Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal rehberden düzeltiyorum fakat araöa kısmından girince ikili çıkıyor, bir tane programla düzelten vardı bulamadım bir türlü çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Miui 12 geçtim ve instagrama wifi ile giriş yapamıyorum mobil veri ile girebiliyorum, inrernetimde sorun yok her yere giriyor insta ya girmiyor. Miui 12 geçince oldu bu sorun.
Arkadaşlar İnternetten baktım bir türlü bulamadım telefonda wifi direct var olduğu yazıyor fakat bir türlü açmayı bulamadım yok mu telefonda anlayamadım bir türlü yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar redmi note 9 pro kullanıyorum, ne kadar tema değiştirsemde Google Arama ve mesajlar kısmının simgesini değiştiremiyorum, nasıl değiştirebilirim? BL kapalı miui 11.0.2 sürümündeyim.
Redmi note 9 pro kullanıyorum ios emoji yapmak istiyorum fakat olmuyor, temalar kısmından yaptım Türkçe karakterler kutu gibi görünmeye başladı, zfont kullandım yine kutu gibi görünüyor Türkçe harfler nasıl yapabiliriz?