yusufk122 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım HDR özelliğini kapatma

Tamamdır teşekkür ederim. ADB programıyla bir şeyler denedim. Ama başaramadım. Kapatamadım.
  2. Y

Tamamdır teşekkür ederim. Tekrar deneyeceğim. 1724757859 Peki cihazı rootlarsam garanti bozulur mu? Yetkili servis anlar mı?
  3. Y

İzin vermedi. Sanırım root istiyor.
  4. Y

Cihaz karantinadan çıkmasın. Sıkıntı olmasın.
  5. Y

13t pro kullanıyorum. Netflixte film izlerken HDR özelliği olan filmlerde HDR devreye giriyor ve filmler çok karanlık görünüyor. Mesela Rebel Moon Yönetmenin Kurgusu filmi çok karanlık oluyor filmi izleyemiyorum. HDR özelliğini devre dışı bırakmak istiyorum. Ama bunu yapamıyorum. Netflix...
  6. Y

Yardım Yeni telefon alacağım. Yardım eder misiniz?

Sağolun teşekkür ederim.
  7. Y

Teşekkür ederim. 13t pro aldım. Şu an kurulumunu yapıyorum. Ama nedense ekran renkleri soluk biraz. Onu çözmeye çalışıyorum.
  8. Y

Aldık bakalım. Performansı nasıl olacak.
  9. Y

Yardım Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus alacağım. tavsiye eder misiniz?

Aldık bakalım umarım pişman etmez. Şu an redmi note 10 pro kullanıyorum. Sıkıntısı yok.
  10. Y

13t pro sipariş verdim. Sanırım kullanılan işlemciden dolayı böyleymiş.
  11. Y

Bunu nasıl önleyeceğiz peki?
  12. Y

Yardım 13T Pro satın aldım. Yarın teslim alacağım. Pişman olur muyum bu telefondan?

Bu kötü oldu işte. Umarım erken bitmez bataryası. Sanırım hyper os işletim sistemiyle birlikte geliyor.
  13. Y

Yardım 13T Pro satın aldım. Yarın teslim alacağım. Pişman olur muyum bu telefondan?

Bataryası beni korkutuyor. Yani bazı kullanıcılar çok memnun kalmış bazıları hiç memnun kalmamış. Anlamadım.
  14. Y

13T Pro satın aldım. Yarın teslim alacağım. Pişman olur muyum bu telefondan? Genelde film dizi ve asphalt 9 oyunu için alacağım. Sorun yaşar mıyım?
  15. Y

asphalt 9 oyunu ve dizi film izlemek önceliğim. bu telefonu almak istiyorum. tavsiye eder misiniz? ısınması bataryası falan nasıldır? tavsiye eder misiniz?
Üst Alt