yasin.bfa kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım Oneplus le2117 Avrupa mi

Hayırlı ramazanlar oneplus 9 alacağım ama le 2117 miş bende hiç anlamıyorum anlayan yardımcı olabilirim lutfen
  2. Y

Yardım Oneplus 9 almayı düşünüyorum

Avrupa ve Amerika versiyonu varmış farkları neler kodları ne bilmiyorum cihaz nasıl alınır mı yd kaça alınır bilgisi olan paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler
  3. Y

Soru En iyi rom hangisi

Cumleten hayırlı cumalar 8/128 global redmi note 10 pro aldim Miui 13 tr surumunde ama 12.5 daha iyi gibiydi sanki oyunlarda ve arayuzde olsun Geri 12.5 surumune donmeyi dusunuyorum baska onerisi olan varmi
  4. Y

Çözüldü usb hata ayıklama kapalı kaldı acil yardım

cihaz mi note 10 bootloader acık twrpden wipe yaptım yenı rom yuklemek için yenıden baslatınca twrpde silindi usb hata ayıklama kapalı kaldı twrp yuklenmıyor mi flash ile rom yuklemiyor yardımcı olabilecek varmı
  5. Y

Satıldı Mi note 10 6/128 global

128gb global IMEI kayıtlı kapanmaz kutu ve şarj kablosu mevcut arka cam ve ön camda fotoğraflarda görünen çatlak var kullanıma engel değil dokunmatik ve ekran sorunsuz uzun süredir böyle kullaniyorum model yükselteceğim için satılıktır
  6. Y

Anket Oyun için hangi rom?

Selamlar agirlikli mobile legends pubg oynuyorum hangi rom iyi sizce
  7. Y

Yardım Bilgisarsız PC olmadan twrp yükleme videolu

Bugün PC olmadan twrp atmam gerekti videoyu buldum bilmeyenlerin işine yarayabilir. Pcsiz twrp yükleme
  8. Y

Rom MIUI 13 global ota güncelleme

Selamlar arkadaşlar Google Play'den mui downloader indirdim ve global MIUI 13 ota güncellemesini manuel olarak yükledim inanılmaz seri ve stabil manuel yüklemek için MIUI sürümüne giriyoruz 3 5 defa tıklayınca sağ üst köşedeki 3 noktada detaylı menü açılıyor güncelleme paketi seç i tıklayın ve...
  9. Y

Yardım Google 2 adım doğrulama kodu gelmiyor

Endonezya rom kurdum mesaj gelmeyince globale geçtim ama yine yok gelmiyor 2 adım dogrulama
  10. Y

Yardım Mi note 10 Orjinal qcn lazım

Hayirli ramazanlar Plaka islemini kendim yaptim ama arama ile ilgili sorunlar var qcn de yardimci olabilecek varmi cihaz global plaka degistirecegim merak etmeyin simdiden tesekkurler mi ailesi
  11. Y

Yardım Wipe data sonrası şebeke yok

Selam telefon yurtdışı 8/128 Kayıtsız Stock recoveride wipe data yaptım şebeke gitti simide geç görüyor Daha hat yakalı 1.5 ay oldu Diğer sim hiç takılmadı ondada aynı bilgisi olan varsa yardım lutfen
Üst Alt