Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

18:59 başladım basmaya oldu sanırım

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
manuel olarak mi aldın bot kullanmadan helal olsun.
Sağolun hocam Manuel aldım geliştirici seçenekleri kapalıydı cihazın Xiaomi community de denedim üst üste vermedi dedim açıp mi kilit den denedim öyle açıldı cihazım Endonezya varyantı hocam 14t cihazım hyperos 2 mevcut

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
72 saat vermiş
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

knnsz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lg g2
Konular
10
Bugun başvuru yaptım başaramadım ama ayarladan mi kilit açmaya cihaz ekle deyince hesaba tekrar giriş yap dedi çıkıp girdim ekledi. ahmets1 hocam aynı sizinki gibi oldu. Fakat bu seferde mi unlock tool programında mi hesabıma giriş yapamıyorum, telefonuma doğrulama kodu, sms gelmiyor, Qr kode ile girmeye çalıştığımdada sms istiyor. kafayı yiyecem az kaldı...

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Bugun başvuru yaptım başaramadım ama ayarladan mi kilit açmaya cihaz ekle deyince hesaba tekrar giriş yap dedi çıkıp girdim ekledi. ahmets1 hocam aynı sizinki gibi oldu. Fakat bu seferde mi unlock tool programında mi hesabıma giriş yapamıyorum, telefonuma doğrulama kodu, sms gelmiyor, Qr kode ile girmeye çalıştığımdada sms istiyor. kafayı yiyecem az kaldı...
İlginç durum hocam xioami beni de deli etti tekrar deneyin hocam

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Paylaşımı Yapan Arkdaşa Teşekkürler işlem çalışıyor 30 gunu gecmis mi hesabi ilk telefona girin gelistirici secenekleri acin oradan oem kilit acmayi açın telefona xiaomi topluluğu indirin giris yapin ve global olarak bolgeyi ayarlayin videoyu dogru izleyin 150 olarak ayarlayin ms yi 18:55 de baslarin ban yediniz derse veya hata verirse cihaziniz gelistirici seceklerinden kilit basvurusu yapin islem tamamdır 4 gün sonra mi unlock ile bl kilidini acin hyperOS 3 de ve 15 ultra cihazinda yapilmistir. Bu arada PC de vpn veya dns ekli olmamasina dikkat edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlginç durum hocam xioami beni de deli etti tekrar deneyin hocam
Bilgisayariniza vpn indirin photon veya baska bir vpn uygulamasi india ayarlayin bolgeyi windows defendir yani güvenlik duvarini durdurun sonra mi unlock giris yapin gmail ile veya QR ile

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Paylaşımı Yapan Arkdaşa Teşekkürler işlem çalışıyor 30 gunu gecmis mi hesabi ilk telefona girin gelistirici secenekleri acin oradan oem kilit acmayi açın telefona xiaomi topluluğu indirin giris yapin ve global olarak bolgeyi ayarlayin videoyu dogru izleyin 150 olarak ayarlayin ms yi 18:55 de baslarin ban yediniz derse veya hata verirse cihaziniz gelistirici seceklerinden kilit basvurusu yapin islem tamamdır 4 gün sonra mi unlock ile bl kilidini acin hyperOS 3 de ve 15 ultra cihazinda yapilmistir. Bu arada PC de vpn veya dns ekli olmamasina dikkat edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayariniza vpn indirin photon veya baska bir vpn uygulamasi india ayarlayin bolgeyi windows defendir yani güvenlik duvarini durdurun sonra mi unlock giris yapin gmail ile veya QR ile
Hayırlı olsun hocam şuan sorun yok bende knnsz sorun yaşıyor maalesef şuanda

Üst Alt