Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar; telefonumun sürümü şuan MIUI global 12.5.4 bu sürüme güncellediğimden beri telefonun şarjı inanılmaz hızlı bitmeye başladı. Bu yüzden farklı bir rom arayışındayım. Önemli olan tek şey uzun süre şarjı gitsin istiyorum. Tavsiyeleriniz nedir?
Merhaba;
çinden redmi note 10 pro telefon aldım. bootloader kilidini açtım fakat telefona ne twrp ne de orange fox yükleyemip de rom değiştiremiyorum.
Redmi note 10 pro sayfasındaki twrp ve orangefox yükleme adımlarını teker teker denedim ama yüklenmiyor. Ayrıca yüklemek istediğim rom Redmi...
Merhaba; bugün bi telefon almak istiyorum. RN7 telefonum bozuldu. Garanli yada garantisiz fark etmez. İstediğim şey şarjı uzun gitsin donma yapmasın seri bir telefon olsun ve benim için en önemli etken kamerası iyi olsun. Şimdiden teşekkürler
Herkese merhaba;
Şuanda miui 12 miumix rom kullanıyorum ama şarjı bildiğiniz sömürüyor ve eskisi gibi akıcılık yok gibi geliyor telefonumda. Yeni bir rom arayışındayım muhtemelen bu telefon için son rom yükleme işlemim olacak daha da değiştirmeyeceğim ve 2. telefon olarak kullanmaya devam...
Merhaba;
Bilgisayar son derece temizdir. Kozmetik açıdan arka kapağında bir kaç kılcal çizik vardır.
Çalışmasında herhangi bir problem yoktur.
Oyun performansı gayet iyidir ayrıca ısınma ve donma yoktur.
Ekran kartı olarak GTX860m ekran kartı mevcuttur
8Gb Ram
120 Gb SSD
1TB HDD
i5-4210m...
Merhabalar;
Googleda bir şeyler arattığım zaman en üstte çıkan reklamlı sayfaları açamıyorum. Farklı tarayıcılarda da denedim fakat olmadı sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
Masik 15.1 rom yüklü telefonumda
Merhaba
Eu Beta 20.6.4 sürümü yüklü miui 12
Telefonu rom yüklerken sonra Bluetooth çalışıyordu açılıyordu fakat magisk yükledim sonra dolby ve viper4 android yükledim ama şimdi Bluetooth açılıyor gibi bekliyor ama açılmıyor neden olabilir
Merhaba
Ben miui 12 ye geçiş yaptım eu Beta bildirimler geldi mi bildirim detaylarını görmek için hafifçe aşşağıya sürüklüyorsun ve hepsi gözüküyor ya. Bende bazen oluyor bazen olmuyor çokça uğraşmam gerekiyor bazen bildirimlerin hepsini görebilmek için bazense direk aşşağı indirdimdi detaylı...
Merhaba
Ben Google fotoğrafları kullanıyorum ve kamera ile çektiğim fotoğrafları sd karta kaydetmeyi seçiyorum, fakat silmek istediğim de fotoğrafların SD karta erişimi yok diyip stok galeriye atıyor ve oradan silmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mı ?
Merhabalar
Telefonuma Eu Miui 12 20.5.28 yükledim. Format data olarak temiz kurulum yaptım. Her şey bitti kuruldu problemsiz bir şekilde kullanıyordum yaklaşık 2 saattir. Sonrasında telefonu yeniden başlatmak istedim. Red mi yazısı geliyor karanlık ekranda kalıyor telefon açılmıyor bir çok...
Merhaba
Mi room android 10 sürümünü temiz kurulum yaptım. Bir kaç gün önce ama şimdi Bluetooth kulaklığımı bağlamaya çalışıyorum. Bluetooth aramıyor açılmıyor hiç bir şekilse anlamadım . Ayrıca şöyle bir şey gördüm yardımcı olabilecek var mı
Merhaba
Bende şuan miui eu10 9.8.22 beta yüklü, miui 11 e geçiş yapmalı mıyım size miui 11 eu stabilin şarj durumu nasıl herhangi bir eksikliği var mı? Geçsem pişman olur muyum yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba
Bugün telefonun kilit ekranına bir şeyler oldu ve 2 tane saat gözükmeye başladı ne yaptıysam düzeltemedim
Temayı değiştirdim farklı tema va ama nafile bir türlü işin içinden çıkamadım yardım ederseniz sevinirim
Abra a5 v15.2 güzel bilgisayardır 128bit ekran kartı var ki bu oyun performansını ciddi derecede etkiler ram 3 GB 4 GB o kadar fark etmez. İşini çok rahat görecek bilgisayar freedoss aldığın için biraz daha ucuz olur kendin halledersin Windows işini de.
Daha kaliteli bir şey alayım ama...