urfalandin kullanıcısının son içeriği

1. urfalandin

Yardım Poco X5 Pro Uygulama Çekmecesi Kapatma

Poco X5 Pro Aradım taradım Google sordum net bir cevap yok bu nasıl kapanıyor? Yada kapanıyor mu?
  2. urfalandin

Recovery OrangeFox Recovery vR11.1_2 (Dosya Şifreleme Sorunu Giderilmiştir)

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz şuan orjinal twrp çıkmadığı için cihaz hafızasını şifrelenmiş olduğundan göremiyoruz! İşlemlerimizi Hafıza kartı veya OTG ile devam etmek zorunda kalıyoruz! Ancak, OrengeFox ile bu sorun ortadan kalkıyor. Siteye baktımda bunla ilgili bir paylaşım yok! En azından...
  3. urfalandin

Yardım Twrp Yüklendikten Hemen Sonra Siliniyor!

Merhaba arkadaşlar, bugün 4 kez twrp yükledim. 2 defa by trabzonlunun kini 2 defa normal düz redmi note 9s ten modlanmış twrp hatta gider diye twrp üzerine miatoll mod twrp bile yükledim ki sorun olmasın ama yine silindi. Hata yok yükleme başarılı telefon kapanıp açılınca siliniyor. Telefonun...
  4. urfalandin

Yardım Custom Rom Sonrası Instagram Sorunu

Rom attım bugün her uygulama çalıştı ancak instaya girerken bilinmeyen ağ hatası oluştu diyor giriş yapmıyor. Orjinal stock Roma döndüm yine olmadı! Tekrar rom attım yine olmadı. Uygulamayı olay storeden indirdim hep zaten günceldi. Kendi bağlantım dışında farklı mobil ve wifi kullandım olmadı...
  5. urfalandin

Soru Şarj ve Stabilitesi Olan Rom

Benim ev interneti yok. Bu yüzden öyle sürekli gb harcayıp rom deneme şansım olmuyor. Hatası en minimum ve şarjı iyi giden bir rom lazım bana şuan stock romdayım sadece insta face Twitter falan kullanmama rağmen 4 veya zoraki 5 saat ekran süresi zor alıyorum. Daha önce telefonu hard format...
  6. urfalandin

Yardım Uygulama Bildirim Sorunu! (Özellikle İnstagram)

Sonradan yaptım cevap gelmeyince kendş göbek bağımı kendim kestim yinede teşekkürler
  7. urfalandin

MIUI 11 Redmi Note 4X Mi Room Beta 9.10.10 [ Android 7 / FINAL Sürüm]

Bu 9.10.10 sürümü redmi için final mi? Beta mı?
  8. urfalandin

Yardım Uygulama Bildirim Sorunu! (Özellikle İnstagram)

Merhabalar, öncelikle sorunumu internette araştırdım. İzinler diğer izinler vs denedim. Ancak çözüm olmadı! Tam olarak yaşadığım sorun şu; Telefonu sıfırladım varsayıyorum belli bir ay süre bildirimlerde sıkıntı yok. Google ödüllü anketler olsun, instagram, facebook vs Ancak belli bir süre...
  9. urfalandin

İnceleme [ Port ] Redmi Note 4X Miroom MIUI 11

Bu iyimi? Stabil olarak bide yüklemek istersem twrp en düşük hangi sürüm gerekiyor?
  10. urfalandin

Teşekkürler bilgi için
  11. urfalandin

Benimde sıkıntım o kararlı sürüm hangisi yazmıyor. Yada bunu belirten şeyi ben bilmiyorum
  12. urfalandin

Beta mı kararlı mı bunu nasıl anlıyıcam miroom da bana bunu açıklayan daha biri yok sen bana bunu anlatabilir misin çünkü bende samsungta yüklüyordum ama bunda ilk defa deniyicem mesela onlarda belliydi beta veya kararlı bunlara bakıyom bakıyom çözemiyom kararlı mı değil mi? Bir ara twrp atarken...
  13. urfalandin

Recovery Redmi Note 4/4X TWRP 3.3.1.0 [Mido][03.06.2019]

Valla ben ilk defa twrp yüklerken işlemi yaptım tabi video izliyom videoyu anlatan arkadaş sağolsun no verity diye bir dosya varmış twrp kurduktan sonra bunu twrp den flaşlayacakmışız video sonuna doğru söyledi tabi ben flaşlamışım açıyorum mi de kaldı sonra wipe falan yaptım olmadı. O zamanlar...
  14. urfalandin

Yukardaki arkadaş denemiş bence bende ilk defa rom değişicem xiaomi mido da kararlı sürüm değil galiba bunlar! Kararlı sürümü bir türlü çözemedim hangisi kararlı hangisi beta yanında bunu belirten bir ifade yok!
  15. urfalandin

Soru Twrp İle Yedek Alınan Stock Rom'a Geri Dönüş Sağlanır mı?

Sanırım alt konularda beta diye bir paylaşım olmuştu miroom ile ilgili miroom 11 falan ama android 9 yazıyordu videoda bunda android 7 var stabil sandım. Betada hata olursa bidaha geri dönmek sıkıntı
Üst Alt