Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi 4x cihazımda format atacaktım fabrika ayarlarına sıfırla dedim fakat mi ekranında kalıyor nasıl açabilirim bu cihazı?
Cihazın bl kilidi açık ve rom yüklüydü.
Telefonum bozuldu acil olarak ucuza alacağım cihazlar bunlardan biri olacak maalesef bu fiyatlara düzgün bir cihaz yok iş görür cihazlar 25kdan başlıyor. Özelliklerinden ziyade kronik sorunları var mı arasından birini seçseniz hangisi olurdu? Birde kamera olarak kıyaslarsanız hangisi daha iyi sizce?
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/677294-767038-835555/redmi-note-10-pro-8gb_redmi-note-11s-128gb_redmi-note-10s-8-128gb/
Şimdilik iyi kötü bir telefon lazım sizce bu telefonlardan hangisi alınmalı? Biliyorum üçüde çöp cihaz, bakarken başım ağırdı fakat birini almam gerekiyor...
İnceledim cihazı bir kaç sorum olacaktı farklı farklı sürümleri var avrupa vs hangisi alınmalı?
Cihaz 2021 yani 3 sene öncenin cihazı 12t ye yönelmek daha mantıklı değil mi?
Cihaz ısınma ve şarjın hızlı gitme sorunu varmış ne kadar doğru?
12T nin kamera performansı nasıl hocam? Ben pek oyun falan oynamam o yüzden işlemci pek önemli değil ama güçlü bir işlemcisi var. Bir sorum da global olduğunu nasıl anlayacağız bu cihazın?
Direnç ile ilgili yazdığınız problemler yüzünden 12t prodan vazgeçmiştim hocam.