Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note pro telefonumda belgeler tam 20 GB yer kaplıyor. Hepsi txt formatında. Açınca saçmasapn karışık kelimeler çıkıyor. Bunlar nedir ne işe yarıyor bilen var mı? Gizli klasördeki dosyalar diye düşündüm hepsini gizli klasörden çıkardım ama yine var.
İnstagramda videoları ileri geri sardıramıyorum. Videonun altındaki sardırma çubuğu yok. Aynı uygulamada başka bir hesap daha kullanıyorum. O hesapta ileri geri sardırma var ama ana hesabıma geçince ileri geri sardırma yok. Neden böyle? Ayrıca başkasının paylaştığı videoyu kendi hikayemde...
Redmi Note 10 Pro cihazıma 13.0.6.0 güncellemesi geldi. Fakat haftalardır güncellemeyi yapamıyorum. Sürekli ekteki hatayı veriyor. Ablamında telefonuda aynı o güncellemeyi yaptı ama ben yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim.
MIUI 13.0.6.0 güncellemesini yaparken sürekli ekteyi hatayı alıyorum. Güncelleme uygulamasını sıfırlayıp tekrar deniyorum. Güncelleme paketini indiriyor fakat şifre çözülüyor derken birden ekteyi hatayı veriyor. Bu hatanın çözümün bilen var mı?
01.07.2022 tarihinde cuma günü hepsiburada üzerinden bizzat hepsiburada satıcısından huawei gt2 pro ürününü teslim aldım ve aynı gün kutusunu açıp kurulumunu yapıp koluma taktım. Fakat memnun kalmadım ve cumartesi müşteri temsilcisi ile whatsapptan yaptığım görüşmede kurulum yapıldı ise iade...
İnstagram uygulamasında ana sayfa bomboş. Bembeyaz. Hiç bir şey yok. Bilgisayarda aynı şekilde. Yorumları görüntüleyemiyorum. Ama reels ve aramalar kısmı çalışıyor. Ama instagram lite uygulamasında sıkıntı yok. İnstagram uygulamasını kaldırıp yükledim sorun yine aynı.
Netflixte veya amazonda 1080p bir film açıyorum. Ekran parlaklığı son ayarda ama film yinede karanlık oluyor. Özellikle karanlık sahneler daha beter oluyor. Sensöre flash tutuyorum ekran birden aydınlanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar redmi note 10 pro cihazımın parlaklığını en sona ayarladığımda yanlış bilmiyorsam verebileceği maksimum parlaklık olan 1200 nits vermiyor. 800 nits veriyor diye biliyorum. Güneşe çıkınca yada çok parlak bir ortamda ekranın görünür olması için 1200 nits veriyor normal ortama geçince...
Uygulamaların hepsini kapattığımda veya ekranı kapatınca otomatik olarak ram temizleniyor. Bunu yapmasını istemiyorum. Çünkü arka planda açık olması gereken uygulamalarda kapanıyor. Mesela galaxy wearable uygulamasında ben galaxy buds pro için buds pro eklentisini kullanıyorum. Bu eklenti...
redmi note 10 pro cihazımı en son parlaklığa çıkarıyorum ama ekran yine de fazla parlak değil. mesela samsung s7 edge cihazımda son parlaklık açtığım zaman gözümü alıyor kısıyorum. ama redmi note 10 pro ile her zaman en yüksekte olmasına rağmen faza parlak değil gibi. ekran koruyucu falan yok...
Bu miui 13 güncellemesi ne zaman gelecek telefona? Kaç zamandır bekliyoruz. Sanki bana tüm dertleri çözecekte beklettikçe bekletiyorlar. Beta test programına başvurduk oradan da bir şey çıkmadı. Yazılımsal sorunlar aldı başını gidiyor. Sanırım 2023 seçiminden sonra gelecek bu güncelleme.
Redmi note 10 pro global cihazımda miui 12.5.6 sürüm yüklü. Ama cihaz sürekli kasıyor ve yavaşlıyor. Oyun zaten oynayamıyorum. Ama telefonu normal olarak kullanamıyorum bile. Neden böyle yavaş ve kasıyor anlamıyorum. Whatsappta mesaj bile yazamıyorum. Klavyede harflere sanki uzun süre...
Cihaz sürekli donuyor ve kasıyor. Isınmasa ve yoğun işlem yapılmasa bile kasıyor ve donuyor. Örneğin instagramda geziniyorum. Sadece instagram açık cihazda. Sistem uygulamaları dışında arka planda çalışan uygulamada yok. Yada not defterini açmak istiyorum kasıyor. Telefonu kullanamadığım...
Redmi note 10 pro cihazımda sebebini anlayamadığım bir yavaşlık var. Ekstra yüklediğim bir uygulama yok. Normal Instagram'da geziniyorum. Çok yavaş ve ısınmaya başlıyor. Cihazı kenara koyuyor 15 20 dakika dinlendiriyorum. Cihaz soğuyor. Sonra tekrar elime alıp iki dakika Instagram YouTube...