Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberHyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script
Paylaşımı Yapan Arkdaşa Teşekkürler işlem çalışıyor 30 gunu gecmis mi hesabi ilk telefona girin gelistirici secenekleri acin oradan oem kilit acmayi açın telefona xiaomi topluluğu indirin giris yapin ve global olarak bolgeyi ayarlayin videoyu dogru izleyin 150 olarak ayarlayin ms yi 18:55 de baslarin ban yediniz derse veya hata verirse cihaziniz gelistirici seceklerinden kilit basvurusu yapin islem tamamdır 4 gün sonra mi unlock ile bl kilidini acin hyperOS 3 de ve 15 ultra cihazinda yapilmistir. Bu arada PC de vpn veya dns ekli olmamasina dikkat edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayariniza vpn indirin photon veya baska bir vpn uygulamasi india ayarlayin bolgeyi windows defendir yani güvenlik duvarini durdurun sonra mi unlock giris yapin gmail ile veya QR ile
Bugun başvuru yaptım başaramadım ama ayarladan mi kilit açmaya cihaz ekle deyince hesaba tekrar giriş yap dedi çıkıp girdim ekledi. ahmets1 hocam aynı sizinki gibi oldu. Fakat bu seferde mi unlock tool programında mi hesabıma giriş yapamıyorum, telefonuma doğrulama kodu, sms gelmiyor, Qr kode ile girmeye çalıştığımdada sms istiyor. kafayı yiyecem az kaldı...
ben çin zannediyordum geminiye sordum global cihazmış direk token aldım yaptım bu akşam 19:00 da yaptı izin verdi script ile ama devam edemiyorum.The place where the account is registered does not match..." hatası var
ama bu hatadan nasıl kurtulcam bilmiyorum mi hesabımda hem mailim hem telefonum var cihaz global cihaz ayrıntılarda Model in sonundaki G harfi global olduğunu sşöylüyormuş ama mi unlock tool giridiğim zaman telefona doğrulama kodu gelicek diyor o kod bile gelmiyor ama normalde hesabıma giriş yapabiliyorum mail üzerinden
ama bu hatadan nasıl kurtulcam bilmiyorum mi hesabımda hem mailim hem telefonum var cihaz global cihaz ayrıntılarda Model in sonundaki G harfi global olduğunu sşöylüyormuş ama mi unlock tool giridiğim zaman telefona doğrulama kodu gelicek diyor o kod bile gelmiyor ama normalde hesabıma giriş yapabiliyorum mail üzerinden