yilmazguney15 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Format sorunu

Redmi 4x cihazımda format atacaktım fabrika ayarlarına sıfırla dedim fakat mi ekranında kalıyor nasıl açabilirim bu cihazı? Cihazın bl kilidi açık ve rom yüklüydü.
  2. Y

Karşılaştırma Note 11 Pro vs Note 10 Pro

4g hocam 5g satan kimseyi bulamadım.
  3. Y

Karşılaştırma Note 11 Pro vs Note 10 Pro

Bir kaç saatte yd olarak alacağım siz olsanız hangi telefonu tercih ederdiniz? Fiyatları aynı.
  4. Y

Karşılaştırma 3 Telefon Arasında kaldım

ahize şebeke sorunları falan yazıyorlardı hocam note10 pro için öyle bir sorununuz var mı acaba?
  5. Y

Telefonum bozuldu acil olarak ucuza alacağım cihazlar bunlardan biri olacak maalesef bu fiyatlara düzgün bir cihaz yok iş görür cihazlar 25kdan başlıyor. Özelliklerinden ziyade kronik sorunları var mı arasından birini seçseniz hangisi olurdu? Birde kamera olarak kıyaslarsanız hangisi daha iyi sizce?
  6. Y

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/677294-767038-835555/redmi-note-10-pro-8gb_redmi-note-11s-128gb_redmi-note-10s-8-128gb/ Şimdilik iyi kötü bir telefon lazım sizce bu telefonlardan hangisi alınmalı? Biliyorum üçüde çöp cihaz, bakarken başım ağırdı fakat birini almam gerekiyor...
  7. Y

Soru 9K bütçeyle telefon tavsiyesi?

İnceledim cihazı bir kaç sorum olacaktı farklı farklı sürümleri var avrupa vs hangisi alınmalı? Cihaz 2021 yani 3 sene öncenin cihazı 12t ye yönelmek daha mantıklı değil mi? Cihaz ısınma ve şarjın hızlı gitme sorunu varmış ne kadar doğru?
  8. Y

Soru 9K bütçeyle telefon tavsiyesi?

Merhabalar, 9kya kadar bütçem var yd telefon almak istiyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim? Aklımda xiaomi 12t var.
  9. Y

Soru Sahibinden de bu satıcı güvenilir mi?

YD telefon almak istiyorum en ucuz burası satıyor daha önce alışveriş yapan oldu mu acaba güvenilir mi?
  10. Y

İnceleme Xiaomi 12T - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

12T nin yurtdışı fiyatı ne kadar ortalama?
  11. Y

Karşılaştırma 12T vs 12T Pro

ne kadara aldınız hocam? Ben piyasada 12t bulamıyorum.
  12. Y

12T nin kamera performansı nasıl hocam? Ben pek oyun falan oynamam o yüzden işlemci pek önemli değil ama güçlü bir işlemcisi var. Bir sorum da global olduğunu nasıl anlayacağız bu cihazın? Direnç ile ilgili yazdığınız problemler yüzünden 12t prodan vazgeçmiştim hocam.
  13. Y

12T Artıları ( işlemcisinden ötürü kayıt ) 12T Pro Artıları ( Kamera ) Sizce hangisini almalıyım?
  14. Y

Soru 12T mi Redmi note 12 pro yada plus mı?

Hangi samsung modellerinde var acaba? Tavsiye edeceğiniz bir model var mı? Teşekkürler
Üst Alt