Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
64/6 Türkiye garantili mi note 10 lite sahibiyim, cihazın bildirim kısmında ve alt çubuk kısmında amoled yanığı mevcut parlaklığı açıp gri ortamda belli oluyor kısınca kayboluyor. Telefonumun 9 ay garantisi kaldı garanti bitmesine 2 3 ay kala genpaya versem amoled yanığı yüzünden ekran değişimi...
9s cihazım komple kapattıgımda redmi yazısında takılı kalıyor 3 4 kez açma tuşuna basılı tutunca mıuı simgesi geliyor neden yapıyor bunu acaba. Bu arada bl hiç açılmadı rom vs değişmedi garantili türkiye cihazı
Selamlar Mi A3 Cihazımı Satıp Üste bi miktar koyup 9s almayı düşünüyorum, Garantili 64gb liği 2750 ye geliyor 128 ise 3000e sizce aradaki farka değermi ayrıyetten 32gb hafıza kartı kullanıyorum ama uzun soluklu kullanıcağım ilerde sorun açarmı ram vs? önerilerinizi bekliyorum
1594201907
Bu arada...
Selamlar, A3e daha önce BL Kilidini açıp Mıuı Rom Kullanmıştım şimdi Stocka dönüp mi flashtan clean and lock işaretleyip bl kilidini kapattım şuan cihaz garanti kapsamına girdimi acaba?
Cihaz son 3 gündür gün içerisinde sosyal medyada gezerken bazen kapanıp açılıyor sorunun yazılımsal olduğunu sanıyodum ama başka yaşayan yok sanırım ne çözümü vardır bunun
Dostlar selamlar, 2 aydır aktif Note 8 kullanıcısıyım cihazdan tek şikayetim çok ağır geliyor bana sizce 64gb türkiye garantili A3 e Geçmek Mantıklımıdır?
Selamlar Ben 2.5 aydır redmi note 8 kullanıyorum, cihazı sıfır bi telefoncudan aldım ve kutusunun içinde sadece xiaomi garanti belgesi adlı küçücük bi kitapçık var genpa vs kitapçığı yok. benim cihazım ne garantili oluyor o kitapçığın içinde genpa ve ouono servislerin adresi var ama genpanın...