Soru Eu Beta güncelleme yaparken sürüm atlama

Zagor123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
İyi akşamlar Mi 9T telefona sahibim ve miui beta weekly 9.10.24 sürümünü kullanıyorum. Geçen hafta 9.10.31 sürümü çıktı bildiğiniz üzere, fakat bu sürüm mi 9T ye gelmedi. Bugün ise 9.11.7 sürümü çıktı ve mi 9T ye geldi. Sormak istediğim şu 9.10.31 e güncellemeden direkt olarak 9.10.7 ye güncellersem sıkıntı çıkar mı?
Ayrıca daha önce sorulmasına rağmen ilk kez güncelleme yapacağım için twrpden install diyip yüklendikten sonra dalvik cache, cache ve data yapmam mı gerekiyor ?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
Bir sorun çıkarmaz o hafta çıkarmamış olabilirler belki 9T ye ben Mi 6 da atlayarak bazen güncelleme yapıyorum bir sorun olmuyor.
Yedeklerinizi alıp yapabilirsiniz tabiki temiz format

Oyla:

Zagor123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sorun çıkarmaz o hafta çıkarmamış olabilirler belki 9T ye ben Mi 6 da atlayarak bazen güncelleme yapıyorum bir sorun olmuyor.
Yedeklerinizi alıp yapabilirsiniz tabiki temiz format
Temiz formattan kastınız system ve internal storage dahil mi ? Bu verileri kaybetmeme sebep olur eğer şartsa güncelleme yapmamak daha mantıklı benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir sıkıntı olmadı şuan son surumdeyim twrpden install yapıp direkt güncellemeyi yükledim bitince de dalvik cache + cache yapip reboot ettim bir sıkıntı yok şimdilik.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt