yilmazguney15 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Format sorunu

Redmi 4x cihazımda format atacaktım fabrika ayarlarına sıfırla dedim fakat mi ekranında kalıyor nasıl açabilirim bu cihazı? Cihazın bl kilidi açık ve rom yüklüydü.
  2. Y

Karşılaştırma Note 11 Pro vs Note 10 Pro

Bir kaç saatte yd olarak alacağım siz olsanız hangi telefonu tercih ederdiniz? Fiyatları aynı.
  3. Y

Karşılaştırma 3 Telefon Arasında kaldım

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/677294-767038-835555/redmi-note-10-pro-8gb_redmi-note-11s-128gb_redmi-note-10s-8-128gb/ Şimdilik iyi kötü bir telefon lazım sizce bu telefonlardan hangisi alınmalı? Biliyorum üçüde çöp cihaz, bakarken başım ağırdı fakat birini almam gerekiyor...
  4. Y

Soru 9K bütçeyle telefon tavsiyesi?

Merhabalar, 9kya kadar bütçem var yd telefon almak istiyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim? Aklımda xiaomi 12t var.
  5. Y

Soru Sahibinden de bu satıcı güvenilir mi?

YD telefon almak istiyorum en ucuz burası satıyor daha önce alışveriş yapan oldu mu acaba güvenilir mi?
  6. Y

Karşılaştırma 12T vs 12T Pro

12T Artıları ( işlemcisinden ötürü kayıt ) 12T Pro Artıları ( Kamera ) Sizce hangisini almalıyım?
  7. Y

Soru 12T mi Redmi note 12 pro yada plus mı?

Xiaomi 12T, Redmi cihazlardan çok daha iyi fakat benim için mühim olan şey kamera. Sizce hangisinin kamerası daha iyidir? Yada başka cihaz öneriniz var mı bu fiyat seviyelerinde? Teşekkürler.
  8. Y

Karşılaştırma Redmi note 12 pro mu Xiaomi 11t mi?

İki telefon arasında kaldım sizce hangisi alınmalı? Önceliğim kamera.
  9. Y

Yardım Redmi 4X tuş sorunu

Redmi 4x cihazımda ekrandaki dokunmatik tuşlar bozuldu çalışmıyor. Çözüm olarak navigation bar indirdim fakat ekranda çok yer kapladığı için bana zorluk çıkartıyor kendinden gezinti çubuğu olan tema falan var mı acaba? Temalara giriyorum fakat hiç birinde alttaki gezinti düğmeleri yok. Yardımcı...
  10. Y

Yardım Gps Sorunu

Redmi 4x cihazım var ve gps açıkken sürekli gps aranıyor diyor bir türlü bulamıyor bunun bir çözümü var mı acaba ? Gpsfix falan denedim 20dakika sonra gps buldu tekrar deneyince bulamadı.
  11. Y

Yardım Rootlu telefonu hızlandırma ?

Redmi 4X telefonum var bu telefonu nasıl hızlandırabilirim acaba root gerektiren programlar var mı bildiğiniz ? cpu gpu falan son seviye çalışsın istiyorum cod mobile oynarken kasma oluyor oda düzelse çok iyi olur çöpe atana kadar kullanacağım telefonu :) teşekkürler.
Üst Alt