Yusuf halil kullanıcısının son içeriği

1. Y

Rom Mi A2 Lite - Global Kararlı Rom V11.0.18.0.QDLMIXM İndirme Bağlantıları

Hocalarım romda sıkıntı var, WiFi çekmiyor, aynı odadan pc ve telefonumun WiFi testi;(önceki romda yüksek çıkıyordu, cihazım bozuk değil yani)
  2. Y

Soru Iso dosyasını telefona indirsem olur mu?

İndireceğim iso windows değil idi MacOS BigSur idi.Şuan iniyor bakalım.
  3. Y

sağolun şuan pc üzerinden indirme yapabildim,telefona 12 gb zor inerdi. :)
  4. Y

Lucas.Rintaro, Nedir o ?
  5. Y

Merhaba arkadaşlar pcye işletim sistemi kurmak için gereken ISO dosyasını( 64gb telefona 12gb iso dosyası inecek) telefona indirsem,dosyalar bozulur mu? Akşamdan sabaha kadar yaklaşık 23:00-08:00 aralığında 12gb ISO dosyasını telefona indirsem ve akşam bilgisayara atıp kurulum yapsam dosya...
  6. Y

Soru Petal searchta gözüken ve appgalerydede olan petal klavye orijinal mi?

Zamanında yüklemiştim cihazıma ama şüphe duymuştum ,normalde her Huawei uygulaması kimliğe bağlanıyor otamatik ama bu bağlanmadı,izin ver tuşu her Huawei veya petal uygulamalarında çıkıyordu o da çıkmadı .Fakat insanlar orjinal olduğunu söylüyor.Sizce doğru mu indirmeyi miyim?Kullanmak istiyorum...
  7. Y

Sohbet Merhabalar Foruma yeni katıldım

AdeLa, Eyüp Batuhan, Emrahkocaci7, Sağolun iyi forumlar
  8. Y

Rom Mi A2 Lite - Global Kararlı Rom V11.0.18.0.QDLMIXM İndirme Bağlantıları

Çok sağolun hocam,sayenizde kurtardım cihazı.Keşke android 9 olsaydı ama 10 da olur.
  9. Y

Rom custom romda ayarlardan sıfırlama yaparsanız ne olur?

Hocam imeim gitmedi konuda o da olur denilmiş.Eski imeilerim duruyor Allah'a şükür.Sormadan rom atıp sormadan sıfırlarsam böyle olur.Ben de insanlara. Yardımcı olsun diye açtım konuyu.Fastboot miflash işime yaradı en azından.
  10. Y

Rom custom romda ayarlardan sıfırlama yaparsanız ne olur?

Ne olduğunu niye olduğunu anladım.Kendi cahilliğimden ama bilmeyenleri bilgilendirelim dedim.((Cihaz mi a2 lite,rom global redmi note 6pro portu MIUI 11 ama cihaz fark etmez genelde));Eğer custom romlarda ayarlardan sıfırlama yaparsanız başınıza bunlar gelecek; ? Cihazımda twrp flashlamadım...
  11. Y

MIUI 11 Mi a2 litre MIUI romda sıfırlama yapmayın.

Format neden öyle olur ki? Cihazımda twrp flashlamadım sadece bir kere ADB den boot ettim.Olay şöyle başladı.Miui 11 custom romumda,ayarlardan mi hesabımı girerek fabrika verilerine sıfırla dedim .Amacım sadece uygulamaların vb.silinmesi idi,fakat twrpye attı. pcye bağlandığımda cihazın hepsi...
  12. Y

Merdanov, Bilmediğimden yanlış yaptım,fastboota zor girdi cihaz 3 saat sonunda.Neyse de şuan iyi.
  13. Y

SerseristyLe, Hocam öyle değil romun içinden ayarlardan,sıfırlama twrpden değil.Telefonun ayarlarından fabrika verilerine sıfırla dediğimde twrpye attı ve resmen brick oldu cihaz.
  14. Y

Hocalarım,benden tavsiye romlarda (tüm cihazlar için)fabrika verilerine sıfırlama yapmayın twrpye dönüyor ve sistem siliniyor.Sabahtan beri gerçekten uğraşmaktayım; https://forum.miuiturkiye.net/konu/fastboot-moduna-giren-cihaza-nasil-rom-atilir.110340/page-2
Üst Alt