Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar pcye işletim sistemi kurmak için gereken ISO dosyasını( 64gb telefona 12gb iso dosyası inecek) telefona indirsem,dosyalar bozulur mu?
Akşamdan sabaha kadar yaklaşık 23:00-08:00 aralığında 12gb ISO dosyasını telefona indirsem ve akşam bilgisayara atıp kurulum yapsam dosya...
Zamanında yüklemiştim cihazıma ama şüphe duymuştum ,normalde her Huawei uygulaması kimliğe bağlanıyor otamatik ama bu bağlanmadı,izin ver tuşu her Huawei veya petal uygulamalarında çıkıyordu o da çıkmadı .Fakat insanlar orjinal olduğunu söylüyor.Sizce doğru mu indirmeyi miyim?Kullanmak istiyorum...
Hocam imeim gitmedi konuda o da olur denilmiş.Eski imeilerim duruyor Allah'a şükür.Sormadan rom atıp sormadan sıfırlarsam böyle olur.Ben de insanlara. Yardımcı olsun diye açtım konuyu.Fastboot miflash işime yaradı en azından.
Ne olduğunu niye olduğunu anladım.Kendi cahilliğimden ama bilmeyenleri bilgilendirelim dedim.((Cihaz mi a2 lite,rom global redmi note 6pro portu MIUI 11 ama cihaz fark etmez genelde));Eğer custom romlarda ayarlardan sıfırlama yaparsanız başınıza bunlar gelecek;
? Cihazımda twrp flashlamadım...
Format neden öyle olur ki? Cihazımda twrp flashlamadım sadece bir kere ADB den boot ettim.Olay şöyle başladı.Miui 11 custom romumda,ayarlardan mi hesabımı girerek fabrika verilerine sıfırla dedim .Amacım sadece uygulamaların vb.silinmesi idi,fakat twrpye attı. pcye bağlandığımda cihazın hepsi...
SerseristyLe, Hocam öyle değil romun içinden ayarlardan,sıfırlama twrpden değil.Telefonun ayarlarından fabrika verilerine sıfırla dediğimde twrpye attı ve resmen brick oldu cihaz.
Hocalarım,benden tavsiye romlarda (tüm cihazlar için)fabrika verilerine sıfırlama yapmayın twrpye dönüyor ve sistem siliniyor.Sabahtan beri gerçekten uğraşmaktayım;
https://forum.miuiturkiye.net/konu/fastboot-moduna-giren-cihaza-nasil-rom-atilir.110340/page-2