Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar pcye işletim sistemi kurmak için gereken ISO dosyasını( 64gb telefona 12gb iso dosyası inecek) telefona indirsem,dosyalar bozulur mu?
Akşamdan sabaha kadar yaklaşık 23:00-08:00 aralığında 12gb ISO dosyasını telefona indirsem ve akşam bilgisayara atıp kurulum yapsam dosya...
Zamanında yüklemiştim cihazıma ama şüphe duymuştum ,normalde her Huawei uygulaması kimliğe bağlanıyor otamatik ama bu bağlanmadı,izin ver tuşu her Huawei veya petal uygulamalarında çıkıyordu o da çıkmadı .Fakat insanlar orjinal olduğunu söylüyor.Sizce doğru mu indirmeyi miyim?Kullanmak istiyorum...
Ne olduğunu niye olduğunu anladım.Kendi cahilliğimden ama bilmeyenleri bilgilendirelim dedim.((Cihaz mi a2 lite,rom global redmi note 6pro portu MIUI 11 ama cihaz fark etmez genelde));Eğer custom romlarda ayarlardan sıfırlama yaparsanız başınıza bunlar gelecek;
? Cihazımda twrp flashlamadım...
Hocalarım,benden tavsiye romlarda (tüm cihazlar için)fabrika verilerine sıfırlama yapmayın twrpye dönüyor ve sistem siliniyor.Sabahtan beri gerçekten uğraşmaktayım;
https://forum.miuiturkiye.net/konu/fastboot-moduna-giren-cihaza-nasil-rom-atilir.110340/page-2
Merhabalar hocalarım.Ben Forum sever bir teknoloji meraklısıyım, normalde technopatta(sosyalde) uzun bir süredir yaklaşık 700 mesajım ile insanlara yardımcı oluyordum,buraya kayıt olma sebebim miflash bilgimin olmaması ve cihazımın(brick diyelim)yazılımının arızalanmasıydı ve yardımcı...
Arkadaşlar malesef ki twrp yok açılmıyor, yazılım da yok o da açılmıyor sadece magısk yüklü rom yok yazılım yok. Fastboot moduna giriyor. Miflash ile görünüyor bilgisayardan. Telefon çöp değildir değil mi? Yani bir şekilde rom kurulabilir mi veya twrp?
Rom sonrası 2 ay kadar kullandım.Fabrika verilerine sıfırladım.Sıfırlamadan sonra twrp modunda açıldı.Bilgisayardan iki farklı rom attım ve ikisi de flashlarken gayet normaldi ,fakat yeniden başlat dediğmde hep twrpye attı ve bilgisayara göre de dahili depolama boştu.Yüklediğim rom mıuı 11 şu...