ulemafa kullanıcısının son içeriği

1. ulemafa

Soru Stabil beta test listesi

Arkdaşlar bundan birkaç hafta önce poco x3 nfc Endonezya stabil beta listesine başvuru yapmıştım ve seçilmiş, bildiğiniz üzere bu beta test sürümüne katılmak için imei isteniyor ama bir şeyi ben unutarak katıldım benim telefonum kaçak kayıtlı klon ve 1 2 gün önce servis hizmet dışı kaldı...
  2. ulemafa

Yardım Laptopum Açılmıyor

Hocam söktüğüm şey sadece ssd ile hdd başka bir şey statik elektrik konusuna gelirsek önlemimi almıştım rami dediğiniz gibi yapıcam hocam sağ olun 1620252282 Kablolu bilekliğim var topraklamaya aldığım, eldivende var koruyucu
  3. ulemafa

Hocam aynen ama tek sorun şu an hddyı okumaması ve şöyle bir sorun aldım az önce ssdyi taktığımda usbyi okumuyor evet ve 1 uzun bip sesi aldım bellek tazeleme hatası diyor internette ondan sonra ne usbyi okudu bu sefer tamamen ekran yanıp sönüyor intel yazısının hayaleti kalıyor sanki ekran...
  4. ulemafa

Hayır zaten benim laptopa direkt dediğim yerden biosa giriliyor başka ayriyeten bi fiziksel tuş yok f2 boot menü biosa giriyor 1620243325 Hocam doğru bir şekilde disk montajını yaptım ama diskparttan baktığımda sürücüler gözükmüyor
  5. ulemafa

Dediğinizi yaptım hocam şimdi usb takıyorum inşallah bir şeyler olur 1620241747 Hocam vallahi oldu
  6. ulemafa

Dediğim gibi torrent veya crack hiç indirmedim steam üzerinden oynarım 1620239344 Hocam bios pili çıkarılabilen türden değil diğer tür bu ismini unuttum 1620239363 Deneyeceğim 1620239384 Deneyeceğim, aynen öyle biosa girilmiyor gerçekten çok garip 1620239748 Yok hocam zaten 10sn sonra basılı...
  7. ulemafa

Hocam format usbsi zaten var, boot menü açılmıyor, kurtarma modu açılmıyor, açılış ekranı geliyor windowsu boot etmiyor, bilgisayardan hiç bir şekilde yanıt gelmiyor, boot menüsü gelse zaten format atıcam. Boot sıralaması usbde olsa zaten dediğinizi yapardım 1620211644 Açıklamada belirttim...
  8. ulemafa

Hocam dediğinizi anladım fakat dediğim gibi boot menü açılmıyor açılsa hani dediğinizi usb veya cd takıp boot sıralamasını seçebilirdim, oyunu kapatıp yeniden başlattım sadece anakart problemi olabilir mi çünkü ne boot menü ne kurtarma modu açılmıyor çökmüş olmasın 1620205293 Shift ile açmayı...
  9. ulemafa

Arkadaşlar oyun oynarken bi an çok drop yemeye başlamıştım, bilgisayarı yeniden başlatmak istedim başlattım başlatış o başlatış bana mısın demedi, açılış ekranı geliyor boot ve kurtarma modu tuşlarının gösterildiği yer ondan sonra windowsu boot etmiyor hiç bir yazı yok simsiyah ekran. Şimdi asıl...
  10. ulemafa

MIUI 12.5 İkinci beta kayıt listesi belli oldu

Bu telegram gruplarına nerden erişebiliriz link var mı
  11. ulemafa

Sohbet 2.el Mi 9 mu, Sıfır Mi 10 Lite mı

Zaten kullanacağım rom belli, miui severim eu kullanırım
  12. ulemafa

Sohbet 2.el Mi 9 mu, Sıfır Mi 10 Lite mı

İkisinde git gel yapıyorum öncelikle başka telefon önerecek olan olursa bu iki telefon arasında kaldım. 2.el mi 9 yakın bi tanıdığımda 3 ay kullanılmış garantisi var full kutulu sıfır hata çizik, hiç bi sorunu yok ya da sıfır mi 10 lite mı alsam. Not: Mi 10 lite garantisiz imeili alacağım Redmi...
  13. ulemafa

Soru Stabil eu romlar

Anladığım kadarıyla, Çin romundan baz alınıyor, Çin romuna bağlı Çin ne zaman stabil veya beta yayınlarsa eu onu alıp global arındırılmış olarak pazara sunuyor doğrudur değil mi
  14. ulemafa

Soru Stabil eu romlar

Mi 8 se için beta desteği sona erdi, stabile geçmek istiyorum ama şöyle bi sorum var her ay stabil güncelleme alıp beta daki yenilikleri vs alıyor mu yoksa yayınlanan sürümüyle mi kalıyor önemli bi nokta yardımcı olursanız sevinirim
  15. ulemafa

Diğer Solidworks 2016 kurulum hatası

Gördüğünüz gibi ben bu programı daha önce disk dosyalarından, kayıt girdilerinden tüm klasörleri tek tek gezip solidworks ile dair ne varsa sildiğim halde kurulum yöneticisi solidworksun ana programını yüklü gösteriyor kurmuyor, ikinci yöntem olarak normal kurulum yapıp denetim masasından...
Üst Alt