Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Cihazınızda kullandığınız onerdigin kılıf ve cam karuma için bilgi verebilirmisiniz polimer çabuk ciziliyor Ali den cam koruma aldım oda ekranı renklerini soldurdu sizin kaliteli dediğiniz kılıf kapak hangisidir ?
Merhabalar cihaz hic bir islem gormedigi halde hata vermeye kendi kendine acilip kapanmaya basladi ne fastboot ne recovery moda gecebiliyorum yardimci olabilcek varmi
Hocalarım ustalarım Merhaba ;
Poco X3 Karna cihazımda gelen arama ve yapılan aramalarda en az 10 15 saniye sesim karşı tarafa gitmiyor bazende pat diye sesimi algılayabiliyor bozuk olsa hic gitmez ne yaptıysam düzeltemedim bunun sistemsel bir cözümü basına gelen çözümü bulan biri varsa lütfen...
Merhaba Dün yayınlanan son sürüm 12.5.1 Global Romunu EU team ekibi custom yaparak bize sundu TWRP recovery üzerinden Kurabilirsiniz
1-Cihazınızda Bootloader açık ve TWRP yüklü olmalıdır
2- Cihazınıza uygun olan romu indirip dahili veya SD karta atın
3- Cihazınızı TWRP de Recovery ( Kurtarma )...
Merhaba Arkadaşlar Resmi bir şekilde Artık Poco X3 icin 12.5 yazılım miui tarafından yayınlandı Global Stock Rom olarak aşağıdaki linkten indirim twrp uzerınden kurabilirsiniz
1) Global Stock rom OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki Ota bağlantı linkinden...
I
Merhabalar android OS Sistemli Romu ile sizlerleyim MİUİ Orjinal Kamera uygulamsı yüklü geliyor 1 2 gün kendimde deneyimledim size sunuyorum ARROW gibi stabil ve hızlı
Cihaz Değişiklik Günlüğü
* Temel OSS satıcı ağacı
* MiuiCamera pakete dahildir
* kcal ekran ekleyin
* Op ekran kaydedici...
Merhaba; Miui Rom'larda Tam bir 90hz Ekran yenileme hızında sisteme tam oturdugunda güzel sonuçlar veren bir kernel ile sizlerleyim.
Twrp veya orangefox ile kurulum yapabilirsininiz.
Dpa çekirdek testi yapı 419
-Destek A10 & A11 aosp özel ROM dayalı xiaomi A10 satıcı
-XİAOMİS A10 satıcısına...
Merhaba Arkadaşlar ;
Sizlerde biliyorsunuz ki şuan tüm cihazlarda SafetyNet bazen islemi onaylanmıyor
Öncelikle yüklü olan magisk üzerine apk yükleyip güncelleyin sonra SafetyNet.1.1 modulunu yukleyin
Eğer olmazsa magisk kaldırıp verıcegim magisk.apk dosyasını yükleyın sonra SafetyNet.1.1...
Merhaba Arkadaşlar EU rom ve bazı miui custom romlarda gelıstırıcı seceneklerinde gozukmıyen veya acık kalan kapatılmayan optımızasyon sekmesını gerı getırmeyı anlatacagım.
Öncelikle cihazınız Root'lu olmalıdır
Yukarıdakı programı Google Play dan ındırın
Gırıs yapın su yazıp enter yapın root...
Merhaba Arkadaşlar telefonum poco X3 ve bu aralar sarj olurken aşırı ısınma sorunu olusuyordu bende formlarda nette arastırma yaparken twıtterda bır kullanıcının paylastıgı resımler ve konuyu gordum konu daha 1 hafta once gerceklesmıs
Demesı su kı sarj sırasında asırı ısınıp cıhazı yanmaya ve...
Şuan için POCO X3 üzerinde tasarlanan GCAM ve configs ler arasında en iyisi diyebilirim
Yükleyip kullanıp deneyimlerinizi yorum yazmanız beni mutlu eder teşekkürler :) ;)
YÜKLEME TALİMATI
•İndirdiğiniz. APK uzantılı dosyaya tıklayın.
•Bilinmeyen kaynaklar uyarısına izin verin.
•Yükle butonuna...
Merhaba ;
Poco X3 Cihazımda denediğim
hem Miui hem Aops tabanlı romda
çok stabil akıcı ve pil performans konusunda çok iyi bulduğum keşfedilmemiş bir KERNEL sunuyorum :)
(Google drıve uygulamasına google play hesabınız ıle gırıs yapıp ındırebılırsınız lınkte bır hata yok)
İNDİRME DOSYASI...
Merhaba ;
Dün EU rom dan OrangeFox Recovery Yolu ile Endonezya Stock rom recovery Oto yükledim hata şu TWRP Rocovery ile yuklemem lazimdi bi anlık dalgıkla cihaz bu uyarıyı verdi
ufak bir tedirginlikle sonra sakin olup
Tek Tıkla TWRP yükleme işlemi yaptım TWRP yukledim sonra romu tekrar...