yakup1349 kullanıcısının son içeriği

1. yakup1349

Yardım Telefonum döngüye girdi açılmıyor

Merhaba arkadaşlar elimde MODEL:M2101K6G bir redmi cihaz var sanırım redmi note 10 pro oluyor note 10s de olabilir tam emin değilim. Abim bu telefonu 2.el olarak satın alıyor ve eve geldiğinde cihazı güncelliyor ve cihaz yeniden başlıyor ve tam açılacakken tekrardan recovery ekranına atıyor wipe...
  2. yakup1349

MIUI 12.5 Mi note 10 lite MIUI 12.5 (TUCANA PORT)

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere toco cihazlar için mıuı 12.5 sürümü halen çıkmadı. bizde ekibimiz ile birlikte mi note 10 lite cihazlar için yayınlanan mıuı pro romu mi note 10 lite cihazlar için portladık şuan cihazıma kurup test edeceğim gerekli testler yapıldıktan sonra sizinlede burada...
  3. yakup1349

Rom [ROM][11][TOCO][OFFICIAL] dotOS v5.0.1

ROM Version: 5.0.1 Device: Mi Note 10 Lite (toco) Maintainer: AndroidHQ254 Build Status: Official...
  4. yakup1349

Mod MIUI camera uygulamasını AOSP romlarda kullanma

Merhaba arkdaşlar bugün sizlere AOSP rom sevenler için MIUI camera uygulamasını AOSP romlarda nasıl kullanabilirsiniz ondan bahsedeceğim öncelikle bu port camera uygulamasını geliştiren ekip anx camera ekibi ve bildiğiniz gibi her cihaz için destek sağlayamıyorlar ve bizim cihaz içinde resmi bir...
  5. yakup1349

Rom CherishOS 2.4 {UNOFFICIAL}

CherishOS, kullanışlı özelliklere sahip Benzersiz ve Düzgün UI'ye odaklanan AOSP tabanlı bir romdur. CherishOS, pasta tabanlı Dot-ExtendedOS'un yeniden doğuşu. ÖZELLİKLER Gelen aramalarda el feneri yanıp sönmesi eklendi • Kapanırken uygulamayı anında kilitleme seçeneği eklendi • Saati gerçekten...
  6. yakup1349

Rom SpiceOS v3.0 - UNOFFICIAL

SpiceOS v3.0 - UNOFFICIAL | by @id1otina 2021-04-30 SpiceOS, Android 11 (R) 'nin ücretsiz, topluluk tarafından oluşturulmuş, satış sonrası ürün yazılımı dağıtımıdır ve cihazınız için stok Android'e göre performansı ve güvenilirliği artırmak için tasarlanmıştır. SpiceOS, Mallu Android...
  7. yakup1349

Soru mıuı 12.5 ne zaman çıkacak

merhaba arkadaşlar şuan mi note 10 lite cihaz kullanıyorum hali hazırda mıuı 12.5 bir kaç cihaz için yayınlanmış durumda acaba diğer cihazlar için ne zaman yayınlanır sizce bir tarih varmı
  8. yakup1349

Soru fastboot modu

merhaba arkadaşlar , benim sorum olacaktı. Ben telefonu çok kurcalayan birisiyim rom konusunda özelikle sürekli takip ederim her romu denerim yine birgün telefonu kurcalaken telefonum için aynı geliştirici tarafından yeni çıkan bir recovery gördüm (bu arada telefonuma başka recovery yüklüydü )...
  9. yakup1349

Soru İmei sonrası

merhaba sayın forum üyeleri yaklaşık bundan 1 hafta önce bir konu açmıştım cihazım fastboot modunda gözükmüyor diye Stoya hocam az çok hatırlar konuyu sorum da ona olacak benim cihazım yutduşu cihazı imei kaydı yoktu sizde bana imei atılabilmesi için cihazınızda twrp yüklü olması yada fastboot...
  10. yakup1349

Çözüldü fastboot modunda bilgisayar telefonumu görmüyor

merhaba sayın forum üyeleri cihazıma fastboot dan rom yükleyecektim ne yaptıysam bilgisayar fastboot modunda telefonumu görmedi drivirler hepsi yüklü başka bilgisayarda da denedim aynı sorun vardı cihazım şuan açılıyor çalışmasında problem yok twrp de yüklü normal olarak cihazım açıkken...
  11. yakup1349

Yardım twrp sorunu

merhaba arkdaşlar önceden cihazımda bu forumda bulduğum cihazıma uygun twrp başarılı şekilde kuruluydu sonra ben başka roma geçtim twrp wipe kısmını biraz kurcaladım sonra cihazı tekrar recivery modda açmak istediğimde açılmadı cihaz sürekli kendini yeniden başlattı sonrasında tekrar yeniden...
  12. yakup1349

Yardım mi 5s plus suya girdi

merhaba arkdaşlar mi 5s plus cihazım içine su girdi ben 15 dk sonra farkeetim telefon kapanmıştı farkettiğimde telefonda hiçbir tepki yoktu sonra pirince koydum 1 gün bekledim cihazı elime aldıgımda navigasyon tusları ışıgı yanıyor fakat telefon açılmıyor ekranda hiçbir ışık yok
  13. yakup1349

Soru kamera sensör değiştirmek

öncelikle herkese merhaba kafamı kurcalayan bir soru var sizinle paylaşmak isterim belki saçmada gelebilir ben suanda mi 5s plus telefon kullanmaktayım ve cihazda çift kamera bulunmakta bir normal kamera diğeri ise monochrome kamera kameranın sensörleri ise sony imx 258 sensör bulunmakta kafamı...
  14. yakup1349

Soru Uygun google camera sürümü

Merhaba arkadaşlar mi 5s plus cihaza sahibim cihazımda pixelexperince android 10 rom var ama cihazıma uygun google camera sürümü varmi veya uygun xml dosyası olan varsa paylaşabilir mi Benim cihazımda iki adet kamera var Sony imx 258 ikinci kameranın işlevi siyah beyaz fotoğraf çekmek google...
  15. yakup1349

Soru Mi 6rom tavsiyesi

hocam su an lineage os u sırasıyla kurdum reboot system yapıyorum tekrar twrp yee atıyor aosp extendet denedim yine aynısı oldu ilk defa böyle şeyle karşılaşıyorum
Üst Alt