi yana global rom daha çıkmadı en azından Mi sürümü çıkmadı. Bizde onu bekliyoruz heyecanla, forum da mi 10 veya custom romları bulup kurabilirsin.
  12. Zagor123

MIUI 11 MIUI 11'in gelmesine son 1 gün!

Diğer konuya attım buraya da atayım resimleri Miui Youtube kanalında paylaşılan görseli, burada tarihler ve modeller mevcut..
  13. Zagor123

Soru MIUI 11 Güncellemesi

Hiç bilmiyorum gösterdikleri buydu, belki sonra ki etapta falan geliyordur.
  14. Zagor123

Soru MIUI 11 Güncellemesi

Gösterilen bu.. Bu tarihlerden sonra resimde belirtilen telefonlarar gelecekmiş..
  15. Zagor123

Soru Mi Band 4 NFC İle Temassız Ödeme

Sadece çin versiyonlarında var diye biliyorum bende.
Üst Alt