Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar değerli forum üyeleri.
Kodlamalarda oynayarak telefon hakkında bölümündeki ram bilgisini daha fazla gösterme şansımız yok mu?
(Sanal ramden bahsetmiyorum.)
Merhaba forum üyeleri.
Mod - Android 11 Xposed Kurulumu bu linkte olduğu gibi Xposed kurmaya çalışıyorum fakat herşeyi magiskten yükleyince sıkıntı yok Riru Manager apk'sını yükleyip uygulamaya girdiğimde Riru uygulamasında cihazınızda Root yok hatası alıyorum bu yüzden xposed kuramıyorum...
Merhaba değerli forum üyeleri Redmi Note 8 Mıuı 12.5 Eu Beta kullanıyorum çin tema uygulamasında IOS temaları olmadığı için Global Tema uygulaması apk yükledim. Ios temalarını yüklüyorum fakat eskiden yani Mıuı 12 Globaldeyken falan IOS Face ID animasyonu çalışıyordu fakat Mıuı 12.5 deyken...
Merhaba değerli forum üyeleri , Mıuı 12.5 güncellemesi ile Xiaomi bazı telefonlarından hareketli simgeleri kaldırmış hareketli simgeleri kullanmak için bir yöntem falan var mıdır? Temalar yükledim, System Launcher farklı sürümleri yükledim fakat bunları da denememe rağmen çalışmadı bir yöntemi...
Merhaba forum üyeleri bir sorum var zamanında Apple kullandım ve Redmi Note 8'e geçtim. Mıuı 12.5 sürümünde herhangi bir uygulamadan ana ekrana geçince duvar kağıdı da hareket ediyor Apple özelliğiydi bu bunu mıuı 12 ile nasıl kullanabilirim. Apkmirror'dan System Launcherların neredeyse hepsini...
Arkadaşlar Eu rom ile Global arasındaki farklar neler tam Eu Rom kuruyum diyorum sonra vazgeçiyorum ne gibi farklılıkları var herşeyi ile ayrıntılı anlatırmısınız? Google uygulamaları falan nasıl oluyor, her şeyi ayrıntılı anlatabilir misiniz?
Öncelikle merhaba ben telefona rom yüklemek istedim herşeyi sorunsuz yaptım fakat sonra pcye bağladım fakat redmi note 8de mıuı12.0.3 sürüm sonrasında dosyaları görmeme sorunu varmış dosya görmeme sorunu için internete baktım fakat çözümü bulamadım wipe data yaptığım için de the system has been...