Wolftr34 kullanıcısının son içeriği

1. Wolftr34

Soru 13 Ultra Kılıf ve Cam Koruma

Merhaba Cihazınızda kullandığınız onerdigin kılıf ve cam karuma için bilgi verebilirmisiniz polimer çabuk ciziliyor Ali den cam koruma aldım oda ekranı renklerini soldurdu sizin kaliteli dediğiniz kılıf kapak hangisidir ?
  2. Wolftr34

Rom Poco X3 miui GT 12.0.9 Rom A10

GT ROM | V12.0.9 | A10 Değişiklik Günlüğü: - F1xy çekirdek V0.07 - 90 Fps'nin kilidini aç - Tüm uygulamalarda 120Hz - Yeni widget'lar MIUI 14 eklendi - Ocak 2023 güvenlik düzeltme eki güncellendi - 90fps ekran kaydı eklendi - Eklenen FrameBuffer Titremeyi azaltır ve kerneltoast'a gecikme...
  3. Wolftr34

Yardım Redmi note 10

Merhabalar cihaz hic bir islem gormedigi halde hata vermeye kendi kendine acilip kapanmaya basladi ne fastboot ne recovery moda gecebiliyorum yardimci olabilcek varmi
  4. Wolftr34

Yardım Arama sırasında karşı tarafa ses geç gidiyor

Hocalarım ustalarım Merhaba ; Poco X3 Karna cihazımda gelen arama ve yapılan aramalarda en az 10 15 saniye sesim karşı tarafa gitmiyor bazende pat diye sesimi algılayabiliyor bozuk olsa hic gitmez ne yaptıysam düzeltemedim bunun sistemsel bir cözümü basına gelen çözümü bulan biri varsa lütfen...
  5. Wolftr34

Rom 12.5.1 Eu Rom Poco X3

Merhaba Dün yayınlanan son sürüm 12.5.1 Global Romunu EU team ekibi custom yaparak bize sundu TWRP recovery üzerinden Kurabilirsiniz 1-Cihazınızda Bootloader açık ve TWRP yüklü olmalıdır 2- Cihazınıza uygun olan romu indirip dahili veya SD karta atın 3- Cihazınızı TWRP de Recovery ( Kurtarma )...
  6. Wolftr34

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Global Stabil V12.5.1.0.RJGMIXM İndirme Bağlantıları

Merhaba Arkadaşlar Resmi bir şekilde Artık Poco X3 icin 12.5 yazılım miui tarafından yayınlandı Global Stock Rom olarak aşağıdaki linkten indirim twrp uzerınden kurabilirsiniz 1) Global Stock rom OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki Ota bağlantı linkinden...
  7. Wolftr34

Rom AncientOS Rom(Miui Kameralı)

I Merhabalar android OS Sistemli Romu ile sizlerleyim MİUİ Orjinal Kamera uygulamsı yüklü geliyor 1 2 gün kendimde deneyimledim size sunuyorum ARROW gibi stabil ve hızlı Cihaz Değişiklik Günlüğü * Temel OSS satıcı ağacı * MiuiCamera pakete dahildir * kcal ekran ekleyin * Op ekran kaydedici...
  8. Wolftr34

Kernel Miui için Poco X3 DPA Kernel

Merhaba; Miui Rom'larda Tam bir 90hz Ekran yenileme hızında sisteme tam oturdugunda güzel sonuçlar veren bir kernel ile sizlerleyim. Twrp veya orangefox ile kurulum yapabilirsininiz. Dpa çekirdek testi yapı 419 -Destek A10 & A11 aosp özel ROM dayalı xiaomi A10 satıcı -XİAOMİS A10 satıcısına...
  9. Wolftr34

Kernel Nexus Kernel V2 Oss Aops Rom Surya A10/A11

Oyunların Efsane Kerneli Nexus ile sizlerleyim MiUİ desleklemez sadece oss ve aops tabanlı romlarda destek verır orjınal kernelınızın yedeğını almayı unutmayın Nexus Çekirdek V2 Surya Kararlı Aops ve OSS / Android 10, 11 Güncelleme: 15/05 / ' 21 Değişiklik günlüğü: * Yukarı 4.14.232 * Sabit...
  10. Wolftr34

Mod Magisk SafetyNet Geçirme onaylatma

Merhaba Arkadaşlar ; Sizlerde biliyorsunuz ki şuan tüm cihazlarda SafetyNet bazen islemi onaylanmıyor Öncelikle yüklü olan magisk üzerine apk yükleyip güncelleyin sonra SafetyNet.1.1 modulunu yukleyin Eğer olmazsa magisk kaldırıp verıcegim magisk.apk dosyasını yükleyın sonra SafetyNet.1.1...
  11. Wolftr34

Çözüldü Miui Optimizasyon (kapatma)

Merhaba Arkadaşlar EU rom ve bazı miui custom romlarda gelıstırıcı seceneklerinde gozukmıyen veya acık kalan kapatılmayan optımızasyon sekmesını gerı getırmeyı anlatacagım. Öncelikle cihazınız Root'lu olmalıdır Yukarıdakı programı Google Play dan ındırın Gırıs yapın su yazıp enter yapın root...
  12. Wolftr34

Soru Sizce Gerçek mi?(poco X3 cıhaz patlamış)

Merhaba Arkadaşlar telefonum poco X3 ve bu aralar sarj olurken aşırı ısınma sorunu olusuyordu bende formlarda nette arastırma yaparken twıtterda bır kullanıcının paylastıgı resımler ve konuyu gordum konu daha 1 hafta once gerceklesmıs Demesı su kı sarj sırasında asırı ısınıp cıhazı yanmaya ve...
  13. Wolftr34

Gcam Gcam Kamera Burial 7.3

Şuan için POCO X3 üzerinde tasarlanan GCAM ve configs ler arasında en iyisi diyebilirim Yükleyip kullanıp deneyimlerinizi yorum yazmanız beni mutlu eder teşekkürler :) ;) YÜKLEME TALİMATI •İndirdiğiniz. APK uzantılı dosyaya tıklayın. •Bilinmeyen kaynaklar uyarısına izin verin. •Yükle butonuna...
  14. Wolftr34

Mod Blink KerneL (miui\aops)

Merhaba ; Poco X3 Cihazımda denediğim hem Miui hem Aops tabanlı romda çok stabil akıcı ve pil performans konusunda çok iyi bulduğum keşfedilmemiş bir KERNEL sunuyorum :) (Google drıve uygulamasına google play hesabınız ıle gırıs yapıp ındırebılırsınız lınkte bır hata yok) İNDİRME DOSYASI...
  15. Wolftr34

Çözüldü Hafif Brick Ekranı Çözüm

Merhaba ; Dün EU rom dan OrangeFox Recovery Yolu ile Endonezya Stock rom recovery Oto yükledim hata şu TWRP Rocovery ile yuklemem lazimdi bi anlık dalgıkla cihaz bu uyarıyı verdi ufak bir tedirginlikle sonra sakin olup Tek Tıkla TWRP yükleme işlemi yaptım TWRP yukledim sonra romu tekrar...
Üst Alt