Yasiin kullanıcısının son içeriği

1. Yasiin

Yardım Rehberde bunlar ikili oluyor

Normal rehberden düzeltiyorum fakat araöa kısmından girince ikili çıkıyor, bir tane programla düzelten vardı bulamadım bir türlü çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  2. Yasiin

Yardım Eski miui sürümüne dönmek istiyorum

Arkadaşlar miui 11.0.2 kullanıyordum çok memnundum bir anlkm gazla 12 kurdum batarya konusunda hiç memnun değilim eski
  3. Yasiin

Yardım Miui 12 ile instagram sorunu.

Miui 12 geçtim ve instagrama wifi ile giriş yapamıyorum mobil veri ile girebiliyorum, inrernetimde sorun yok her yere giriyor insta ya girmiyor. Miui 12 geçince oldu bu sorun.
  4. Yasiin

Yardım Redmi note 9 pro wifi direct sorunu

Arkadaşlar İnternetten baktım bir türlü bulamadım telefonda wifi direct var olduğu yazıyor fakat bir türlü açmayı bulamadım yok mu telefonda anlayamadım bir türlü yardımcı olur musunuz?
  5. Yasiin

Yardım Redmi note 9 pro telefonla konuşurken kendini resetliyor

Telefonla konuşurken kendini resetliyor dün 2-3 defa başıma geldi benden başka bu sorunu yaşayan var mı? Ne yapmak gerek?
  6. Yasiin

Yardım Telefonla konuşurken kendini resetliyor

Telefonla konuşurken kendini resetliyor
  7. Yasiin

Çözüldü Xiaomi Türkiye Garantili aldım KVK garanti belgesi çıktı normal mi?

Xiaomi Türkiye Garantili aldım KVK garanti belgesi çıktı normal mi?
  8. Yasiin

Yardım Redmi Note 9 Pro Google Arama ve mesajlar kısmının simgesini değiştirme.

Arkadaşlar redmi note 9 pro kullanıyorum, ne kadar tema değiştirsemde Google Arama ve mesajlar kısmının simgesini değiştiremiyorum, nasıl değiştirebilirim? BL kapalı miui 11.0.2 sürümündeyim.
  9. Yasiin

Soru İos emoji yapma nasıl oluyor?

Redmi note 9 pro kullanıyorum ios emoji yapmak istiyorum fakat olmuyor, temalar kısmından yaptım Türkçe karakterler kutu gibi görünmeye başladı, zfont kullandım yine kutu gibi görünüyor Türkçe harfler nasıl yapabiliriz?
  10. Yasiin

Yardım Videolar da akıcılık sorunu

Arkadaşlar çok eski bir telefon kullanıyordum youtube videoları 60fps akıcıydı ama redmi note 9 proda sanki akıcı değil.
  11. Yasiin

Yardım Launcher yüklemeden icon paket yüklemek

Launcher yüklemeden icon paket yüklemek istiyorum ne yapmam gerek? 1597270031 .
  12. Yasiin

Soru Orjinal youtubeyi kaldırma.

Youtube Vanced kullanıyorum, ama bildirimler vs hep orjinal youtubeyi geliyor bunu nasıl kaldırırım?
  13. Yasiin

Soru Redmi Note 9 Pro MİUİ 12 Ne zaman gelecek?

Miui 12 Ne zaman gelecek?
  14. Yasiin

Yardım Vowifi ve volte açılmıyor.

Türk telekom hattında vowifi ve volteyi açamıyorum online işlemlerden açmaya çalışırken telefonunuz desteklemiyor diyor.
  15. Yasiin

Soru RN 9 Pro Google camera

RN9 Pro uyumlu Google kamera bulamadım kullanan varsa atabilir mi?
Üst Alt