torun7042 kullanıcısının son içeriği

1. torun7042

Yardım Kodlama İle Ram Bilgisini Düzenleme

Merhabalar değerli forum üyeleri. Kodlamalarda oynayarak telefon hakkında bölümündeki ram bilgisini daha fazla gösterme şansımız yok mu? (Sanal ramden bahsetmiyorum.)
  2. torun7042

Çözüldü AOSP Rom Yavaş Şarj Sorunu

Redmi Note 8 telefonuma Android 12L beta yükledim yavaş şarj oluyor bu sorunu nasıl çözerim?
  3. torun7042

Haber Redmi Note 8 Mıuı 13 Dahili Beta Almaya Başladı

Redmi Note 8 nihayet MIUI 13 güncellemesini dahili MIUI Beta'da aldı. Bu da bize Redmi Note 8'in kesinlikle MIUI 13 güncellemesini alacağını gösteriyor Xiaomi, 2019'da Android 9 tabanlı MIUI 10 ile Redmi Note 8'i piyasaya sürdü. Redmi Note 8, Android 10 ve Android 11 güncellemelerini aldı...
  4. torun7042

Yardım Xposed kurmaya Çalışırken Riru Hata Veriyor

Merhaba forum üyeleri. Mod - Android 11 Xposed Kurulumu bu linkte olduğu gibi Xposed kurmaya çalışıyorum fakat herşeyi magiskten yükleyince sıkıntı yok Riru Manager apk'sını yükleyip uygulamaya girdiğimde Riru uygulamasında cihazınızda Root yok hatası alıyorum bu yüzden xposed kuramıyorum...
  5. torun7042

Yardım TWRP ile Kurduğum Bir Şeyi Nasıl Kaldırırım?

Merhabalar, forum ailesi. Ben TWRP ile telefonuma icon paketi yükledim şimdi ise kaldırmak istiyorum acaba ne yapmam lazım?
  6. torun7042

Yardım MIUI 12.5 Yüklediğim Temalar Hakında Soru

Merhaba değerli forum üyeleri Redmi Note 8 Mıuı 12.5 Eu Beta kullanıyorum çin tema uygulamasında IOS temaları olmadığı için Global Tema uygulaması apk yükledim. Ios temalarını yüklüyorum fakat eskiden yani Mıuı 12 Globaldeyken falan IOS Face ID animasyonu çalışıyordu fakat Mıuı 12.5 deyken...
  7. torun7042

Yardım MIUI 12.5 Simge Animasyonları Yok

Merhaba değerli forum üyeleri , Mıuı 12.5 güncellemesi ile Xiaomi bazı telefonlarından hareketli simgeleri kaldırmış hareketli simgeleri kullanmak için bir yöntem falan var mıdır? Temalar yükledim, System Launcher farklı sürümleri yükledim fakat bunları da denememe rağmen çalışmadı bir yöntemi...
  8. torun7042

Yardım MIUI 12.5 Launcher Hakkında Soru

Merhaba forum üyeleri bir sorum var zamanında Apple kullandım ve Redmi Note 8'e geçtim. Mıuı 12.5 sürümünde herhangi bir uygulamadan ana ekrana geçince duvar kağıdı da hareket ediyor Apple özelliğiydi bu bunu mıuı 12 ile nasıl kullanabilirim. Apkmirror'dan System Launcherların neredeyse hepsini...
  9. torun7042

Soru EU rom vs Global Farkları Neler?

Arkadaşlar Eu rom ile Global arasındaki farklar neler tam Eu Rom kuruyum diyorum sonra vazgeçiyorum ne gibi farklılıkları var herşeyi ile ayrıntılı anlatırmısınız? Google uygulamaları falan nasıl oluyor, her şeyi ayrıntılı anlatabilir misiniz?
  10. torun7042

Redmi Note 8 Mıuı 12.5 Eu Rom Hakkında

Redmi Note 8 Mıuı 12.5 Eu kurmak istiyorum en son sürüm betayı da Google uygulamaları sorun çıkarıyor mu?
  11. torun7042

(Soru)Redmi Note 8 hardbrick sonrası hangi romu yüklemeliyim

Redmi Note 8 cihazım hardbrick oldu edl mode ile yapacağım fakat hangi romu yüklemeliyim istediğim romu yükleyebilir miyim yoksa belli romları var mı?
  12. torun7042

Yardım Redmi Note 8 Hardbrick

Öncelikle merhaba ben telefona rom yüklemek istedim herşeyi sorunsuz yaptım fakat sonra pcye bağladım fakat redmi note 8de mıuı12.0.3 sürüm sonrasında dosyaları görmeme sorunu varmış dosya görmeme sorunu için internete baktım fakat çözümü bulamadım wipe data yaptığım için de the system has been...
Üst Alt