Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avrupa ve Amerika versiyonu varmış farkları neler kodları ne bilmiyorum cihaz nasıl alınır mı yd kaça alınır bilgisi olan paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler
Cumleten hayırlı cumalar
8/128 global redmi note 10 pro aldim
Miui 13 tr surumunde ama 12.5 daha iyi gibiydi sanki oyunlarda ve arayuzde olsun
Geri 12.5 surumune donmeyi dusunuyorum baska onerisi olan varmi
cihaz mi note 10 bootloader acık
twrpden wipe yaptım yenı rom yuklemek için yenıden baslatınca twrpde silindi usb hata ayıklama kapalı kaldı
twrp yuklenmıyor mi flash ile rom yuklemiyor yardımcı olabilecek varmı
128gb global IMEI kayıtlı kapanmaz kutu ve şarj kablosu mevcut arka cam ve ön camda fotoğraflarda görünen çatlak var kullanıma engel değil dokunmatik ve ekran sorunsuz uzun süredir böyle kullaniyorum model yükselteceğim için satılıktır
Selamlar arkadaşlar
Google Play'den mui downloader indirdim ve global MIUI 13 ota güncellemesini manuel olarak yükledim inanılmaz seri ve stabil manuel yüklemek için MIUI sürümüne giriyoruz 3 5 defa tıklayınca sağ üst köşedeki 3 noktada detaylı menü açılıyor güncelleme paketi seç i tıklayın ve...
Hayirli ramazanlar
Plaka islemini kendim yaptim ama arama ile ilgili sorunlar var qcn de yardimci olabilecek varmi cihaz global plaka degistirecegim merak etmeyin simdiden tesekkurler mi ailesi
Selam telefon yurtdışı 8/128
Kayıtsız
Stock recoveride wipe data yaptım şebeke gitti simide geç görüyor
Daha hat yakalı 1.5 ay oldu
Diğer sim hiç takılmadı ondada aynı bilgisi olan varsa yardım lutfen