Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redminote7 cihazım 3.5 seneyi bitirdi pil sağlığı kontrol kodu ile bazı verilere ulaştım ama verileri anladım batarya değişimi vakti gelmiş midir sizce
Turknet extra paket seçenekleriyle 75mhps pakete gectim wifi ölçüm değerleri fotoğrafta mevcut Sanki hız kaybı çok fazla gibi geldi yorum ve önerilerinizi bekliyorum teknoloji dostları
Evde kullanmak amacı ile zil trafom arızali olduğu için bir kablosuz wireless kapı zili önerisine ihtiyacım var pil ömrü ve şiddeti önemli önerileriniz için teşekkürler
Bir xiaomi piston basic kulaklıgimda seste kisilma oldu sanırım kablosunda temas problemi var öneri yapabileceğiniz kulaklık modelleri var mı teknoloji dostları
Hepsiburadadan aldığım redminote7 Türkiye garantili cihazım xiaomi orijinallik sorgulama sayfasında imei ile yaptığım kontrollerde N niz mevcut değil lütfen doğrulayın ve tekrar girin uyarısı aldim yanliz e devlet üzerinden yaptığım i mei sorgusunda ürün bilgileri doğru eşlesmekte orginaligi...