Tugay33 kullanıcısının son içeriği

1. Tugay33

Yardım Bu bataryanın değişime ihtiyacı var mı sizce bu veriler ne anlama geliyor

Redminote7 cihazım 3.5 seneyi bitirdi pil sağlığı kontrol kodu ile bazı verilere ulaştım ama verileri anladım batarya değişimi vakti gelmiş midir sizce
  2. Tugay33

Sohbet Redmi note7 kılıf

Redmi note7 kullanıcısiyim redmi 7kilif satın almışım yanlışlıkla bu iki model kılıf olarak uyumlumu yoksa uyumsuzlugu ben mi fark edemedim
  3. Tugay33

Sohbet Yazlık için en ekonomik internet arayışı

Yaz dönemi 4 ay kullanmak için yazlık eve alinabilecek en uygun fiyat ile ne alinabir ne onerirsiniz
  4. Tugay33

Sohbet Öneri ebook reader uygulama önerisi

Kitap fiyatları malum çok yükseldi ve artık alternatif arama çabası içerisinde olmak zorunda kaldık öneriniz nedir uygulama ve ebook arşivi konusunda
  5. Tugay33

Sohbet Papara kullananlar yardım

Papara kart ile sisteme giriş sağladım bir türlü hesap onay işlemlerini gecemiyorum bilgisi olan forum teknoloji dostları bir el atsın 😀😀
  6. Tugay33

Sohbet Turknet 75mhps

Turknet extra paket seçenekleriyle 75mhps pakete gectim wifi ölçüm değerleri fotoğrafta mevcut Sanki hız kaybı çok fazla gibi geldi yorum ve önerilerinizi bekliyorum teknoloji dostları
  7. Tugay33

Yardım Haylou ls 05 te Türkçe destek

Yeni bir haylou ls05 aldım ama saati Türkçe yapamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
  8. Tugay33

Çözüldü Gorseldeki adımsayar bölümü nasıl iptal edilir

forumda baktim çözüm bulamadım nerden kapatıyor bu sekme teşekkürler
  9. Tugay33

Tavsiye Max 200tl akıllı saat önerisi

Merhaba Forum sakinleri Max 200tl bandında geleneksel saat görünümünden uzak olmayan fiyat performans ürünü akıllı saat önerisi vermisiniz teşekkürler
  10. Tugay33

Sohbet Pilli kablosuz wireless kapı zili önerisi

Evde kullanmak amacı ile zil trafom arızali olduğu için bir kablosuz wireless kapı zili önerisine ihtiyacım var pil ömrü ve şiddeti önemli önerileriniz için teşekkürler
  11. Tugay33

Sohbet 50 TL altı kulaklık önerisi

Bir xiaomi piston basic kulaklıgimda seste kisilma oldu sanırım kablosunda temas problemi var öneri yapabileceğiniz kulaklık modelleri var mı teknoloji dostları
  12. Tugay33

Yardım Redminote7 orijinallik sorgulama problemi

Hepsiburadadan aldığım redminote7 Türkiye garantili cihazım xiaomi orijinallik sorgulama sayfasında imei ile yaptığım kontrollerde N niz mevcut değil lütfen doğrulayın ve tekrar girin uyarısı aldim yanliz e devlet üzerinden yaptığım i mei sorgusunda ürün bilgileri doğru eşlesmekte orginaligi...
  13. Tugay33

Sohbet Fiyat performans ürünü tıras makinasi önerisi

11.11 indirim fırsatlarında bir fiyat performans ürünü sakal tıraş makinası almak istiyorum onerisi olan var mı acaba forum sakinleri
  14. Tugay33

Haber Redmi Note 7 ARCore Desteği Aldı!

Bu özellik nasil kullanılır ve özel ayar ve izin gerektirir mi kullanici deneyimi nedir
  15. Tugay33

Uygulama Kamera uygulamasında karıncalanma var

Çözüm öneriniz için teşekkürler ama 50hz olarak ayarli
Üst Alt