Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba ben şuan yeni telefona geçtim ve elimde Redmi Note 7 cihazım duruyor başkasına vericem ama root tam anlamıyla kalkmadı magiskten uninstall yapınca hiçbir işlem olmuyor fakat Recovery moduna girince OrangeFox gözüküyor.
Uzun lafın kısası ben bu OrangeFox u nasıl Stock...
Q
Arkadaşlar rootlu bir cihaz kullanıyorum ve sizlerin yardımına ihtiyacım var çünkü 4/64 Redmi Note 7 kullanıyorum fakat RAM bazen baya azalıyor yani önceden böyle değildi.
Bununla ilgili bir magisk modülü öneriniz varsa çok memnun olurum 🤗
Ayrıca arkadaşlar şu ram swapper uygulamaları ile...
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Uzun süredir rootlu Redmi Note 7 kullanıyorum. Nedense az önce girdiğimde TWRP de şifre istedi ve cihaz şifresini denedim olmadı şifreyi kaldırdım denedim yine olmadı. Format data yapmakta istemiyorum :/
Bir forumda birisi bunu TWRP üzerinden OrangeFox 11.0...
Qfil ile hard brick düzeltmeye çalıştım fakat bütün sorunları çözmeme rağmen bu sorun çıktı şimdide..
yardımcı olurmusunuz lütfen :(
1632963795
*Lütfen ücretli işlem falan önermeyin çünkü durumum yok. Birçok kişi yaptı zaten çok moral bozucu birşey...
öncelikle merhaba arkadaşlar. Konu başlığında da belirttiğim gibi redmi note 7 cihazım rom yükleme sonucu hard brick oldu ve günlerdir açmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Birçok kişi işin parasında yani hayrına bile iş yapan yok öğrenci olduğumu söylediğim halde umursamamazlıktan geliyorlar...