ulemafa kullanıcısının son içeriği

1. ulemafa

Soru Stabil beta test listesi

Arkdaşlar bundan birkaç hafta önce poco x3 nfc Endonezya stabil beta listesine başvuru yapmıştım ve seçilmiş, bildiğiniz üzere bu beta test sürümüne katılmak için imei isteniyor ama bir şeyi ben unutarak katıldım benim telefonum kaçak kayıtlı klon ve 1 2 gün önce servis hizmet dışı kaldı...
  2. ulemafa

Yardım Laptopum Açılmıyor

Arkadaşlar oyun oynarken bi an çok drop yemeye başlamıştım, bilgisayarı yeniden başlatmak istedim başlattım başlatış o başlatış bana mısın demedi, açılış ekranı geliyor boot ve kurtarma modu tuşlarının gösterildiği yer ondan sonra windowsu boot etmiyor hiç bir yazı yok simsiyah ekran. Şimdi asıl...
  3. ulemafa

Sohbet 2.el Mi 9 mu, Sıfır Mi 10 Lite mı

İkisinde git gel yapıyorum öncelikle başka telefon önerecek olan olursa bu iki telefon arasında kaldım. 2.el mi 9 yakın bi tanıdığımda 3 ay kullanılmış garantisi var full kutulu sıfır hata çizik, hiç bi sorunu yok ya da sıfır mi 10 lite mı alsam. Not: Mi 10 lite garantisiz imeili alacağım Redmi...
  4. ulemafa

Soru Stabil eu romlar

Mi 8 se için beta desteği sona erdi, stabile geçmek istiyorum ama şöyle bi sorum var her ay stabil güncelleme alıp beta daki yenilikleri vs alıyor mu yoksa yayınlanan sürümüyle mi kalıyor önemli bi nokta yardımcı olursanız sevinirim
  5. ulemafa

Diğer Solidworks 2016 kurulum hatası

Gördüğünüz gibi ben bu programı daha önce disk dosyalarından, kayıt girdilerinden tüm klasörleri tek tek gezip solidworks ile dair ne varsa sildiğim halde kurulum yöneticisi solidworksun ana programını yüklü gösteriyor kurmuyor, ikinci yöntem olarak normal kurulum yapıp denetim masasından...
  6. ulemafa

Sohbet Redmi Hakkında

Foruma genel olarak baktığımda çoğunluk sorun başlıklı konular redmi cihazları adı altında paylaşılıyor tek burda da değil çevremde, başka sayfalarda gruplarda hep redmi cihazlarında kronik sorun veya normal sorunla karşılaşan çok, bunun nedeni gerçekten fiyat performans deyip cihazların bu...
  7. ulemafa

Yardım Miui 12 Beta

Arkadaşlar öncelikle herkese selam. Eu beta son süeümdeyim miui12, sorum şu super wallpaperı nasıl açabilirim yoksa gene apk olarak ek yüklemem mi lazım bakmadığım yer yok demiyeceğim ama duvar kağıtları veya kilit ekranı yerinde super wallpaper seçeneği yok, yardımcı olursanız sevinirim.
  8. ulemafa

Sohbet Miui 12, Eu 3 cihaz eklenmiş

Sourceforge.net eu kaynağında gördüklerim redmi note 7 ve mi9t ile k30proya, note 7 nin sürümü daha düşük. Akşama doğru tüm cihazlar yayınlanır büyük ihtimal 1588403686 Konu hatası varsa lütfen bildirin şimdiden affola
  9. ulemafa

Yardım Eu 20.3.19 Dosya İsteği

Başlıkta yazdığım sürümde olup bana system/priv-app/miuiaod Her zaman açık ekran apksını upload edip atabilecek biri var mı çok makbule geçer Mi 8 se 1588176145 Konu da bir yanlış varsa bildirirseniz sevinirim
  10. ulemafa

İnceleme Mi 8 SE Miui 12

Arkadaşlar, bu gece hemen backup alıp test için kurdum gözle gördüğüm hiç bir sorun yok ciddiyim ne kasıntı ne donma hiç bir şey yok bunu büyük bir mutlulukla yazıyorum, ilk kurduğumda sadece bi takılma oldu geçişte onun dışında bir sıkıntısı yok. (şebeke hariç normaliyle modem dosyası...
  11. ulemafa

Sohbet Xiaomi, Huawei yi Geçerek 3. Olmuş

Hadi aslanım sırada Apple var yersin
  12. ulemafa

Yardım Bluetooth

İlk kez yaşıyorum bu sorunu bluetooth 5sn sonra kendiliğinden açılıyor Emin olmak için bluetooth erişimi olan uygulamaları kısıtladım ama halen aynı. Dipnot:jamesdsp root izni isteyen uygulamayı kaldırdım aklınızı karıştırmasın
  13. ulemafa

Soru Son sürüm beta ya

Magisk kurulmuyor karşılaşan var mı bu sorunla 1580209385 20.1.21
  14. ulemafa

Sohbet MİUİ 12

Geçtiğimiz aylarda Xiaomi üst düzey şirket yetkilisi Xu Jieyun, MIUI 12 için çalışmalarının aktif olarak başladığını açıklamıştı, geçtiğimiz günlerde de 2020 sonunda da arayüz tanıtımı yapılacağını açıkladı sizce o zamana mi8üstü ve redmi note 7 üstü bu güncellemeyi alır mı? Veya şöyle diyelim...
  15. ulemafa

Sohbet Mi Note 10 pro / cc9 pro

Galiba bir telefona aşık oluyorum giggle~~<3 1576523660 Elimdeki mi 8 se kıskanıcak görmesin
Üst Alt