Tugay33 kullanıcısının son içeriği

1. Tugay33

Yardım Bu bataryanın değişime ihtiyacı var mı sizce bu veriler ne anlama geliyor

Redminote7 cihazım 3.5 seneyi bitirdi pil sağlığı kontrol kodu ile bazı verilere ulaştım ama verileri anladım batarya değişimi vakti gelmiş midir sizce
  2. Tugay33

Sohbet Redmi note7 kılıf

Teşekkürler bize iade yolu gözüktü o zaman😀😀 1667979314 Bunu almıştım Amazondan
  3. Tugay33

Sohbet Redmi note7 kılıf

Redmi note7 kullanıcısiyim redmi 7kilif satın almışım yanlışlıkla bu iki model kılıf olarak uyumlumu yoksa uyumsuzlugu ben mi fark edemedim
  4. Tugay33

Sohbet Yazlık için en ekonomik internet arayışı

Teşekkürler hocam 3 4 ay için değerlendirilir
  5. Tugay33

Yok hocam bir karışık olmuss aradığınız ben değilim malesef ama yine tanıştığıma memlun oldum 😂 1656867289 Çok iyi fiyatlar hizmetlerinden memlunmusunuz
  6. Tugay33

Başkan hatırlayamadım ama neyse problem değil 😀
  7. Tugay33

Tanıyamadım ya valla kendini hatırlatır mısın
  8. Tugay33

Teşekkürler turknet gezgin internet muhabbeti var ama bilemiyorum sabit fatura artı 70 TL gibi bir ücreti var
  9. Tugay33

Yaz dönemi 4 ay kullanmak için yazlık eve alinabilecek en uygun fiyat ile ne alinabir ne onerirsiniz
  10. Tugay33

Sohbet Öneri ebook reader uygulama önerisi

Çok teşekkürler zaman ayırıp ayrıntılı yazmışsınız deneyecegim 1652441652 Peki hocam telefon için bir uygulama önerin desem tercihiniz ne olur
  11. Tugay33

Sohbet Öneri ebook reader uygulama önerisi

Kitap fiyatları malum çok yükseldi ve artık alternatif arama çabası içerisinde olmak zorunda kaldık öneriniz nedir uygulama ve ebook arşivi konusunda
  12. Tugay33

Sohbet Papara kullananlar yardım

Hiç sormayın hocam ugrastirdiklari şeylere bak ya bluestacks nedir
  13. Tugay33

Müşteri hizmetleri kendi havasında yaa 1652119100 Bunu denemedim hocam
  14. Tugay33

Papara kart ile sisteme giriş sağladım bir türlü hesap onay işlemlerini gecemiyorum bilgisi olan forum teknoloji dostları bir el atsın 😀😀
  15. Tugay33

Sohbet Turknet 75mhps

40 MHz ye çektim hız kaybı yaşadım ama öneriniz için teşekkürler
Üst Alt