Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaşımı Yapan Arkdaşa Teşekkürler işlem çalışıyor 30 gunu gecmis mi hesabi ilk telefona girin gelistirici secenekleri acin oradan oem kilit acmayi açın telefona xiaomi topluluğu indirin giris yapin ve global olarak bolgeyi ayarlayin videoyu dogru izleyin 150 olarak ayarlayin ms yi 18:55 de...
Merhaba
Cihazınızda kullandığınız onerdigin kılıf ve cam karuma için bilgi verebilirmisiniz polimer çabuk ciziliyor Ali den cam koruma aldım oda ekranı renklerini soldurdu sizin kaliteli dediğiniz kılıf kapak hangisidir ?
Merhabalar cihaz hic bir islem gormedigi halde hata vermeye kendi kendine acilip kapanmaya basladi ne fastboot ne recovery moda gecebiliyorum yardimci olabilcek varmi
Hocalarım ustalarım Merhaba ;
Poco X3 Karna cihazımda gelen arama ve yapılan aramalarda en az 10 15 saniye sesim karşı tarafa gitmiyor bazende pat diye sesimi algılayabiliyor bozuk olsa hic gitmez ne yaptıysam düzeltemedim bunun sistemsel bir cözümü basına gelen çözümü bulan biri varsa lütfen...
Merhaba Dün yayınlanan son sürüm 12.5.1 Global Romunu EU team ekibi custom yaparak bize sundu TWRP recovery üzerinden Kurabilirsiniz
1-Cihazınızda Bootloader açık ve TWRP yüklü olmalıdır
2- Cihazınıza uygun olan romu indirip dahili veya SD karta atın
3- Cihazınızı TWRP de Recovery ( Kurtarma )...
Merhaba Arkadaşlar Resmi bir şekilde Artık Poco X3 icin 12.5 yazılım miui tarafından yayınlandı Global Stock Rom olarak aşağıdaki linkten indirim twrp uzerınden kurabilirsiniz
1) Global Stock rom OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki Ota bağlantı linkinden...
I
Merhabalar android OS Sistemli Romu ile sizlerleyim MİUİ Orjinal Kamera uygulamsı yüklü geliyor 1 2 gün kendimde deneyimledim size sunuyorum ARROW gibi stabil ve hızlı
Cihaz Değişiklik Günlüğü
* Temel OSS satıcı ağacı
* MiuiCamera pakete dahildir
* kcal ekran ekleyin
* Op ekran kaydedici...
Merhaba; Miui Rom'larda Tam bir 90hz Ekran yenileme hızında sisteme tam oturdugunda güzel sonuçlar veren bir kernel ile sizlerleyim.
Twrp veya orangefox ile kurulum yapabilirsininiz.
Dpa çekirdek testi yapı 419
-Destek A10 & A11 aosp özel ROM dayalı xiaomi A10 satıcı
-XİAOMİS A10 satıcısına...