- Adım
- Yusuf ÇAKIR
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 5
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 10 Global
- Telefon Modeli
- Redmi Note 7
- Bootloader Kilidi
- Açık
öncelikle merhaba arkadaşlar. Konu başlığında da belirttiğim gibi redmi note 7 cihazım rom yükleme sonucu hard brick oldu ve günlerdir açmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Birçok kişi işin parasında yani hayrına bile iş yapan yok öğrenci olduğumu söylediğim halde umursamamazlıktan geliyorlar neyse....
sorunum qfil ile yazılım atarken sahara fail hatası vermesi. cihaz arka kapağı açılmadan flash işlemi yapıyorum diye mi bu hatayı alıyorum?
yani cihaz aygıt yöneticisinde otomatik bağlı gözüküyor yani fakat qfil ile flash yaparken hata veriyor dediğim gibi
kısaca bu hatanın sebebi flash işlemi yaparken bataryanın takılı olması olabilir mi?
lütfen yardımcı olun çünkü yaşadığım şehirde doğru düzgün tamirci yok ve xiaomi yetkili servisi de berbat bu yüzden mecbur ben yapmam gerek.
cevap yazacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum
sorunum qfil ile yazılım atarken sahara fail hatası vermesi. cihaz arka kapağı açılmadan flash işlemi yapıyorum diye mi bu hatayı alıyorum?
yani cihaz aygıt yöneticisinde otomatik bağlı gözüküyor yani fakat qfil ile flash yaparken hata veriyor dediğim gibi
kısaca bu hatanın sebebi flash işlemi yaparken bataryanın takılı olması olabilir mi?
lütfen yardımcı olun çünkü yaşadığım şehirde doğru düzgün tamirci yok ve xiaomi yetkili servisi de berbat bu yüzden mecbur ben yapmam gerek.
cevap yazacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum