Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi 4x cihazımda format atacaktım fabrika ayarlarına sıfırla dedim fakat mi ekranında kalıyor nasıl açabilirim bu cihazı?
Cihazın bl kilidi açık ve rom yüklüydü.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/677294-767038-835555/redmi-note-10-pro-8gb_redmi-note-11s-128gb_redmi-note-10s-8-128gb/
Şimdilik iyi kötü bir telefon lazım sizce bu telefonlardan hangisi alınmalı? Biliyorum üçüde çöp cihaz, bakarken başım ağırdı fakat birini almam gerekiyor...
Xiaomi 12T, Redmi cihazlardan çok daha iyi fakat benim için mühim olan şey kamera. Sizce hangisinin kamerası daha iyidir? Yada başka cihaz öneriniz var mı bu fiyat seviyelerinde? Teşekkürler.
Redmi 4x cihazımda ekrandaki dokunmatik tuşlar bozuldu çalışmıyor. Çözüm olarak navigation bar indirdim fakat ekranda çok yer kapladığı için bana zorluk çıkartıyor kendinden gezinti çubuğu olan tema falan var mı acaba? Temalara giriyorum fakat hiç birinde alttaki gezinti düğmeleri yok. Yardımcı...
Redmi 4x cihazım var ve gps açıkken sürekli gps aranıyor diyor bir türlü bulamıyor bunun bir çözümü var mı acaba ? Gpsfix falan denedim 20dakika sonra gps buldu tekrar deneyince bulamadı.
Redmi 4X telefonum var bu telefonu nasıl hızlandırabilirim acaba root gerektiren programlar var mı bildiğiniz ? cpu gpu falan son seviye çalışsın istiyorum cod mobile oynarken kasma oluyor oda düzelse çok iyi olur çöpe atana kadar kullanacağım telefonu :) teşekkürler.